Editörler : swat3410

kaptan34m
Daire Başkanı
19 Haziran 2024 18:04

kardesim benim 1 tl alamayacaksin diye birsey olamaz bak bendennde 5700 tl maas bankam kesiyor 2. ay oldugunda gecikmeye sokmuyor tmm mi bloke koyuyor ama alacagi kadar koyuyor yani senden 8000 bloke koyar gerisi maasinda olmali
Adanali2801, 3 ay önce

Abi 3 kredim var 8000 bloke katmislar maas yatınca bloke açılmadı hepsini kestiler bayram zehir oldu ne kiramı verebildim ne kurban kesebildik 5 gündür pisikolojik olarak ne yapmalıyım bilmiyorum bayağı kötüyüm Vakıfbank devlet bankası adından icraya verin diyorum yok 1 sene böyle olacak diyorlar 1 TL alamalicaksin dediler şube ile görüştüm ne yapmalıyım bilmiyorum memurluktan istifa etsem daha iyi olacak gurbette çünkü 1 lira almadan nasıl ben 1 sene yaşamımı sürdüreceğim bilmiyorum

kaptan34m
Daire Başkanı
19 Haziran 2024 18:06

3 kredinin toplam borcu tmmmi maasimizdan yuksek olmali ki hic paran kalmasin baska icra kesintin varsa onu bilemem
kaptan34m, 3 ay önce
kardesim benim 1 tl alamayacaksin diye birsey olamaz bak bendennde 5700 tl maas bankam kesiyor 2. ay oldugunda gecikmeye sokmuyor tmm mi bloke koyuyor ama alacagi kadar koyuyor yani senden 8000 bloke koyar gerisi maasinda olmali

Adanali2801
Aday Memur
19 Haziran 2024 19:37

Tek anladığım abi icraya duş emiyorsun vakifbankta keşke icraya düşsem

kaptan34m, 3 ay önce
3 kredinin toplam borcu tmmmi maasimizdan yuksek olmali ki hic paran kalmasin baska icra kesintin varsa onu bilemem
Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi