Editörler : cihan27E.Kayı Han
19 Haziran 2024 07:11

Memura ve Memur Emeklisine Refah Payı Verilmelidir.
İşvereni doğrudan Devlet olan memur ve memur emeklisi REFAH PAYI ile rahatlatılmalıdır. Bunun için ŞİMDİDEN bu talep tüm kesimlerce dile getirilmelidir. "Bor'un pazarı geçtikten sonra Eşşeğini Niğde'ye sürmenin" anlamı yoktur.

conqueror24
Memur
19 Haziran 2024 10:37

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Tamam

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 11:20

Ben memurları kastettim! Az ötede oyna lütfen.
conqueror24, 10 ay önce

Tamam

19 Haziran 2024 12:16

Devlet nereden kısabilirim diye düşünürken, sineğin yağını çıkarırken birdr bize refah payı mı verecek. Komik olma.

miralay2007
Aday Memur
19 Haziran 2024 17:52

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Neden verilsin refah payı?

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 18:02

Bunu soranlar hasetinden çatlasın diye.
miralay2007, 10 ay önce
Neden verilsin refah payı?

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 18:03

Sen iste, vermezse vermesin.
Mahmut Çelik, 10 ay önce
Devlet nereden kısabilirim diye düşünürken, sineğin yağını çıkarırken birdr bize refah payı mı verecek. Komik olma.

Apirlo
Aday Memur
19 Haziran 2024 18:29

Sen yüzde 20'yi al da bakarsın onu bile vermezler

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 18:31

Onu aldık zaten. Kıytırık firmalarda çalışanlar bile Temmuz'da zam istiyor! Onlar bile isterken Devlet Memuru, işvereni olan Devletinden neden refah payı istemesin.
Apirlo, 10 ay önce

Sen yüzde 20'yi al da bakarsın onu bile vermezler

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 18:33

REFAH PAYINI İŞVERENİMİZ OLAN DEVLETİMİZDEN İSTİYORUZ.

impostor
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 19:26

Memur ve memur emeklisine 3'ün 1'ini verecekler maalesef. Bu zamana kadar asgariye yüzde 30-40-50 zamlar yaptiklari yetmezmiş gibi enflasyon farkı yüksek çıkınca asgari ücreti ve işçi emeklisini memurun oranına tamamladılar sanki öyle bir mecburiyet varmış gibi.

Şimdi memur ve memur emeklisi yüzde 20 zam alacakken, işçi emeklisi ve Bağ-Kur yüzde 25 zam alacak.

Memuru ve memur emeklisini yüzde 25 yapacaklar mi. Tabi ki hayır.

conqueror24
Memur
19 Haziran 2024 19:32

Merak etme ben de öğretmenim ama imkansız oldugu için tamam yazdım ne yazik ki gerçek bu

Bozkurtbakışlı, 10 ay önce
Ben memurları kastettim! Az ötede oyna lütfen.

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 19:33

Eyvallah hocam. Biz bize sahip çıkmazsak İşveren sahip çıkar mı?
conqueror24, 10 ay önce

Merak etme ben de öğretmenim ama imkansız oldugu için tamam yazdım ne yazik ki gerçek bu

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 21:03

Tasarruf diye verilmesi muhtemel %20 den %5 kesiyoruz derlerse şaşırmayın refah payı şorda dursun

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 21:06

Kesme işi olmayacağını herkes biliyor. Ancak %2 - %5 lik refah payı neden olmasın.
MEHMETHAN OSMANLI, 10 ay önce
Tasarruf diye verilmesi muhtemel %20 den %5 kesiyoruz derlerse şaşırmayın refah payı şorda dursun

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 21:22

Genel seçim arefesine kadar kimse ek zam beklemesin
Kesme işi olmayacağını herkes biliyor. Ancak %2 - %5 lik refah payı neden olmasın.

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 21:25

Refah payı olursa iyi olur Osmanlı. Olmazsa da yapacak birşey yok.
MEHMETHAN OSMANLI, 10 ay önce
Genel seçim arefesine kadar kimse ek zam beklemesin

M Can
Genel Müdür
19 Haziran 2024 22:06

Memuru bilemem ama Ocak ayında Bağkur ve SSK emeklisi zam oranı düşük kalınca refah payı verip memur emeklisi oranına eşitlemişti.

Şimdi de Temmuzda Bağkur ve SSK emeklisi daha yüksek oranda zam alacak.

Memur emeklisini de Temmuzda bunların oranına eşitlemesi gerekir...

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Haziran 2024 22:09

10.000-11.000 GÜNLE EMEKLİ OLAN MEMUR EMEKLİSİNİN HAKKI TESLİM EDİLMELİ.
M Can, 10 ay önce

Memuru bilemem ama Ocak ayında Bağkur ve SSK emeklisi zam oranı düşük kalınca refah payı verip memur emeklisi oranına eşitlemişti.

Şimdi de Temmuzda Bağkur ve SSK emeklisi daha yüksek oranda zam alacak.

Memur emeklisini de Temmuzda bunların oranına eşitlemesi gerekir...

kerouac79
Daire Başkanı
20 Haziran 2024 01:25

yerden göğe kadar haklısın... yoksulluk sınırının 60 bin lira olduğu bir ortamda kpss'de derece yapıp atanan insanların 33 bin lira maaş alması gerçekten içler acısı.

Diğer yandan bu 33 bin lira bile toplumda çok büyük bir rakam olarak görülüyor, insanlar fiyat ve iyi maaş algılarını tamamen kaybetmiş durumda.

Bu şartlar altında refah payı almamız çok gerekli olsa da maalesef zor.

geçen hafta almanyadaydım... ve adamlar bizim 3-4 katımız maaş alırken markette fiyatlar aynı; etin kilosu türkiyeden daha ucuz, domates bile bizimle aynı fiyat (1 euro)..

yani ortalama bir alman'ın 3'te biri alım gücümüz var... bu durumda olmamamız gerekiyor, gerçekten üzücü.

Eyvallah hocam. Biz bize sahip çıkmazsak İşveren sahip çıkar mı?

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
20 Haziran 2024 01:35

Sendikalar daha zam oranı netleşmeden MEMUR MAAŞI TAŞERON İŞÇİ MAAŞININ GERİSİNDE KALDINI YÜKSEK SESLE DİLE GETİRİP REFAH PAYI İSTEMELİLER.
kerouac79, 10 ay önce

yerden göğe kadar haklısın... yoksulluk sınırının 60 bin lira olduğu bir ortamda kpss'de derece yapıp atanan insanların 33 bin lira maaş alması gerçekten içler acısı.

Diğer yandan bu 33 bin lira bile toplumda çok büyük bir rakam olarak görülüyor, insanlar fiyat ve iyi maaş algılarını tamamen kaybetmiş durumda.

Bu şartlar altında refah payı almamız çok gerekli olsa da maalesef zor.

geçen hafta almanyadaydım... ve adamlar bizim 3-4 katımız maaş alırken markette fiyatlar aynı; etin kilosu türkiyeden daha ucuz, domates bile bizimle aynı fiyat (1 euro)..

yani ortalama bir alman'ın 3'te biri alım gücümüz var... bu durumda olmamamız gerekiyor, gerçekten üzücü.

Toplam 125 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi