Editörler : Pangaea
10 Haziran 2024 16:15

Salon başkanının yaptığı hata
yanlışlıkla aday sınava girmedi diye kodladım ama belgeleri tam. sınav tutanağı belgesinde de bunu belirttim. öğrencinin sınavı iptal olur mu

energy2
Aday Memur
10 Haziran 2024 16:54

Hocam tarihe geçtiniz

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 17:27

Bu konuyla ilgili bilgisi olan yapıcı bir şeyler yazarsa sevinirim. Bulunduğum sınıfta gözetmen yoktu titiz davranmak için elimden geleni yaptım. Yoklama listesine tükenmez kalemle işaretleme yapıldığı için hatamı düzeltemedim ama tutanakta bunu belirttim. Tarihe geçme gibi bir hedefim de yok. Durumdan dolayı üzgün olmasam buraya nasıl çözüm üretebilirim diye yazmazdım.
energy2, 12 ay önce

Hocam tarihe geçtiniz

10 Haziran 2024 17:34

Tutanağa yazmışınız bir sorun olmaz sanırım. Sonuçta sehven yapılan bir durum.

ogretmenimbitmez, 12 ay önce
Bu konuyla ilgili bilgisi olan yapıcı bir şeyler yazarsa sevinirim. Bulunduğum sınıfta gözetmen yoktu titiz davranmak için elimden geleni yaptım. Yoklama listesine tükenmez kalemle işaretleme yapıldığı için hatamı düzeltemedim ama tutanakta bunu belirttim. Tarihe geçme gibi bir hedefim de yok. Durumdan dolayı üzgün olmasam buraya nasıl çözüm üretebilirim diye yazmazdım.

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 17:39

ilimizde bulunan ÖSYM şubesini de aradım size verilen Sınav tutanağına bunu yazdıysanız sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun dediler ama yine de öğrenci için yapılabilecek bir şey varsa istemeden yaptığım bir hata yüzünden sınavının iptal olması beni çok üzer. Öğrencinin tüm belgeleri evrak poşetinde zaten yine de çok üzgünüm. Cevabınız için de teşekkür ederim.
Özgürlükzamanı, 12 ay önce

Tutanağa yazmışınız bir sorun olmaz sanırım. Sonuçta sehven yapılan bir durum.

berkaydal
Şube Müdürü
10 Haziran 2024 17:45

Bir şeycik olmaz.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
10 Haziran 2024 18:03

tutanağı doğru tuttuysanız sorun olmaz. burada başlığı açan hocamdan bağımsız olarak söylüyorum üç kuruş para için bu kadar büyük sorumluluğun alınmayacağını da bu sınavda öğretmen camiası iyice anlamıştır artık sanırım.

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 18:08

Bu durumu sağ salim atlatayım asla bir daha sınav görevi falan almam. Yıllardır yapıyorum ilk kez böyle bir hata yaptım sanırım salonda gözetmen olmamasının verdiği bir tedirginlik oldu üzerimde. Uyuyamıyorum dünden beri.
şaşkın tarihçi, 12 ay önce
tutanağı doğru tuttuysanız sorun olmaz. burada başlığı açan hocamdan bağımsız olarak söylüyorum üç kuruş para için bu kadar büyük sorumluluğun alınmayacağını da bu sınavda öğretmen camiası iyice anlamıştır artık sanırım.
10 Haziran 2024 18:10

Rahat uyu hocam. Tutanaklar niye tutulur niye yazılır bu gibi durumlar için..

Bu durumu sağ salim atlatayım asla bir daha sınav görevi falan almam. Yıllardır yapıyorum ilk kez böyle bir hata yaptım sanırım salonda gözetmen olmamasının verdiği bir tedirginlik oldu üzerimde. Uyuyamıyorum dünden beri.

ercanizma
Memur
10 Haziran 2024 18:18

Hic kimseye hiç bir şey olmaz. Mağduriyet oluşmaz çünkü .

gıdaaa
Aday Memur
10 Haziran 2024 18:25

Hocam hiçbir şey olmaz,onlar olaki bir sıkıntı olursa bakılır yoksa öncelik cevap anahtarının optik okuyucuda okunması

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 18:28

teşekkür ederim cevabınız için
ercanizma, 12 ay önce

Hic kimseye hiç bir şey olmaz. Mağduriyet oluşmaz çünkü .

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 18:29

içimi rahatlattınız teşekkür ederim
gıdaaa, 12 ay önce

Hocam hiçbir şey olmaz,onlar olaki bir sıkıntı olursa bakılır yoksa öncelik cevap anahtarının optik okuyucuda okunması

freef
Daire Başkanı
10 Haziran 2024 18:41

Öğrencinin cevap kağıdı yok ve gelmedi işaretlendiyse sorun yoktur. Kağıt kayboldu mu falan kimse peşine düşmez.

Ama cevap kağıdı var ama gelmedi, işaretlendiyse, tek sorun, biri bu gelmeyen yerine sisteme bir cevap kağdı mı kopya etti, sorunsalı doğar. Bunu de tutanak ile blldirdiğinize göre sorun olmaz. Zaten giriş belgeleri, cevap kağıdı sayısı, soru kitapçığı sayısı, gerekirse okul ve koridor kameraları da bu sağlamayı yapardı.

Siz tutanak tutmasanız bile bu gerçeğe ulaşılırdı. Belki size bir yıl daha görev vermeme gibi bir sorun doğardı. Ama kesinlikle adaya bir şey olmazdı. Derdini her türlü anlatabilrdi.

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 19:09

Umarım iş o noktaya gelmez kimse mağdur olmaz. 6 öğrenci sınava girmemişti kendisinden sonraki adayı işretleceğime yoklama listesine onu işaretledim maalesef.
freef, 12 ay önce

Öğrencinin cevap kağıdı yok ve gelmedi işaretlendiyse sorun yoktur. Kağıt kayboldu mu falan kimse peşine düşmez.

Ama cevap kağıdı var ama gelmedi, işaretlendiyse, tek sorun, biri bu gelmeyen yerine sisteme bir cevap kağdı mı kopya etti, sorunsalı doğar. Bunu de tutanak ile blldirdiğinize göre sorun olmaz. Zaten giriş belgeleri, cevap kağıdı sayısı, soru kitapçığı sayısı, gerekirse okul ve koridor kameraları da bu sağlamayı yapardı.

Siz tutanak tutmasanız bile bu gerçeğe ulaşılırdı. Belki size bir yıl daha görev vermeme gibi bir sorun doğardı. Ama kesinlikle adaya bir şey olmazdı. Derdini her türlü anlatabilrdi.

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 19:10

umarım
berkaydal, 12 ay önce

Bir şeycik olmaz.

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
10 Haziran 2024 19:24

İki kişilik işi tek kişiye yaptırıp tek kişilik yevmiye verdikleri için bile görev alınmamalı. Siz eğer başınıza bu talihsizlik gelmemiş olsa yine görev almaya devam edecektiniz. Halbuki burada iki kişilik işi tek kişiye yaptırmak gibi daha kötü bir durum var.

İnsan, ilkeleriyle yaşamalı.

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 19:43

Bulunduğum sınıfa gözetmen verilmeyeceğini kimse tahmin edemez. Ayrıca şu an sizce derdim maddiyat gibi mi görünüyor yoksa adayın mağduriyeti söz konusu mu diye endişem mi?
Evlenmek Gerek, 12 ay önce

İki kişilik işi tek kişiye yaptırıp tek kişilik yevmiye verdikleri için bile görev alınmamalı. Siz eğer başınıza bu talihsizlik gelmemiş olsa yine görev almaya devam edecektiniz. Halbuki burada iki kişilik işi tek kişiye yaptırmak gibi daha kötü bir durum var.

İnsan, ilkeleriyle yaşamalı.

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
10 Haziran 2024 19:47

Söylemek istediğim şeyi tam ifade edememişim sanırım.

Öncelikle kaygınızın öğrenci mağduriyeti olmadığını iddia etmedim.

Ama "yaptığım hata sebebiyle öğrenci mağdur olur" stresinden dolayı "bir daha görev almam" demişsiniz. Halbuki bu sınavda herhangi bir hata yapmamış olsanız bile "sınavda iki kişilik işi tek kişiye yaptırdıklarını bu sınavda gördüm ve sırf bu yüzden bir daha görev almam" demeniz gerekirdi demek istemiştim.

Bulunduğum sınıfa gözetmen verilmeyeceğini kimse tahmin edemez. Ayrıca şu an sizce derdim maddiyat gibi mi görünüyor yoksa adayın mağduriyeti söz konusu mu diye endişem mi?

ogretmenimbitmez
Aday Memur
10 Haziran 2024 20:01

Evet çünkü bu görevin öğretmen dışında birine verilmesi daha mı iyi sizce? Ben eğitimci olmama rağmen yıllarca görev aldığım bir sınavda ilk kez hata yaptım ve bir daha yapar mıyım korkusu saldı içimi bu kadar titiz davranmama rağmen. Ücrete gelince bu konuda sizinle hemfikirim ama tamamen öğretmenlik mesleği dışında birinin bu görevi yaparken gerekli hassasiyeti göstermeyeceği düşüncesiyle yaptım hep ama beşer şaşar derler ben de şaştım ve çok üzgünüm.
Evlenmek Gerek, 12 ay önce

Söylemek istediğim şeyi tam ifade edememişim sanırım.

Öncelikle kaygınızın öğrenci mağduriyeti olmadığını iddia etmedim.

Ama "yaptığım hata sebebiyle öğrenci mağdur olur" stresinden dolayı "bir daha görev almam" demişsiniz. Halbuki bu sınavda herhangi bir hata yapmamış olsanız bile "sınavda iki kişilik işi tek kişiye yaptırdıklarını bu sınavda gördüm ve sırf bu yüzden bir daha görev almam" demeniz gerekirdi demek istemiştim.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi