Editörler : swat3410
15 Haziran 2024 11:10

Maaş haczi nasıl olur?

Arkadaşlar ek hesap -500.000 2 kredi 200 bin şimdi icraya düşersem maaşın 1/4 i kesilecek onu biliyorum. Ek hesabı kapatmanın mümkünatı yok. Eşten dosttan alamadım. Birikim yok. Borcum sadece vakıfa. Tek dosyadan mı açılır icra yoksa 3 ayrı dosyadan mı olur? 15 senelik dostum dediğim adama istedi diye çektim verdim. Aptal kafam dekont açıklamasını boş bıraktım. En büyük eşekliğim bu. Avukatla görüştüm borç yazsaydın kesin alırdık bu durumda almanın mümkünatı yok dedi. Çok çaresizim.

Yusufguzel
Aday Memur
15 Haziran 2024 11:21

Maaş haczi, bir mahkemenin borcunuzu ödemek için işvereninize maaşınızın bir kısmını alıkoymasını em

Yusufguzel
Aday Memur
15 Haziran 2024 11:22

A wage garnishment occurs when a court orders your employer to withhold a portion of your wages to pay off a debt. In your case, your overdraft account is -500,000 and your two loans total 200,000, 1/4 of your salary will probably be deducted. The debt can be tracked in a single file or in three separate files. It is difficult to prove debt because the receipt description is blank. Consult a financial advisor or legal professional for guidance.

hasan1296
Aday Memur
15 Haziran 2024 13:19

istersen yardımcı olurum ben sana bu konuda süreci anlatırım

hasan1296
Aday Memur
15 Haziran 2024 13:21

öncelikle malesef Vakıfbank maaş müşterisi olduğun için hacize düşme ihtimalin yok aynı durumu ben yaşıyorum şuan bir senedir göndermeye çalışıyorum zor bi süreç gittim söyledim cimere yazdım icraya düşmek istiyorum geçinemiyoruz felan maaşın 4/1 kesin kimse seni dinlemiyor malesef
hasan1296, 3 ay önce

hasan1296
Aday Memur
15 Haziran 2024 13:22

maaşın hepsini alıyorlar borca gidiyor yapılandırma bile yapmıyorlar en fazla 12 ay yapılandırma

hasan1296
Aday Memur
15 Haziran 2024 13:23

oda ödemen tahmini söylüyorum 80 doksan bin olur senin aylık maaşı versen yine kurtarmıyor

hasan1296
Aday Memur
15 Haziran 2024 13:24

ama bi şekilde azaldı Benim dörder dur şuan ödemem aylık 50 K civari ama 7 ay sonra bitiyor tamamen benim

hasan1296
Aday Memur
15 Haziran 2024 13:28

nasıl ödedin dersen kredi kartı ile ödedim yatırdım çektim hep askeri ödedim bi şekilde dönderiyorum ama fazladan sen tahmini 300 bin civari sadece faize para verirsin bilgin olsun ama bir şekilde düzene girer emin ol sadece 1 yıl sık dişini kimseden fazda yok en azından bende öyle oldu

psyhcoo
Aday Memur
15 Haziran 2024 13:31

Hasan dostum şu anda tam 700 bin borç var. Ek hesap 35 bin geliyo iki kredi ödemesi var toplamda aylık ödemem 63 bin oldu. Bu ödemeyi hayatta yapamam ben. Durumum ne olacak gardaşım şimdi benim. Maaşı direk kesecek mi benden. Yaşamak için para bırakmayacak mı gardaşım

hasan1296, 3 ay önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
15 Haziran 2024 13:38

senin için bişey demiyorum ama böyle yapacaklar için bi uyarı da bulunayım kimse için gidip bankalardan para çekmeyin varsa elinizde çok güvendiğiniz biriyse cuzi miktar verin ama o para geri gelmeyecek şekilde verin

psyhcoo
Aday Memur
15 Haziran 2024 13:40

Çok haklısın o kadad haklısın ki. Kimse bu devirde kimseye 5 kuruş vermesin. 15 senelik arkadaşım. evlendi sağdıçlığını bile yaptım adamın. Derdim hep kardeşim olsaydı şu herif diye hep. Çok büyük kazık attı. Ona verdiğim toplamda 550 bin. Faizlerle beraber borç 700 oldu şu anda

siyahbeyaz88, 3 ay önce
senin için bişey demiyorum ama böyle yapacaklar için bi uyarı da bulunayım kimse için gidip bankalardan para çekmeyin varsa elinizde çok güvendiğiniz biriyse cuzi miktar verin ama o para geri gelmeyecek şekilde verin

Ahmet Öztürk6161
Aday Memur
15 Haziran 2024 23:02

İcra kısmı daha kötü ama şöyle yapabilirsin ek hesabı taksitlendir ilk gelen maaşını komple çek hiçbir şeye kesilmeden onla idare etmeye çalış sonra banka senden bidahaki maaşının tamamını kesecektir bdk ya şikayet et gecinemediğini oaranın tamamını kestiğini gerekirse dava et elindeki parayla 1-2 ay idare edersin kestikleri fazla meblayı mecbur yatıracaklar 91. Gün de icraya verirler ama icradan önce avukatla görüşürsen maaşın yarısı olarak ödemek istiyorum dersen borcun daha çabuk biter asla taahüt verme bişey imzalama o borç malesef bu şekilde bitmez

Memurhaps
Şube Müdürü
16 Haziran 2024 09:23

Özelden yaz devrem

hasan1296
Aday Memur
16 Haziran 2024 11:58

700 bin ödenir başka borcun yoksa ama 5 altı ay faiz ödersin sonunda biter tahmini 1 buçuk yıla biter
psyhcoo, 3 ay önce

Hasan dostum şu anda tam 700 bin borç var. Ek hesap 35 bin geliyo iki kredi ödemesi var toplamda aylık ödemem 63 bin oldu. Bu ödemeyi hayatta yapamam ben. Durumum ne olacak gardaşım şimdi benim. Maaşı direk kesecek mi benden. Yaşamak için para bırakmayacak mı gardaşım

hasan1296
Aday Memur
16 Haziran 2024 12:04

ben yaşadım kimse bilmiyor yardımcı oldum sanıyor yok 4/1 maaş kestir felan olmuyor kendi bankandan yani maaş bankana borcun olunca geçmiş olsun benim sana tek tavsiyem borçlarını sakın geçiktirme takla attır sürekli 5 altı ay sonra toparlarsın yani maaşın atıyorum 80 bin olur borç ların 60 bin olur ödemesi sonra bir buçuk yıl sıkarak geçinirsin bir şekilde öyle başka yolu yok ben herşeyi denedim yok bdk yok cimer yok bilmem ne avukat yok boş senete imza yalandan borçlan hepsi hikaye tek yapman gereken 6 ayını çöpe atıp sadece faiz ödeyip sürekli kredi çekip kredi kartını limitini 300 dörtyüz bin yapıp asgari ödemeyle bir şekilde borcu ödenecek duruma getirmek benim naçizane önerim bu
hasan1296, 3 ay önce
700 bin ödenir başka borcun yoksa ama 5 altı ay faiz ödersin sonunda biter tahmini 1 buçuk yıla biter

Mustafaj
Aday Memur
16 Haziran 2024 17:03

Ok yea what is the problem man

Yusufguzel, 3 ay önce

A wage garnishment occurs when a court orders your employer to withhold a portion of your wages to pay off a debt. In your case, your overdraft account is -500,000 and your two loans total 200,000, 1/4 of your salary will probably be deducted. The debt can be tracked in a single file or in three separate files. It is difficult to prove debt because the receipt description is blank. Consult a financial advisor or legal professional for guidance.

Adanali2801
Aday Memur
19 Haziran 2024 04:24

Maaşa bloke kattılar benimde bu ay hepsini aldılar ne yapacağım bilmiyorum 1 TL elimde para alamadım

kaptan34m
Daire Başkanı
19 Haziran 2024 10:49

kardesim borcun ne kadarsa o kadar bloke koyarlar mesela senin borc maasin kadarmiydi
Adanali2801, 3 ay önce

Maaşa bloke kattılar benimde bu ay hepsini aldılar ne yapacağım bilmiyorum 1 TL elimde para alamadım

neredenbilebilirdim
Aday Memur
19 Haziran 2024 14:31

öyle şey mi olur ya maaşın tamamını kesemez öncelikle bbdk ya şikayet et zaten bir hafta içinde bankaya soruyorlar ne ayaksiniz diye sonra bankacılar sizi çağırıyor gel bir dilekce yaz diye sonra maaş yattın mi 4/1 ini kesip geri kalanı bırakıyorlar bunun için icraya dusmene gerek yok
hasan1296, 3 ay önce
öncelikle malesef Vakıfbank maaş müşterisi olduğun için hacize düşme ihtimalin yok aynı durumu ben yaşıyorum şuan bir senedir göndermeye çalışıyorum zor bi süreç gittim söyledim cimere yazdım icraya düşmek istiyorum geçinemiyoruz felan maaşın 4/1 kesin kimse seni dinlemiyor malesef

Adanali2801
Aday Memur
19 Haziran 2024 17:09

Abi 3 kredim var 8000 bloke katmislar maas yatınca bloke açılmadı hepsini kestiler bayram zehir oldu ne kiramı verebildim ne kurban kesebildik 5 gündür pisikolojik olarak ne yapmalıyım bilmiyorum bayağı kötüyüm Vakıfbank devlet bankası adından icraya verin diyorum yok 1 sene böyle olacak diyorlar 1 TL alamalicaksin dediler şube ile görüştüm ne yapmalıyım bilmiyorum memurluktan istifa etsem daha iyi olacak gurbette çünkü 1 lira almadan nasıl ben 1 sene yaşamımı sürdüreceğim bilmiyorum

kaptan34m, 3 ay önce
kardesim borcun ne kadarsa o kadar bloke koyarlar mesela senin borc maasin kadarmiydi
Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi