Editörler : swat3410

ey.imikis
Yasaklı
23 Haziran 2024 08:10

Bunu anası 155 belli. O yüzden polis babalarına gıcık oluyor. Annenin adresini ver de mutlu olsun kadın cağız

Tarihhçiiiiii, 12 ay önce
asıl size batıyor kendinizi sürekli diğer memurlarla kıyaslıyorsunuz yok maaşları şu kadar olmuş bizim maaşımız şu kadar onlar sizden çok daha fazla yol katederek memur oldular size bu kadar verdiğine şükredin

benayhan74
Şef
25 Haziran 2024 09:35

Muhtemelen öğretmensin senede 3 ay yaz tatili 15 gün sömestır pandamide 2 yıl yattınız ben görevi başında corana bulaşıp ölen öğretmen duymadım ama en çok sağlıkçı ve polis öldü 15 temmuz darbe girişimi oldu tüm memurlar izindeyken göreve tekrar çağrıldı izinler kapatıldı bir tek öğretmenler çağrılmadı uzman öğretmenlik çıktı benimle aynı dönem öğretmen benden 5000 tl fazla maaş alıyor bana öğretmenler gibi izin versinler 15000 tl aşağı maaş versinler zaten yetiştirdiği öğrenci profilleri belli onlarla da biz upraşıyoruz ayrıca tarihçi misin nesin hem burası polis sayfası burda ne işin var heralde atanamadın polisliği de kazananadın teselli kaynağı arıyorsun kendine onun bunun maaşına yorum yapacapına git dersine iyi çalış atanmaya bak hadi canım bu arada inşallah atanırsın ama güzel öğrenci yetiştir senin gibi olmasın saçma sapan fikirlerinle onların beynini yıkama

Tarihhçiiiiii, 12 ay önce
asıl size batıyor kendinizi sürekli diğer memurlarla kıyaslıyorsunuz yok maaşları şu kadar olmuş bizim maaşımız şu kadar onlar sizden çok daha fazla yol katederek memur oldular size bu kadar verdiğine şükredin
Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi