Editörler : swat3410

hasan1296
Aday Memur
08 Temmuz 2024 15:56

kardeş bilgilenelim diye açtık ayrıca bir eşsek var ise millete eşşek diyen eşolueşşektir saygılar
Nusret3465, 11 ay önce
bu başlığı açıp essegin kulağına su kaçıran da bütün suç bu gibiler yüzünden oluyo ne oluyorsa

131313pmyo
Aday Memur
08 Temmuz 2024 16:01

yani kac yillik memursun bilmiyorum ama muhtemel yenisin. daha lojman paralarinin nereye gittigini bile bilmiyorsun. ordan gelen parayla lojmana yatirim bakim yaptiklarini mi saniyorsun ?
Zeytun31, 12 ay önce
Lojmanlar en küçüğü en az 10bin olsun. Devletimize bu zor zamanlarda destek olmamız lazım. Lojmanda evini kiraya verip oturanlar var. Para yok diyorlar ama lojmanların önü oto galeri gibi. Şimdi bunuda elestirirler

siyahbeyaz88
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 16:18

istanbulda kimler kalıyor lojmanda amir müdür hep aynı kişiler 50 bin polisten kaç kişi lojmanda kalıyor toplasan bin kişi bile yok eee çoğu kirada kalıyor zaten
Nusret3465, 11 ay önce
boş yapma istanbulda İzmir'de kiralar kaç para haberin var mi

Nusret3465
Aday Memur
08 Temmuz 2024 16:29

tanıdığım bir sürü arkadasim var kalan ne yapsın onlarda mi yüksek ücret versin
siyahbeyaz88, 11 ay önce
istanbulda kimler kalıyor lojmanda amir müdür hep aynı kişiler 50 bin polisten kaç kişi lojmanda kalıyor toplasan bin kişi bile yok eee çoğu kirada kalıyor zaten

Nusret3465
Aday Memur
08 Temmuz 2024 16:31

burda bilgilenme git cevrendekilere sor.Soyledigim deyimi başka yöne çekip Yuzune karşı söyleyemeyeceğin insana buradan hakaret de etme.
hasan1296, 11 ay önce
kardeş bilgilenelim diye açtık ayrıca bir eşsek var ise millete eşşek diyen eşolueşşektir saygılar

Dilan50
Şef
08 Temmuz 2024 16:38

kavga edecek yer aramayın isterseniz gerçeği söyleyene hemen bi yükseliyorsunuz adamın yazdığında ne var gayette olanı söyledi sizin de işinize gelmedi diye tepki veriyorsunuz
Nusret3465, 11 ay önce

Dilan50
Şef
08 Temmuz 2024 16:39

gündemden haberin yok sanırım yada açıklamalardan burda yazıldı çizildi diye mi eklediler o maddeyi yoksa orda konuşuldu diye mi insanlar burda görüş bildiriyor ?
Nusret3465, 11 ay önce
bu başlığı açıp essegin kulağına su kaçıran da bütün suç bu gibiler yüzünden oluyo ne oluyorsa

siyahbeyaz88
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 16:40

kardeşim banane keşke hiç ücret almasalar burda yazan bir kaç kişi lojmanlar çok ucuz bi oturan yıllarca kalıp evini arabasını alıyor diye sitemde bulunuyor bende dedim ki böyle birşey olacaksa doğu için yapmamalılar özellikle doğunun ilçelerinde ev bulmak çok zor köy gibi yerler var mecburen lojmanda kalınıyor
Nusret3465, 11 ay önce

Nusret3465
Aday Memur
08 Temmuz 2024 16:41

ben lojmanda kalmıyorum kardeşim durumu iyi olmayan kalan arkadaşlar var. batıda ücretler yükselsin doğuda düşsün ne demek
Dilan50, 11 ay önce
kavga edecek yer aramayın isterseniz gerçeği söyleyene hemen bi yükseliyorsunuz adamın yazdığında ne var gayette olanı söyledi sizin de işinize gelmedi diye tepki veriyorsunuz

under09
Şef
08 Temmuz 2024 16:50

kardeş sen gözlerinle okuduğuna emin misin ?kim demiş kalan ömrümü v araba alıyor diye lafı nerenizden anlıyorsunuz aç iyi oku süresi dolup ev arabası olduğu halde çıkmayıp başvuru yapan sıra gelmeyen insanları mağdur ediyorlar diye yazdık harbiden değişiksiniz ya açık açık ortada yazılar anladığına bak doğu batı fark etmez her yer şuan eşit mahrumiyet oldu ev yok ev olanlar maaşın 3/2 napsın batıda ki adam girmesin mi lojmana ?bunu da başka anlamazsan sevinirim

siyahbeyaz88, 11 ay önce
kardeşim banane keşke hiç ücret almasalar burda yazan bir kaç kişi lojmanlar çok ucuz bi oturan yıllarca kalıp evini arabasını alıyor diye sitemde bulunuyor bende dedim ki böyle birşey olacaksa doğu için yapmamalılar özellikle doğunun ilçelerinde ev bulmak çok zor köy gibi yerler var mecburen lojmanda kalınıyor

siyahbeyaz88
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 17:07

benim şimdi doğunun bir ilçesine tayinim çıktı sicilimden dolayı bana lojman çıktı yaklaşık 5-6 kişiye lojman çıkmadı ilçe köy gibi olduğundan ev yok şimdi bu adamlar parasıylada ev tutamıyorlar ama batıda olsa iyi kötü bir ev bulunurdu mağrumiyet bölgesi derken kiraların çokluğundan dolayı demiyorum paranlada ev bulamıyorsun
under09, 11 ay önce

kardeş sen gözlerinle okuduğuna emin misin ?kim demiş kalan ömrümü v araba alıyor diye lafı nerenizden anlıyorsunuz aç iyi oku süresi dolup ev arabası olduğu halde çıkmayıp başvuru yapan sıra gelmeyen insanları mağdur ediyorlar diye yazdık harbiden değişiksiniz ya açık açık ortada yazılar anladığına bak doğu batı fark etmez her yer şuan eşit mahrumiyet oldu ev yok ev olanlar maaşın 3/2 napsın batıda ki adam girmesin mi lojmana ?bunu da başka anlamazsan sevinirim

Dilan50
Şef
08 Temmuz 2024 18:28

doğuda düşsün yada batıda yükselsinler ziyade 5 yılı dolan çıksın batıda bu durum tamamen suistimal ediliyor
Nusret3465, 11 ay önce
ben lojmanda kalmıyorum kardeşim durumu iyi olmayan kalan arkadaşlar var. batıda ücretler yükselsin doğuda düşsün ne demek

Pol.1905
Kapalı
08 Temmuz 2024 20:23

Ya sanki burda dediklerinizi yapacaklar gibi tartışıyorsunuz. Ne gerek var kapatın konuyu gitsin gereksiz yere birbirinize hakaret etmişsiniz birde yapmayın koca adamlarsınız

Dilan50
Şef
08 Temmuz 2024 20:42

bencede zaten adamlar taslağını hazırlamış etmiş burdan yapılmasın denilse de yapılsın denilse de zaten yine onlar bildiğini yapacak boşa kalp kırmaya gerek yok
Pol.1905, 11 ay önce

Ya sanki burda dediklerinizi yapacaklar gibi tartışıyorsunuz. Ne gerek var kapatın konuyu gitsin gereksiz yere birbirinize hakaret etmişsiniz birde yapmayın koca adamlarsınız

Toplam 54 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi