Editörler : E.Kayı Han
09 Haziran 2024 02:41

Ceza soruşturması ve idari dava

İyi çalışmalar. Ben hakkımda asılsız bı suçlamadan dolayı meslekten cikarildim. İdari mahkemeye itiraz ettim yd talepli yd talebi olumsuz geldi 6. Ay doldu bu arada itirazda. Ceza soruşturmasıda devam ediyor ve lehime yani herhangi bir sorun yok kyok veya üzerime isnat edilen suç görevi kötüye kullanmaya dönebilir sonuç ne olur kyok olursa idare mahkemeye bak ben kyok aldım beni göreve iade edin mi diyeceğim. Tecrübeli arkadaşlarim yardimci olursa sevinirim.

09 Haziran 2024 18:21

Ceza davası ve idari soruşturma ayrı yürür birbiryle bağlantısı yoktur normalde fakar adli olarak aldığın beraat kararı idareyi bağlar sana disiplin cezası veremez konuyu özelden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım

10 Haziran 2024 09:10

Ceza dosyası idari dosyadan farklı olsa da birbirini etkileyecek nitelikti olduğu kanaatindeyim . KYOK memurluktan çıkarma disiplin cezasını etkileyecektir. Mahkeme sunman gerekli.

Kavunnn
Aday Memur
10 Haziran 2024 22:45

İrtikâp isnat edildi abi ama olayda ne irtikâp nede rüşvet öyle bişey yok ama idarenin egoist tutumunun kurbani olduk. 5 kişi toplam benimle birlikte 4 tanik ifadeler alındı savcılık tarafından avukatım bu dosya irtikaptan çıkar ama görevi kötüye kullanma olur mu bilmiyorum kyok ihtimalide kuvvetli falan dedi öyle yani

Policeofficerr, 11 ay önce

Ceza davası ve idari soruşturma ayrı yürür birbiryle bağlantısı yoktur normalde fakar adli olarak aldığın beraat kararı idareyi bağlar sana disiplin cezası veremez konuyu özelden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım

Kavunnn
Aday Memur
10 Haziran 2024 22:47

Suçlama irtikâp. Bu irtikaptan kyok alırsam benim için dönüş yolu görünür diye düşünüyorum çünkü meslekten ayırmada irtikâp gosterildi

Memuravukatı, 11 ay önce

Ceza dosyası idari dosyadan farklı olsa da birbirini etkileyecek nitelikti olduğu kanaatindeyim . KYOK memurluktan çıkarma disiplin cezasını etkileyecektir. Mahkeme sunman gerekli.

11 Haziran 2024 09:02

Umarım dönersiniz. İdare mahkemesinde dosyanız duruşmalı mı

Kavunnn
Aday Memur
11 Haziran 2024 09:35

Evet duruşmalı

Memuravukatı, 11 ay önce

Umarım dönersiniz. İdare mahkemesinde dosyanız duruşmalı mı

11 Haziran 2024 09:44

Özellikle buraya iyi hazırlanın.

Kavunnn
Aday Memur
11 Haziran 2024 11:17

Ben normalde katilmayacaktim avukatim katılacaktı ama bende katilayim mi

Memuravukatı, 11 ay önce

Özellikle buraya iyi hazırlanın.

11 Haziran 2024 11:39

Suçlama irtikap ise delil yetersizliğinden cezanın verilmesine yer olmadğı gibi karar alsam bile bu idareyi bağlamaz seni ihraç edebilir idari alacağın beraat kararı bağlar seni kesinlikle ihraç edemez diyelim idari hukuku aykırı olarak seni ihraç etti mahkeme kararıyla dönersin

Kavunnn, 11 ay önce

İrtikâp isnat edildi abi ama olayda ne irtikâp nede rüşvet öyle bişey yok ama idarenin egoist tutumunun kurbani olduk. 5 kişi toplam benimle birlikte 4 tanik ifadeler alındı savcılık tarafından avukatım bu dosya irtikaptan çıkar ama görevi kötüye kullanma olur mu bilmiyorum kyok ihtimalide kuvvetli falan dedi öyle yani

Kavunnn
Aday Memur
12 Haziran 2024 01:44

Şöyle ifadeki kişiler yani taniklar açıkça irtikâp olmadığını beyan ediyorlar savcı zaten üzerine basa basa soruyor ordaki ince ayrıntıyı. Tahminimizce kyok verecek yani burdan alacağım kyok benim işime yaramaz mi

Suçlama irtikap ise delil yetersizliğinden cezanın verilmesine yer olmadğı gibi karar alsam bile bu idareyi bağlamaz seni ihraç edebilir idari alacağın beraat kararı bağlar seni kesinlikle ihraç edemez diyelim idari hukuku aykırı olarak seni ihraç etti mahkeme kararıyla dönersin

27 Haziran 2024 13:39

sonuç çıktı mı?
Kavunnn, 11 ay önce

Şöyle ifadeki kişiler yani taniklar açıkça irtikâp olmadığını beyan ediyorlar savcı zaten üzerine basa basa soruyor ordaki ince ayrıntıyı. Tahminimizce kyok verecek yani burdan alacağım kyok benim işime yaramaz mi

Kavunnn
Aday Memur
04 Temmuz 2024 12:29

Hayır herhangi bi hareketlilik yok daha. Savcı son kalan kişinin ifadesini almasını bekliyoruz

muallimmm4638, 10 ay önce
sonuç çıktı mı?
04 Temmuz 2024 15:54

agam ne olaylar okudum dinledim emsak baktım. imkansız dediğin şeyde yd almış iptal almış dönmüş hasss lan dediğin olayda acımamışlar. hadi tayin atama mülakat dayı işi diyelim yav hukuk da da bariz dayı işi görülüyor ya. güven sıfır
Kavunnn, 10 ay önce

Hayır herhangi bi hareketlilik yok daha. Savcı son kalan kişinin ifadesini almasını bekliyoruz

Ckral86
Aday Memur
04 Temmuz 2024 16:37

merhabalar özelden bana yazar mısınız

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi