Editörler : crops35
13 Haziran 2024 18:22

KPSS önlisans

İşletme lisans öğrencisiyim. Aralık ayında ilk 4 dönemin derslerini almış olacağım için okulu önlisans diploması alarak bitirecektim. Fakat sistem lisans öğrencisi olduğum için kpss önlisans sınavına başvurmama izin vermiyor. Kpss sınavına giremeden de önlisans mezunu olmamın bir anlamı kalmıyor. Nasıl bir yol izlersem kpss önlisans sınavına girebilirim?

elektronik49
Şube Müdürü
15 Haziran 2024 09:05

Ben lisans bitirdik fakat onlisanstan başvurumu yaptim

Dilan50
Şef
22 Haziran 2024 10:25

mezunuyet tarihinizde lisans başvurusu açık ise önlisanstan sınava girsenizde atamanız yapılmayacaktır bilginiz olsun
elektronik49, 3 ay önce

Ben lisans bitirdik fakat onlisanstan başvurumu yaptim

elektronik49
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 00:25

Hayır henüz mezuniyetine sisteme düşmedi ve lisans kpss 15 mayısta bitti.ayrica geç başvuru tarihi de bugün bitiyor.bu durumda onlissn düzeyinden girebiliyorum demi

Dilan50, 3 ay önce
mezunuyet tarihinizde lisans başvurusu açık ise önlisanstan sınava girsenizde atamanız yapılmayacaktır bilginiz olsun

birtutamumut
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 08:11

Sınava girip 100 alsan da bir kere lisans mezunu olduysan geçmiş olsun

elektronik49, 3 ay önce

Hayır henüz mezuniyetine sisteme düşmedi ve lisans kpss 15 mayısta bitti.ayrica geç başvuru tarihi de bugün bitiyor.bu durumda onlissn düzeyinden girebiliyorum demi

mevo4312
Aday Memur
23 Haziran 2024 19:27

Hocam merkezi alımlardaki atamalarda herhangi bir sıkıntı olmaz ancak açıktan alımlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz bilginiz olsun
elektronik49, 3 ay önce

elektronik49
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 22:42

merkezi alım tercihi yapacağım

mevo4312, 3 ay önce
Hocam merkezi alımlardaki atamalarda herhangi bir sıkıntı olmaz ancak açıktan alımlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz bilginiz olsun

elektronik49
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 22:43

Halen lisasn mezuniyetine onaylanması ve lisasn kpss başvuru tarihleri gecti.

birtutamumut, 3 ay önce

elektronik49
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 22:45

Halen lisans mezuniyetim onaylanmadi.Bu yüzden onlisans kpss ye girebiliyorum

birtutamumut, 3 ay önce

birtutamumut
Şube Müdürü
24 Haziran 2024 19:08

Anlıyorum ancak bir süre sonra sisteme girecekler ve onun ardından kpss önlisans'tan 100 alsanız dahi tercih yapamıyorsunuz. Bu yüzden çoğu kişi son derdi vermeyerek mezun olmuyor önlisanstan atanana dek

elektronik49, 3 ay önce

Halen lisans mezuniyetim onaylanmadi.Bu yüzden onlisans kpss ye girebiliyorum

Kartal212121
Aday Memur
25 Haziran 2024 16:59

Arkadaşlar yöksiste önlisans kaydı yoksa, önlisans sınavına başvuru yapılmıyormuş. Resmi bilgi bu

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi