Editörler : cihan27E.Kayı Han
13 Haziran 2024 19:21

20 Haziranda kaymakamlık açık olur mu

16 Haziranda askerden terhis olacam.17 haziranda göreve başlayacaktım bayram vesilesiyle kapalı başlayamıyorum.20 haziranda kaymakamlık açık olur mu göreve başlama dilekçesi vermem gerekiyor yoksa ayın 24ünde mi açılır.

tolgperperek
Daire Başkanı
14 Haziran 2024 09:19

Zorunlu hizmetler harici işlem yapmaz idari izinde, dilekçeni verirsin idari izin bitimi incelenir.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
14 Haziran 2024 10:19

Terhis tarihinden itibaren 30 gün süreniz var göreve başlamamanız için eğer takıldığınız bu ise. Üst yorumdaki arkadaşın da dediği gibi zorunlu hizmetler hariç kurumlar genelde kapalı olur sizin dilekçenizi de alacak personel izinli olacaktır muhtemelen.

mustafa1649
Aday Memur
14 Haziran 2024 11:33

Arayıp görüştüp .20 haziran perşembe günü 8-5 açığız dediler .Dilekçeni verirsin pazarteside kaymakam onaylar dedi

tolgperperek
Daire Başkanı
14 Haziran 2024 11:40

Ben 12 Yıldır İçişlerinde görevliyim, taşrada Kaymakamlıktayım, idari izinlerde bize tatilide iş getiren veya gelen memur, kamu görevlisi çok oluyor. Yönetmeliği ve idari izinlerdeki kamu kurumunun işlerini anlatmaya kadar uzandığı çok oluyor. Kısaca tatili fırsat bilip iş yaptırmaya gelen vatandaşların üstüne kamu görevlisi gelebiliyor....Bir kaç yıl iyi niyet olsun kamu ile herkes barışık kalsın diye yapmamamız gereken günlük işleride yaptık sonuç, idari izinde fırsatçılığa döndü bizde bu yıl bıraktık. Sonuçta aile hekimi yok, poliklinik yok....yok babam yok... Biz olağanüstü durumlar, devlet güvenliği, can güvenliği vb.durumlar için burdayız.

hsnd, 11 ay önce

Terhis tarihinden itibaren 30 gün süreniz var göreve başlamamanız için eğer takıldığınız bu ise. Üst yorumdaki arkadaşın da dediği gibi zorunlu hizmetler hariç kurumlar genelde kapalı olur sizin dilekçenizi de alacak personel izinli olacaktır muhtemelen.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
14 Haziran 2024 11:45

İlk defa böyle bir şey duydum. Açık olmaz diye düşünüyordum olabiliyormuş demek ki.

mustafa1649, 11 ay önce

Arayıp görüştüp .20 haziran perşembe günü 8-5 açığız dediler .Dilekçeni verirsin pazarteside kaymakam onaylar dedi

hsnd
Başbakan Müsteşarı
14 Haziran 2024 11:46

Evet bu açıdan bakınca açık olması mantıklı. Ben hep üniversitelerde görev yaptığım için kendi açımdan bakınca açık olmaz diye düşünüyordum tabi ama içişleri bakanlığı olunca farklı uygulama yapılabiliyor doğal olarak.

tolgperperek, 11 ay önce

Ben 12 Yıldır İçişlerinde görevliyim, taşrada Kaymakamlıktayım, idari izinlerde bize tatilide iş getiren veya gelen memur, kamu görevlisi çok oluyor. Yönetmeliği ve idari izinlerdeki kamu kurumunun işlerini anlatmaya kadar uzandığı çok oluyor. Kısaca tatili fırsat bilip iş yaptırmaya gelen vatandaşların üstüne kamu görevlisi gelebiliyor....Bir kaç yıl iyi niyet olsun kamu ile herkes barışık kalsın diye yapmamamız gereken günlük işleride yaptık sonuç, idari izinde fırsatçılığa döndü bizde bu yıl bıraktık. Sonuçta aile hekimi yok, poliklinik yok....yok babam yok... Biz olağanüstü durumlar, devlet güvenliği, can güvenliği vb.durumlar için burdayız.

tolgperperek
Daire Başkanı
14 Haziran 2024 12:09

Malesef İçişleri Bakanlığına bağlı müdürüyetlerde asli olanlar bu mecburiyetten çalışıyor kısaca hiçbir bayram çok önemli olmadıkca ben tatil görmedim aynı polis ve jandarma gibi geliyoruz az personel ile bir nevi mucize yaratmaya çalışıyoruzda artık yordu..... Yazdığım gibi normalde yapılmaz ama Memur görevliler genelde kurumda eğitimli ve kendi ikametlerinden uzakta oldukları için herkese yardımcı olmaya çalışıyorlar mağdur gördüklerinden.

hsnd, 11 ay önce

Evet bu açıdan bakınca açık olması mantıklı. Ben hep üniversitelerde görev yaptığım için kendi açımdan bakınca açık olmaz diye düşünüyordum tabi ama içişleri bakanlığı olunca farklı uygulama yapılabiliyor doğal olarak.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi