Editörler : swat3410

diyorumki06
Şube Müdürü
22 Haziran 2024 11:26

12 yıllık polisken öğretmenliğe geçtim dünya varmış diyorum. her akşam evinde olmak tatil planını yapabilmek büyük bir nimet ailene vakit ayırmak en büyük artısı. gih te planını yapar izin konusunda çok daha rahattır 3-5 bin kafa rahatlığına tercih edilecek para değil artık. imkanı olan geçsin yarın ne olur belli olmaz. üniversitede değişimi yök hallederse gih durumu ortadan tamamen kalkar ki şuan bile emniyet ilk zamanki gibi hemen geçişi onaylamıyor hatta olumsuz veriyor.

gamzeli34
Aday Memur
22 Haziran 2024 11:36

Öğretmenlik, elimize geçse keşke onuda imkansizlastirdilar
diyorumki06, 10 ay önce
12 yıllık polisken öğretmenliğe geçtim dünya varmış diyorum. her akşam evinde olmak tatil planını yapabilmek büyük bir nimet ailene vakit ayırmak en büyük artısı. gih te planını yapar izin konusunda çok daha rahattır 3-5 bin kafa rahatlığına tercih edilecek para değil artık. imkanı olan geçsin yarın ne olur belli olmaz. üniversitede değişimi yök hallederse gih durumu ortadan tamamen kalkar ki şuan bile emniyet ilk zamanki gibi hemen geçişi onaylamıyor hatta olumsuz veriyor.
22 Haziran 2024 15:42

Bende 12 yıllık polisim evrak e devlete düşmüş SGK kısmına bundan sonra ne kadar sürer geçişim

22 Haziran 2024 16:08

Sağlık Daire'den D dilimi raporunuzun SGK'y gönderildiğini bildirir yazı tebliğ edldikten sonra 4-6 ay arası sürüyor ortalama. Genel durum bu, nadiren 3 ay civarında geldiği de oluyor.

Benim tebliğ yapılalı 40 gün oldu, SGK' da 2. aşamada şu an. 7-8 aşama geçirdikten sonra size 2. tebliğ geliyor "'hak etmişseniz' malulen emeklilik yahut Genel İdare Hizmetleri sınıfına geçiş tercihi" hakkında. O tercihten sonra hemen hemen 1 ayda işlemler tamamlanıyor, bu 1 ay yukarıda bahsettiğim 4-6 aylık süreç içerisinde.

policeofficer63, 10 ay önce

Bende 12 yıllık polisim evrak e devlete düşmüş SGK kısmına bundan sonra ne kadar sürer geçişim

ertdgr
Aday Memur
22 Haziran 2024 16:59

pardon ama kullanıcı ismin çoblu çoban buna rağmen statü farkını da çok kasıyorsun.
Joplu Çoban, 10 ay önce
Gihin dezavantajları maaş düşüklüğü, dışarıdaki sosyal sınıf farkı, yıllık izin sorunları, aynı mesleki çalkantıları yaşaman ve aynı amir müdürle ortamda bulunman, bu sefer polis memurunun da altında ünvansız bulunman. Polisin karşılaşabileceği rotasyon, amir müdür baskısı ve kendini altta görme psikolojisi olur diye düşünüyorum. Kendini 8-5 haftasonu tatille avutursun fifti fifti gider işte.
22 Haziran 2024 17:43

Ben duygularla hareket etmem, gördüklerim ve tespit ettiklerimi belirttim.Gihlerde emniyet içinde bir ötelenme, dışlanma çay getirme pozisyonuna heran düşme sorunu var. Tabi ki Polisliğin sor yönleri var ancak nihayetinde görevinde insiyatif ve karar alma, aldığın kararı tecrübenle uygulama hakkın mevcut. Bu gihte yoktur. Gihçilerin çoğu polis kimliğini vermez, ücretsiz kartlarını vermez kullanmaya devam etmek için, dışarda polisim şeklinde lanse ederler tüm bunların yanında kendilerini 8-5 ve hafta sonu çalışma avantajıyla avutmaya çalışırlar.Ben memur olunacaksa başka kurumda hiyerarşi ve disiplinin bulunmadığı kurumda olunmasını düşünüyorum.Belediye, kaymakamlık vs Diğer türlü siz inkar etsenizde gihler bu sorunlarla karşı karşıya. Onlarda bu duruma mesafe koyarak sağda solda ayrı takılıp verimi düşürmeyle karşılık veriyorlar diye düşünüyorum sayın meslektaşlar.

gamzeli34
Aday Memur
22 Haziran 2024 18:23

Kesinlikle aynı fikirdeyim başka kuruma verseler beş dk durmam ama yine emniyet içinde olmak sıkıntı bence ordan kaçmak istiyorlar genelde gih olanlar ama yine emniyetin evrak işleri amir komiserleri yuzyuze aynı ortam aynı muhabbet
Joplu Çoban, 10 ay önce
Ben duygularla hareket etmem, gördüklerim ve tespit ettiklerimi belirttim.Gihlerde emniyet içinde bir ötelenme, dışlanma çay getirme pozisyonuna heran düşme sorunu var. Tabi ki Polisliğin sor yönleri var ancak nihayetinde görevinde insiyatif ve karar alma, aldığın kararı tecrübenle uygulama hakkın mevcut. Bu gihte yoktur. Gihçilerin çoğu polis kimliğini vermez, ücretsiz kartlarını vermez kullanmaya devam etmek için, dışarda polisim şeklinde lanse ederler tüm bunların yanında kendilerini 8-5 ve hafta sonu çalışma avantajıyla avutmaya çalışırlar.Ben memur olunacaksa başka kurumda hiyerarşi ve disiplinin bulunmadığı kurumda olunmasını düşünüyorum.Belediye, kaymakamlık vs Diğer türlü siz inkar etsenizde gihler bu sorunlarla karşı karşıya. Onlarda bu duruma mesafe koyarak sağda solda ayrı takılıp verimi düşürmeyle karşılık veriyorlar diye düşünüyorum sayın meslektaşlar.

diyorumki06
Şube Müdürü
22 Haziran 2024 21:24

polis kimliğini vermez ne demek istifa ederken kimlik verilmiyor mu.
Joplu Çoban, 10 ay önce
Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi