Editörler : gül-feşan
11 Haziran 2024 16:38

eğitim tayini ayrılış
haziran 13 ünde hastaneden ayrılış yaparsam 15 inde maaş alabiliyormuyum alamazsam ne zaman alabiliyorum bilgisi olan varmı

ItsMirage
Aday Memur
11 Haziran 2024 22:41

mayis 15 ten sonra haziran 13 e kadar olan mesai hesaplanir ona gore maas yatirilir

lovecrescent
Aday Memur
11 Haziran 2024 23:19

biz maaşı önceki ayın maaşı olarakmı alıyoruz yoksa bir sonraki ayın maaşını alıpdamı çalışıyoruz?
ItsMirage, 10 ay önce

mayis 15 ten sonra haziran 13 e kadar olan mesai hesaplanir ona gore maas yatirilir

lDeimosl
Genel Müdür
12 Haziran 2024 08:54

Yanlış bilgi. Böyle bir şey olabilmesi için kişinin ücretsiz izne ayrılması veya memuriyeti bırakması gerekir. 13?ünde ayrılan kişi 15?inde tam maaşını alır. Zira maaşlar 8?inde Maliye?ye bildirilir.

ItsMirage, 10 ay önce

lovecrescent
Aday Memur
12 Haziran 2024 09:44

fakat bir sonraki ayın maaşını aldığımız için parayı geri ister galiba hastane?
lDeimosl, 10 ay önce

Yanlış bilgi. Böyle bir şey olabilmesi için kişinin ücretsiz izne ayrılması veya memuriyeti bırakması gerekir. 13?ünde ayrılan kişi 15?inde tam maaşını alır. Zira maaşlar 8?inde Maliye?ye bildirilir.

ItsMirage
Aday Memur
12 Haziran 2024 10:17

ben de temmuz 1 de ayrilis yapacagim biz senin haziran 15 ten temmuz 1 e kadar kac nobet varsa onu hesaplanir dediler mutemetten zira temmuzda baska hastaneye gececegim temmuz 15 e kadar olani da yeni yerindeki mesai saatinden hesaplanir dediler

lDeimosl, 10 ay önce

lDeimosl
Genel Müdür
12 Haziran 2024 14:15

Yer değiştirme suretiyle atamada geri isteme olmaz. Maaşı Hazine ve Maliye Bakanlığı veriyor her yerde, hastane değil.

lovecrescent, 10 ay önce
fakat bir sonraki ayın maaşını aldığımız için parayı geri ister galiba hastane?

lDeimosl
Genel Müdür
12 Haziran 2024 14:16

Onlar ek ödeme ve fazla mesai için geçerli olan şeyler. Maaş için böyle bir olay yok.

ItsMirage, 10 ay önce

ben de temmuz 1 de ayrilis yapacagim biz senin haziran 15 ten temmuz 1 e kadar kac nobet varsa onu hesaplanir dediler mutemetten zira temmuzda baska hastaneye gececegim temmuz 15 e kadar olani da yeni yerindeki mesai saatinden hesaplanir dediler

lovecrescent
Aday Memur
12 Haziran 2024 14:24

ayın 8 inde maaşlar maliyeye gidiyor galiba yani 15 inde ben maaş alırım anladığım kadarıyla
lDeimosl, 10 ay önce

Yer değiştirme suretiyle atamada geri isteme olmaz. Maaşı Hazine ve Maliye Bakanlığı veriyor her yerde, hastane değil.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi