Editörler : gül-feşan

malikane.1999
Daire Başkanı
13 Ağustos 2024 17:59

Hocam o kadar değişken bir süreç ki bu açıktan atama da 3-6 ay arası sürüyor evrak teslim ettikten sonra ama atıyorum 5 ay sonra millet düşmeye başladı sizi herhangi bir nedenden kaynaklı bir o kadar da bekleyebiliyorsunuz. Tanıdığım geçen sene temmuz ayında atandı hala daha çkys ye düşmedi ama genelde geçmişte davası vs olan bekleyebiliyor
emredemirx, 10 ay önce

Selamlar daha önce cumhurbaşkanlığı onay surecini yasayan var mi ? Kac ay sürüyor bu onay süreci.

emredemirx
Aday Memur
13 Ağustos 2024 22:05

Hocam peki uzun süre bekleyenler cumhurbaşkanlığı onayı mi bekliyor yoksa arsiv arastirmasi mi bu kadar sürüyor? Cumhurbaşkanlığı onayinda bildigim kadarı ile mahkeme vs. Gibi güvenlikle ilgili konulara bakılmıyor.

malikane.1999, 10 ay önce
Hocam o kadar değişken bir süreç ki bu açıktan atama da 3-6 ay arası sürüyor evrak teslim ettikten sonra ama atıyorum 5 ay sonra millet düşmeye başladı sizi herhangi bir nedenden kaynaklı bir o kadar da bekleyebiliyorsunuz. Tanıdığım geçen sene temmuz ayında atandı hala daha çkys ye düşmedi ama genelde geçmişte davası vs olan bekleyebiliyor

malikane.1999
Daire Başkanı
13 Ağustos 2024 22:39

Siz sanki konuya biraz hakimsizniz gibi evet güvenlikle alakalı bir şey söz konusu ise sağlık bakanlığı komisyonun da bekleyebiliyorsunuz ama güvenlik ve arşiv araştırması gelip sağlık bakanlığı komisyonundanda geçip dosyanız sb atama birimine gönderilip eksikleriniz tamamlandıysa cb ye kadro izni için dosyanız gidiyor orda da baya bir bekleyebiliyorlar ama neye göre bekleyebiliyorlar bilmiyorum veyahut cb de kadro izni dışında herhangi bir şey araştırılıyor mu onu da bilmiyorum. Yani bu süreç usule uygun istifadan sonra 6 ay ceza süresi bekleme. Şansınız yaver gidipte 6. Ayınız dolduğu gibi de alım olup kura çekilirse ve 3 ay da iyi düşünerek ortalama çkys düşme süresi dersek en az 10 ayınıza mal oluyor tabi ki bu iyi değerlendirme yoksa 1.5 senedir bekleyende var. Birde bu alımın kesin ve kesin alım olup olmayacağı da kesin değil. Yani istifa düşüneceklere tavsiyem kendilerini en az 1 sene bu sürece hazırlamaları ve dışarıda gerekirse geçici bir iş bulmalarını kesinlikle tavsiye ediyorum. Çünkü maddi ve manevi yıpratıcı bir süreç
emredemirx, 10 ay önce

Hocam peki uzun süre bekleyenler cumhurbaşkanlığı onayı mi bekliyor yoksa arsiv arastirmasi mi bu kadar sürüyor? Cumhurbaşkanlığı onayinda bildigim kadarı ile mahkeme vs. Gibi güvenlikle ilgili konulara bakılmıyor.

ckmk05
Aday Memur
15 Ağustos 2024 00:20

bu kuraya katılıp bana ulaşmayan varsa özelden mesaj atabilir. birlikte hareket etmiş oluruz. 150 kişiyiz.

ckmk05
Aday Memur
09 Eylül 2024 11:30

2024-2 istifa sonrası açıktan atamayı bekleyenler bana ulaşabilir. Özelden mesaj atabilirsiniz.
17 Eylül 2024 00:48

Merhaba bu kurada atandıktan sonra süreç nasıl işliyor hala bekliyoruz nereden bilgi edinebilriz

malikane.1999, 10 ay önce

Dr Eda Aydın
Aday Memur
21 Eylül 2024 01:04

Üniversitelerin mediko bölümüne atanmak isteyen olursa bir daha düşünsün derim. Bakanlığa değil YÖK'e bağlı çalışıyorsunuz ve döner sermaye falan alamıyorsunuz maalesef.
Toplam 207 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi