Editörler : E.Kayı Han
10 Haziran 2024 14:31

şoförlere silah taşıma
adliye şoförlerinden silah taşıma ruhsatı alan var mı acaba

zorsevda
Yasaklı
13 Haziran 2024 08:33

yok.. sendikanız var. talepte bulunsunlar..

İsa44isa
Aday Memur
13 Haziran 2024 08:50

sendikaların birşey yapabileceğine çok da inanmıyorum
zorsevda, 11 ay önce

yok.. sendikanız var. talepte bulunsunlar..

Mert4569
Aday Memur
13 Haziran 2024 11:41

Geçen ay ben dilekçeyle talep ettim elimizde yeterince silah yok denilerek reddedildi

İsa44isa
Aday Memur
13 Haziran 2024 11:52

adliyeden mi talep ettiniz demirbaş olarak
Mert4569, 11 ay önce

Geçen ay ben dilekçeyle talep ettim elimizde yeterince silah yok denilerek reddedildi

Mert4569
Aday Memur
13 Haziran 2024 11:52

ateşli silahlar yönetmeliğinde açıkca hizmet aracı şoförlerinin demirbaşa kayıtlı silahı görev yerinde ve görev başında taşıyabileceği 8 . maddenin c bendinin 8. fıkrasında açıkça belirtilmiş ve yetkiyi bakanlar kururlu vermiş benim dilekçeme verilen yanıtı ve reddediliş yazısını gülerek okudum sanki ülkede silah bitmiş kos koca adliye silah alamaz durumda gibi bir cevap aldım ve sendikacının bu mücadelemi biliyor oluşu ve hiç yorum yapmaması ayrı bir konu inşallah bu konuda güzel bir haber alırız ben bana özel bir yasa çıksın istemiyorum olan hakkımın verilmesini istiyorum bu arada bu başlığı açan arkadaşa ayrıca teşekkürler tek olmadığımı bilmek güzel bişe

Mert4569
Aday Memur
13 Haziran 2024 11:54

evet adliyeden talep ettim

İsa44isa, 11 ay önce
adliyeden mi talep ettiniz demirbaş olarak

İsa44isa
Aday Memur
13 Haziran 2024 13:36

Ben teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Ancak böyle ortamlarda sesimizi duyurabiliriz yoksa sendikanın umrunda değil
Mert4569, 11 ay önce

ateşli silahlar yönetmeliğinde açıkca hizmet aracı şoförlerinin demirbaşa kayıtlı silahı görev yerinde ve görev başında taşıyabileceği 8 . maddenin c bendinin 8. fıkrasında açıkça belirtilmiş ve yetkiyi bakanlar kururlu vermiş benim dilekçeme verilen yanıtı ve reddediliş yazısını gülerek okudum sanki ülkede silah bitmiş kos koca adliye silah alamaz durumda gibi bir cevap aldım ve sendikacının bu mücadelemi biliyor oluşu ve hiç yorum yapmaması ayrı bir konu inşallah bu konuda güzel bir haber alırız ben bana özel bir yasa çıksın istemiyorum olan hakkımın verilmesini istiyorum bu arada bu başlığı açan arkadaşa ayrıca teşekkürler tek olmadığımı bilmek güzel bişe

İsa44isa
Aday Memur
13 Haziran 2024 13:40

Katip arkadaşlar yeşil pasaport alabiliyor şoförler alamıyor. Bu hak katipler için olsaydı çoktan almışlardı mesela. sendikaya defalarca söyledik bişey olmadı. silah için de sendikadan bi beklentim yok
İsa44isa, 11 ay önce
Ben teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Ancak böyle ortamlarda sesimizi duyurabiliriz yoksa sendikanın umrunda değil

zorsevda
Yasaklı
26 Haziran 2024 08:46

az asbredin cezaevi personeli olarak sendika kurduk. tüm haklarınızı gündeme getireceğiz..

26 Haziran 2024 19:00

Ne zaman kuruldu faaliyette bulunabiliyor mu
zorsevda, 11 ay önce

az asbredin cezaevi personeli olarak sendika kurduk. tüm haklarınızı gündeme getireceğiz..

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi