Editörler : crops35
13 Haziran 2024 05:44

Son 1 aya bunalma durumları

Bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama sanki limitime ulaşmış gibiyim calissam kusacak hissi var sanki cok fazla bilgi var kafam patlayacak gibi bir bende mi var bu durum? Mesela gkde hatırı sayılır derecede sağlam netlerim var tekrar yapabiliyorum da bir şekilde ama matematik için durum aynı değil 12 15 aralığından çıkamıyorum ve baktığım zaman 3 kez çalışmama rağmen 1.derece denklem carpanlara ayirma hala yapamıyorum ve tekrar etme isteğini azmini bulamiyorum bunaltıyor hem sıcak hem de sinirleniyorum mat tekrar yapınca ama tek matta oluyor

Gakupo
Şef
13 Haziran 2024 05:46

Sıcaktan bunalma çalışmaktan bunalma durumları normal mi sizce bir de kafamın bu kadar patlayacak gibi olması nevrim dönmüş gibi olması. Mesela ilk çalışmaya başladığım Aralık ayında ya da nisanda böyle değildim hem is hem kpss yurutebiliyordum ama şu son haziran ayı özellikle matematik için bırakın gideyim ağam modundan çıkamıyorum

13 Haziran 2024 07:11

bırakacaksan bu noktaya niye geldin? Devam öleceğini bilsen devam
Gakupo, 1 yıl önce

Sıcaktan bunalma çalışmaktan bunalma durumları normal mi sizce bir de kafamın bu kadar patlayacak gibi olması nevrim dönmüş gibi olması. Mesela ilk çalışmaya başladığım Aralık ayında ya da nisanda böyle değildim hem is hem kpss yurutebiliyordum ama şu son haziran ayı özellikle matematik için bırakın gideyim ağam modundan çıkamıyorum

sumeyye0104
Aday Memur
13 Haziran 2024 10:38

evet çok normal etrafımdaki çoğu kişi böyle benim de en buyjm sıkıntım paragrafta çok yanlışım çıkıyor 3 4 kitap bitirdim hiçbir işe yaramadı
13 Haziran 2024 12:00

Bölümün ne

Gakupo
Şef
13 Haziran 2024 12:32

Halkla iliskiler ve tanıtım

İİBFatama1, 1 yıl önce

Bölümün ne

Gakupo
Şef
13 Haziran 2024 12:33

Sadece kitap oku brans coz akışına bırak paragraf için 2022 kpssde 26 4 yapan biri olarak söylüyorum diğer sınavda turkce zordu ona rağmen 5 yanlışım vardı iptal olanda 2. Basitti 4 yanlış. Denemede isemde 10 yanlış yaptığım da oluyor mesela o degisir ona tskilma

sumeyye0104, 1 yıl önce
evet çok normal etrafımdaki çoğu kişi böyle benim de en buyjm sıkıntım paragrafta çok yanlışım çıkıyor 3 4 kitap bitirdim hiçbir işe yaramadı

sumeyye0104
Aday Memur
13 Haziran 2024 14:26

1 ay kalmış kitap okumam işe yarar mı onerdigin deneme var mı Yelda pegem Öznur bunları bitirdim ALES paragrafı bitirdim
Gakupo, 1 yıl önce

Sadece kitap oku brans coz akışına bırak paragraf için 2022 kpssde 26 4 yapan biri olarak söylüyorum diğer sınavda turkce zordu ona rağmen 5 yanlışım vardı iptal olanda 2. Basitti 4 yanlış. Denemede isemde 10 yanlış yaptığım da oluyor mesela o degisir ona tskilma

Gakupo
Şef
13 Haziran 2024 15:41

Limitin tyt paragraf denemesi telegramda var önerebilirim

sumeyye0104, 1 yıl önce
1 ay kalmış kitap okumam işe yarar mı onerdigin deneme var mı Yelda pegem Öznur bunları bitirdim ALES paragrafı bitirdim

pasaport35
Aday Memur
13 Haziran 2024 23:50

ben de böyleyim bi konuya bakıcam kaç kez tekrar ettim yeter biliyorum diyorum çalışasım yok hiç bitse de gitse

Gakupo
Şef
14 Haziran 2024 04:54

Bende matematikte bir de dil bilgisinde oluyor genel kültürde en azından iyi noktaya gelince 42 43 aşağısı görmeyince hiç motive oluyorum ama matematikte yok arkadaş insan bakıyor kpss kaynakları kolay yeni nesil çok zor ortası yok zorda performans artmiyor tg problemler basit diye cozmuyorum osym tarzi degil mat sorulari pronbemler icin rtekrar da edemiyorsun. Dil bilgisi ise iyi yapabilmeme ragmen lise öğrencisi gibi hissettiriyor bunaldım tekrarından

pasaport35, 1 yıl önce
ben de böyleyim bi konuya bakıcam kaç kez tekrar ettim yeter biliyorum diyorum çalışasım yok hiç bitse de gitse

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2024 07:01

Çok az alım olacak bu yıl büyük bir hüsran bekliyor herkesi

Gakupo
Şef
18 Haziran 2024 15:22

Bu adam 2 yıl önce öngördü gerçekten dedi 2022de 2024te tasarrufa gidilecek diye. Bu adam ne derse doğrudur inanırım kahin gibi adam. Yapacak bir şey yok biz çalışalım da olursa olur olmazsa da saglik olsun

hanzel, 12 ay önce
Çok az alım olacak bu yıl büyük bir hüsran bekliyor herkesi

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2024 15:25

Evet bunu yıllar önce söylemiştim zaten yeni kehanetim ise kamu artık iş kapısı olmaktan çıkarılacak önümüzdeki yıllarda iyice düşecek alımlar sadece emekli personel kadar alım gerçekleşecek, emekli olan zaten yok dolayısıyla ölen sayısı kadar alım olacak
Gakupo, 12 ay önce

Bu adam 2 yıl önce öngördü gerçekten dedi 2022de 2024te tasarrufa gidilecek diye. Bu adam ne derse doğrudur inanırım kahin gibi adam. Yapacak bir şey yok biz çalışalım da olursa olur olmazsa da saglik olsun

Gakupo
Şef
18 Haziran 2024 19:41

Ölüm sayısı artıyor malum covid aşısı erken kalpten gidenler. İyi bari şansımız var o zaman. Ölenin yerine almasalar ne yapardık hiç bilmiyorum. 2026 kpss kehaneti versene hanzel ona göre millet pozisyon alsin

hanzel, 12 ay önce
Evet bunu yıllar önce söylemiştim zaten yeni kehanetim ise kamu artık iş kapısı olmaktan çıkarılacak önümüzdeki yıllarda iyice düşecek alımlar sadece emekli personel kadar alım gerçekleşecek, emekli olan zaten yok dolayısıyla ölen sayısı kadar alım olacak
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi