Editörler : Pangaea
07 Haziran 2024 10:10

Mahmut Özer yeniden Milli Eğitim Bakanı olsun.

Benim isteğim ve önerim bu yönde.

hilalogtmrn
Aday Memur
07 Haziran 2024 10:12

Keşke ya keşke hocam. Niye görevden aldıkları şimdi belli oldu..

arda011
Memur
07 Haziran 2024 11:06

Kesinlikle katılıyorum.

07 Haziran 2024 11:25

Destek...

wisellite
Aday Memur
07 Haziran 2024 11:31

Öğretmenlere ÖMK ve diğer "Yenilikler" adı altında düşmanlık yaparak, çalışma koşullarını zorlaştırarak, mali haklarında kayıplara yol açtırarak, zamanın gerekliliği online seminerleri külfet gibi zorla yüzyüze yaparak, "mülakat, müfettiş denetleme vb." sözde maddelerle psikolojik baskı ve mobbing kurarak öğretmenlerin haklarını genişlettiklerini söylüyorlar. Biz de zaten hiç okumadık cahiliz, bunların hepsini yedik. Bir de çekinmeden biz bunları öğretmenlere danışıp yapıyoruz diyorlar. Bu eğitim camiasına bu şekilde eziyet ederek intikam falan alamazsınız, aksine kendinize eksi puan alırsınız. Bir an evvel bu yönetim anlayışının değişip, gerçekten eğitim camiasının yanında olan işleri kolaylaştıran destek olan bir yönetimin gelmesi gerektiğini ben ve benim gibi birçok kişi düşünüyor.

Kagiş
Müsteşar
07 Haziran 2024 22:36

J. Mourinho, milli eğitime de bakmalı bence. Yapacağı transferle milli eğitimi şampiyon yapar bee!))

18786
Aday Memur
08 Haziran 2024 07:36

Ziya Selçuk Mahmut Özer

murattanriverdi
Aday Memur
09 Haziran 2024 08:01

Kesinlikle katılıyorum...
09 Haziran 2024 12:57

Nabi Avcı

fadime82
Şef
09 Haziran 2024 14:34

mahmut ozeri sevmezdim ama bu gelince gözümde evliya gibi görünüyor artık:)

adem-tanrikulu
Aday Memur
09 Haziran 2024 15:34

onun döneminde başarı belgesi alabildim. bir daha alamıyorum. corona çalışmadı nedeniyle
09 Haziran 2024 20:33

Sözleşmeliye kadro,

Formalite icabı mülakat-kpss puanı ile atama,

Zorunlu hizmet affı,

Ciddi bir seyyanen zam(kabinedeydi),

Çift atama,

Gereksiz evrak işleri istememesi

Keşke geri gelse. Tek hatası vardı çok sertti gittiği yerde gürlüyordu

09 Haziran 2024 20:41

Neden eğitimci kökenli bir bakan yerine eskilerini arıyoruz. Yapmayın Allah aşkına ya! Bu bakanların hiçbiri sahadaki sorunları görmüyordu, bize sahadaki sorunlarımızı çözecek bir bakan lazım, illa başında akademik unvan olması gerekmiyor

Velocıraptor
Genel Müdür
09 Haziran 2024 21:27

ah ahh gönül neler istiyor da ... Eldeki imkânlar farklı maalesef. Muhalif biri olarak Mahmut Özer dedim çünkü basit ama etkili işleri vardı. Daha iyisi varsa hemen bulup oturtsunlar koltuğa çok sevinirim.

Kitap Dünyası, 11 ay önce

Neden eğitimci kökenli bir bakan yerine eskilerini arıyoruz. Yapmayın Allah aşkına ya! Bu bakanların hiçbiri sahadaki sorunları görmüyordu, bize sahadaki sorunlarımızı çözecek bir bakan lazım, illa başında akademik unvan olması gerekmiyor

KARATEPE84
Aday Memur
09 Haziran 2024 21:29

Olmasın. Hiçbiri de bir şey yapmadı

Dekemi
Memur
09 Haziran 2024 21:48

Aklınızda bir isim var mı?

09 Haziran 2024 21:52

Belli bir isim yok ancak sendika kökenli de olabilir hatta siz de olabilirsiniz zaten teknik konuları bürokratlar hallediyor bizim isteğimiz sahadaki sorunları çözecek her şeyi öğretmene yüklemeyecek içimizden birinin olması

Dekemi, 11 ay önce

Aklınızda bir isim var mı?

09 Haziran 2024 21:55

Hocam aza veya elimizdekine razı olmak zorunda değiliz. Anlıyorum içlerinden biri olsun diyorsunuz ama yeni birine ihtiyacımız var. Öyle bir bakan olmalı ki öğretmenini ezdirmemeli arkasında durmalı. İdarenin de iş yükü çok fazla onlara da kolaylık getirilmeli. Bu Ankara'da masa başında oturarak çözülecek sorunlar değil. Bizzat bakanın okulun içinden gelmesi lazım

Velocıraptor, 11 ay önce

ah ahh gönül neler istiyor da ... Eldeki imkânlar farklı maalesef. Muhalif biri olarak Mahmut Özer dedim çünkü basit ama etkili işleri vardı. Daha iyisi varsa hemen bulup oturtsunlar koltuğa çok sevinirim.

pripina
Aday Memur
09 Haziran 2024 21:57

Hocam size zahmet şu ÖMK sorununu, okullardaki disiplinsizliği, okul rehberliği ve sınıf geçme sistemini baz alarak çözüm veya tampon çözüm niteliğinde bir fikir yürütürseniz buyurun dinleyelim. Her biri için birkaç satır bile kâfi. Adeta 1 bakan gibi yaklaşın ve ÇÖZÜN şu MEB in kriminal dosyasını veslm.

Belli bir isim yok ancak sendika kökenli de olabilir hatta siz de olabilirsiniz zaten teknik konuları bürokratlar hallediyor bizim isteğimiz sahadaki sorunları çözecek her şeyi öğretmene yüklemeyecek içimizden birinin olması

09 Haziran 2024 22:00

Tek adam çözümünü reddettiğim için gelin el ele verelim birlikte çözelim. Siz de bir öneri getirin ben de getireyim biraz tartışalım diğer arkadaşlar da katılsın sonra eğitim psikologları, sendikalar ve diğer sivil toplum kuruluşları da dahil olsun birlikte yapalım. Olmaz mı

pripina, 11 ay önce

Hocam size zahmet şu ÖMK sorununu, okullardaki disiplinsizliği, okul rehberliği ve sınıf geçme sistemini baz alarak çözüm veya tampon çözüm niteliğinde bir fikir yürütürseniz buyurun dinleyelim. Her biri için birkaç satır bile kâfi. Adeta 1 bakan gibi yaklaşın ve ÇÖZÜN şu MEB in kriminal dosyasını veslm.

pripina
Aday Memur
09 Haziran 2024 22:07

Yalnız şunu belirteyim yazacağım yazıda,

1- Eleştiri ve yergi olmaması imkan dışı

2- Sorunlara yol açan sebepler silsilesi

3- Mevcut sorunların tespiti

4- Sorunların çözümü veya çözüm yolu

5- Dilek ve temenniler

*Çok değil fakat üstü kapalı bir miktar politik gönderme*

Şablonumuz bu olabilir mi ne dersiniz

Tek adam çözümünü reddettiğim için gelin el ele verelim birlikte çözelim. Siz de bir öneri getirin ben de getireyim biraz tartışalım diğer arkadaşlar da katılsın sonra eğitim psikologları, sendikalar ve diğer sivil toplum kuruluşları da dahil olsun birlikte yapalım. Olmaz mı

Toplam 68 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi