Editörler : swat3410

gamzeli34
Aday Memur
20 Haziran 2024 13:53

Ben kendi adıma konuştum ben haketmiyorum meslek yıldırma psikolojisi uyguluyor aktif sorgulayan, memur istemiyor köle Sorgusuz git gel yapacak adam arıyor oda ben değilim maalesef
cagataypol, 11 ay önce
bu arkadaşın yazdıklarıma verdiği cevap sonrası neden hassasta istihdam edildiğini anlamışsınızdır. meslek gerçekten zor durumda.

GırqırAli
Memur
20 Haziran 2024 14:30

13 yılda hiç bir şey öğrenememişsin ;) birde sen çalışkan ol keşfeder alırlar diyor. bu meslekte o şekilde şubeye geçen % 3 Ancak vardır. bomboş yorum
cagataypol, 11 ay önce
bu arkadaş meslek hayatı boyunca bir metre ileriye gidemeyecek. çünkü kafası çalışmıyor. bir konuyu tek pencereden değerlendiriyor. sen polissin birşey okuduğunda birşey gördüğünde onu her açıdan yorumlamayı öğren. bak şimdi ilkokul öğrencisine anlatır gibi yazacağım tek tek tane tane oku. ben on üç senelik polisim hassasta görev yaptım. devriye ekiplerde de görev yaptım. operaayonel şubelerde de görev yaptım. benim hassasla alaklı görüşüm şuan rahat bir yerde çalıştığımı değil oraları bildiğimden kaynaklanıyor. kıskançlık yapacağına beynini kullan çalışkan ol zaten seni keşfeder alırlar. konuyu açan diyorki ben şube personeliyim doğuya gidiyorum hassasa verildim bu yıldırma politikasından bıktım. türkiye cumhuriyetinde hiçbir şube personeli olumsuz amir müdür görüşü olmadan batıdan doğuya doğudan batıya atandığında hassasta istihdam edilmez. şubede kadro yoktur başka yerde değerlendirilir ama yine hassasa verilmez. bir problemi vardır. hassas kadrolarının yüzde 85'i istenmeyen personeldir. soruşturması olan arızalı tiplerdir. durduk yere komcu narkotikçi istihbaratçı adamı şarka gitti diye hassasa vermezler. o konuyu açanın kendisinde problem vardır. referans sizi biryere getirir ama orada bir yere kadar tutar.

gamzeli34
Aday Memur
20 Haziran 2024 14:31

Bu yoruma da katılıyorum eskiden olsa belki ama şuan kendini göstermeye bilgi beceriye bakmıyorlar
GırqırAli, 11 ay önce
13 yılda hiç bir şey öğrenememişsin ;) birde sen çalışkan ol keşfeder alırlar diyor. bu meslekte o şekilde şubeye geçen % 3 Ancak vardır. bomboş yorum

cagataypol
Şube Müdürü
20 Haziran 2024 18:41

bula bula aynı mesajı alıntılamayı mı bulabildin teşekkür ederim. cümleten iyi bayramlar. ablacım sen de git hassasta çalış. toparla kendini tekrar dönersin belki.
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi