Editörler : Pangaea
07 Haziran 2024 20:04

Başınızdan geçen soruşturma anıları

hocalarım başınızdan geçen ya da sizin başlatmış olduğunuz soruşturma sebeplerinizi, sonuçlarınızı yani anılarınızı yazabilir misiniz?

Kaan1515
Aday Memur
07 Haziran 2024 20:08

Bizim müdür olunca adam olduğunu sanan bir idarecimiz vardı. Öğretmenlerle uygunsuz konuşup saçma sapan mobbingler uygulardı. (ÖRN: BANA SELAM VERMEK ZORUNDASINIZ VB GİBİ..) Soruşturma açıldı ve ceza alıp giden kendisi oldu :D

Elifcc
Aday Memur
07 Haziran 2024 20:09

hocam ben anlamıyorum bazı yöneticileri. koltuğa oturduktan sonra dünya eksenleri etrafında dönüyor sanıyorlar galiba
Kaan1515, 11 ay önce

Bizim müdür olunca adam olduğunu sanan bir idarecimiz vardı. Öğretmenlerle uygunsuz konuşup saçma sapan mobbingler uygulardı. (ÖRN: BANA SELAM VERMEK ZORUNDASINIZ VB GİBİ..) Soruşturma açıldı ve ceza alıp giden kendisi oldu :D

karub9191
Şef
07 Haziran 2024 20:55

Soruşturmaya gerek yok iki tokat yeter.

Kaan1515, 11 ay önce

Elifcc
Aday Memur
07 Haziran 2024 21:42

hahah hocam adamı can güvenliğinden memleketine mi göndermek istiyorsunuz, yapmayın nolur sürünsün böyleleri
karub9191, 11 ay önce

ALİYAS
Daire Başkanı
08 Haziran 2024 09:18

müdüre tokat. atda gör gününü. mesleğin nasıl elinden gidiyor...
karub9191, 11 ay önce

karub9191
Şef
08 Haziran 2024 10:38

Hadi lan ordan. Bana mobbing yapacak adam 17.30 dan sonra dayağıni yer

ALİYAS, 11 ay önce
müdüre tokat. atda gör gününü. mesleğin nasıl elinden gidiyor...
08 Haziran 2024 11:04

Tokat değil belki ama şu bi gerçek müdür de olsa kim olursa olsun öyle her önüne gelene istediği gibi davranamaz davranacak cesareti vermemeliyiz. Tokat olayına katılmıyorum ama dik duruşlu olmak güzel bi şey. sesimizi çıkarmalıyız her şeye olur tamam deyip korkuyla boyun eğmemeliyiz.. :)
karub9191, 11 ay önce

Elifcc
Aday Memur
08 Haziran 2024 11:08

kesinlikle hocam. ama hazır olun, her işi başkasına yaptırmaya alışmış, müdür ne derse peygamber demiş gibi uygulayan hocalarımız birazdan linçlemeyr başlayabilir :D
aa.gülçiçek1100, 11 ay önce
Tokat değil belki ama şu bi gerçek müdür de olsa kim olursa olsun öyle her önüne gelene istediği gibi davranamaz davranacak cesareti vermemeliyiz. Tokat olayına katılmıyorum ama dik duruşlu olmak güzel bi şey. sesimizi çıkarmalıyız her şeye olur tamam deyip korkuyla boyun eğmemeliyiz.. :)
08 Haziran 2024 11:44

o da onların görüşü herkes kendine yakışanı yapar hocam :) biz birbirimize destek olarak bu tarz durumlarda ne yapılır ne edilir bilgi alarak haksızlık ve mobbing karşısında bi duruş sergilemeye devam edicez Allah'ın izniyle :) kanunlarla hareket edicez..
Elifcc, 11 ay önce
kesinlikle hocam. ama hazır olun, her işi başkasına yaptırmaya alışmış, müdür ne derse peygamber demiş gibi uygulayan hocalarımız birazdan linçlemeyr başlayabilir :D

Elifcc
Aday Memur
08 Haziran 2024 11:45

kesinlikle hocam bu yazıyı yazan elleriniz dert görmesin, esenliklr kalın :)
o da onların görüşü herkes kendine yakışanı yapar hocam :) biz birbirimize destek olarak bu tarz durumlarda ne yapılır ne edilir bilgi alarak haksızlık ve mobbing karşısında bi duruş sergilemeye devam edicez Allah'ın izniyle :) kanunlarla hareket edicez..

karub9191
Şef
08 Haziran 2024 15:26

Hocam tokat lafın gelişi. Elbette ki şiddet en son çözüm ancak o da bir çözüm. Veliden kork öğrenciden kork müdür yardımcısından kork eee n'olacaz biz.

MEB'in en önemli ve tek unsuru öğretmen ve öğrencilerdir. İdarenin eğitim için önemi yok denecek kadar az.

08 Haziran 2024 15:44

haklısınız hocam..
karub9191, 11 ay önce

Hocam tokat lafın gelişi. Elbette ki şiddet en son çözüm ancak o da bir çözüm. Veliden kork öğrenciden kork müdür yardımcısından kork eee n'olacaz biz.

MEB'in en önemli ve tek unsuru öğretmen ve öğrencilerdir. İdarenin eğitim için önemi yok denecek kadar az.

majesteleri7
Daire Başkanı
08 Haziran 2024 20:31

Yıllar yıllar önce okul çıkışı dyk icat edilmemişken 8.sınıflara sınava hazırlık için halk eğitimden egzersiz açmıştık.kursta kayıtlı olmayan okulumuz öğrencisinin kursa öyle kafasına göre bir gün gelip 5 dakika sonra yine kafasına esip ben gidiyorum diyip tuvalete gitmesi ve orada hap içip bayılması ve benim öğrenciyi kovma iftirasından tut,nereye gittiğine bakmamamdan gir,niye derse aldığımdan çık soruşturma geçirmem ve ailesinin olayın okulda olması sebebiyle galeyana gelip hoca bi şey yaptı herhalde dedikodusuyla beni öldürmeye gelmeleri ve okuldan gizlice cam filmi başka bir araçla kaçırılmam.sonrasında ifadeler soruşturmalar kamera kayıtlarının incelenmesi?sonuç: öğrencilerin arkadaşımız kafasına göre geldi gitti,öğretmenimizle hiç konuşmadı bile demeleri ve yapılan araştırmalar sonrası kızın ailesinin okul bitince seni evlendireceğiz söylemi sonrası intihara kalkışması çıkması?

Elifcc
Aday Memur
08 Haziran 2024 20:33

hocam büyük geçmiş olsun. nasıl atlattınız bu süreci, okurken bile yoruldum duygusal olarak
majesteleri7, 11 ay önce

Yıllar yıllar önce okul çıkışı dyk icat edilmemişken 8.sınıflara sınava hazırlık için halk eğitimden egzersiz açmıştık.kursta kayıtlı olmayan okulumuz öğrencisinin kursa öyle kafasına göre bir gün gelip 5 dakika sonra yine kafasına esip ben gidiyorum diyip tuvalete gitmesi ve orada hap içip bayılması ve benim öğrenciyi kovma iftirasından tut,nereye gittiğine bakmamamdan gir,niye derse aldığımdan çık soruşturma geçirmem ve ailesinin olayın okulda olması sebebiyle galeyana gelip hoca bi şey yaptı herhalde dedikodusuyla beni öldürmeye gelmeleri ve okuldan gizlice cam filmi başka bir araçla kaçırılmam.sonrasında ifadeler soruşturmalar kamera kayıtlarının incelenmesi?sonuç: öğrencilerin arkadaşımız kafasına göre geldi gitti,öğretmenimizle hiç konuşmadı bile demeleri ve yapılan araştırmalar sonrası kızın ailesinin okul bitince seni evlendireceğiz söylemi sonrası intihara kalkışması çıkması?

majesteleri7
Daire Başkanı
08 Haziran 2024 20:40

Okul müdürü ve müfettişler hoca biraz buralarda görünmesin tavsiyesiyle 2 hafta kafa tatiline çıkarıldım.mesleğin başındayız nelerden geçmişiz bunun için miydi gel gitleri arkadaşların moral destekleri sayesinde ve soruşturmanın lehimle sonuçlanmasıyla geçti gitti.sonrası evlenmem eş durumu tayiniyle gitmem ve yeni bir sayfa?

Elifcc, 11 ay önce
hocam büyük geçmiş olsun. nasıl atlattınız bu süreci, okurken bile yoruldum duygusal olarak
08 Haziran 2024 21:53

film senaryosu gibi :)) geçen çocuk ihmal ve istismarını önlemeyle ilgili seminer verildi bize. bana çok şey kattı, aynen sizin anlattıklarınıza benzer sıkıntılar aktarıldı. öğrenciler hususunda ayık, uyanık ve dikkatli olmalıyız. hocam bi dahakine dikkatli davranın lütfen.. çünkü biz dikkatli olmaz isek öğrenci ve veli bazı durumları hemen kullanıyor. okulda korkudan arkamızda duramıyor ve olan öğretmen arkadaşlarımıza oluyor..
majesteleri7, 11 ay önce

yeni_müdür
Aday Memur
08 Haziran 2024 22:16

Üsluba bakın, siz nasıl öğretmensiniz

karub9191, 11 ay önce

ismail can altıner
Aday Memur
10 Haziran 2024 11:32

toplantıya 10 dakika geç kaldım diye uyarı cezası aldım maalesef

karub9191
Şef