Editörler : swat3410

bunalimpolis
Aday Memur
13 Haziran 2024 21:29

büyük ihtimalle amirsin.. olayı yorumlamak istediğin gibi yorumlamışsın
tundercat06, 11 ay önce

arkadaşlar polisin açıkta bıçak taşıması sizce hoş birşeymi. güzelce kılıfında taşıyın. sivil gezerken silahını gösterenmi dersin, amirine ve büyüklerine saygızılık yapanlarmı dersin. bazı yorumlara bakıyorumda teşkilat zıvanadan çıkmış artık. ergen teşkilatına dönmüş yazıklar olsun. polis alarak önce bizim düzenli olmamız bazı kurallara uymamız lazım. büyük ihtimal amir kılıfında taşı diye uyardı bu arkadaşta atar yaptı adamda rapor tutarım ozaman dedi. titreyin ve kendinize gelin.

memuraday-y
Şube Müdürü
13 Haziran 2024 23:29

Bazılarında gerçekten çok ciddi manada sıkıntı var. Sokakta vatandaş nezdinde de baktığımda önce bir vatandaş ve daha sonra da bir memur olarak bazı meslektaşlarımın mesleğe yakışmadığını ve uyumsuz olduğunu düşünüyorum son zamanlarda özellikle. Biri otobüsle muavinle tartışır mola yerinde ateş eder birisi gider toplu taşımada yolcuyla yer kavgası yapar biri gider bilmem ne yapar? Bunlar cidden yakışıksız durumlardır. Maalesef ki Bu örnekler çoğaltılabilir .

Alp340626
Aday Memur
14 Haziran 2024 09:24

sen yakıştığını duşünüyosun yani kendinin
memuraday-y, 11 ay önce

Bazılarında gerçekten çok ciddi manada sıkıntı var. Sokakta vatandaş nezdinde de baktığımda önce bir vatandaş ve daha sonra da bir memur olarak bazı meslektaşlarımın mesleğe yakışmadığını ve uyumsuz olduğunu düşünüyorum son zamanlarda özellikle. Biri otobüsle muavinle tartışır mola yerinde ateş eder birisi gider toplu taşımada yolcuyla yer kavgası yapar biri gider bilmem ne yapar? Bunlar cidden yakışıksız durumlardır. Maalesef ki Bu örnekler çoğaltılabilir .

14 Haziran 2024 12:38

Bos yapma dostum. Herkes sen gibi buroda calismiyor.

iyilikiyidir01, 11 ay önce
al iste sir kafayı yemiş daha uyuşturucu bulacak hangi filmde gördün bunu neymiş bariyerleri kelepçeyi kesecek edecek dalga mı geçiyorsun sen ya hangi çağdasın neymiş uyuşturucu bulmusta koli bandını kesecekmiş senin hayal dünyana .hangi resmi polis şu dediğin sahnelere konu olmuş sence:))rıza baba adam pisliğin teki çıktı:)))

tarafsiz01
Şef
14 Haziran 2024 15:01

amirinin o sırada ayakkabısı boyalı mıymış ? Saçları traşlı mıymış ? teçhizatı tam mıymış ? sivilse resmi mi olmak zorundaymış ? yani arkadaşlar ayıp değil mi ya başka iş yok mu böyle şeylerle uğraşılıyor ? O kadar ek görevlendirme var ücret alınmıyor ? Çalışma saatlerimiz halen düzeltilmemiş ? başka sıkıntılar varken üstüne bir de personele ek sıkıntı yaratılıyor . bunun vebali yok da ne ?

Klav.ye
Şef
16 Haziran 2024 14:07

desen ki peki palaskanda el feneri de varmı, yoktur, kelefçe varmı oda yoktur . ama bir yerlerden afilli bir bıçak alır takar onu taşır. yeni jenerasyon bir denişik. teşkulatın kalitesi gittikçe düşüyor. biz emekli olup gidecekde , işini hakkıyla yapmaya çalışanların vay haline. emin ol , çar çakalla, it kopukla hırsız arsızla uğraşmak bazı polis arkadaşların sorumsuzlarıyla uğraşmaktan daha kolay. mesela diyor ki : amirin işi gücü yokta bıçağa mı takmış. şapka konusunda da aynı lafı ederler . ama bilmiyor ki amirinignde bir üst amiri o bıçağı görse ve rapor etse, kendisinin alacağı ceza uyarma veya kınama dır . ama kendisinin taşıdığı bıçak yüzünden 1. derecede amirinin alacağı disiplin cezası 4 ay kıdem durdurmadır. hiç biri de bunun farkında bilincinde değil. hiç biride disiplin kanununu açıp okumamıştır.

tundercat06, 11 ay önce

arkadaşlar polisin açıkta bıçak taşıması sizce hoş birşeymi. güzelce kılıfında taşıyın. sivil gezerken silahını gösterenmi dersin, amirine ve büyüklerine saygızılık yapanlarmı dersin. bazı yorumlara bakıyorumda teşkilat zıvanadan çıkmış artık. ergen teşkilatına dönmüş yazıklar olsun. polis alarak önce bizim düzenli olmamız bazı kurallara uymamız lazım. büyük ihtimal amir kılıfında taşı diye uyardı bu arkadaşta atar yaptı adamda rapor tutarım ozaman dedi. titreyin ve kendinize gelin.

Beyaz-YaRaSa
Aday Memur
16 Haziran 2024 14:31

Hiçbişe olmaz gönlünü ferah tut
18 Haziran 2024 01:51

Sende kılıflı tak olay çözülsün kılıfsız nasıl takılıyor onu anlamadım

18 Haziran 2024 10:54

isveç çakısı taşıyın

memuraday-y
Şube Müdürü
20 Haziran 2024 11:06

Senden 1000 kat daha fazla yakıştığım kesin. Yahu siz bir değişiksiniz cidden yemin ediyorum nerede bir insanı vatandaşı rahatsız edecek bir durum var onu yapıp sonra da insanların size hak vermesini bekliyorsunuz cidden anlamıyorum sizi.

Alp340626, 11 ay önce
sen yakıştığını duşünüyosun yani kendinin
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi