Editörler : supporters.

sias
Şef
23 Haziran 2024 12:57

İşte ben yıllık bile düşündüm, sonra tymuylen alışıp isstifa edip acliktan sokaklara düşerim diye korktum:)

aa.gülçiçek1100, 12 ay önce
hocam geçen yaz aynen bu kafadaydım okul açılacak diye yürüyen stres topuydum. tükenmiştim çalışmak istemiyordum. bu hem okul ortamından hem de benden kaynaklıydı mental olarak. ben de Eylül'de ücretsiz izin aldım 2 ay.( 5 yılını tamamlayanlara verilen ücretsiz izin) 2 ay kafamı topladım o sırada da okulda idare komple değişti şansıma. hem kafamı topladım hem de okul idaresi değişti. 2 ay sonra okula başladım çok güzel bi şekilde dönemi tamamladım. aylıksız izni düşünebilirsiniz dönem başında. bana iyi gelmişti..

sias
Şef
23 Haziran 2024 12:59

Ben buraliyim ne onyargisi) ,34 senedir kahrını ben çekiyorum, istediğimi diyeceğim, hatta diyemediklerim de var, diğer şehirlerde berbattir belki, bilmiyoeum, ben burayı bildiğimden burayı söylüyorum, ülkede her şeyin dokunulmazlığı var ben gibi garibanlar hariç.

miskinler, 12 ay önce

Sonuçta peygamber yakmış demek çok ağır. Tabii ki bu önyargı ile çok sıkıntı çekersiniz.

sias
Şef
23 Haziran 2024 13:01

Kesinlikle, ben 12 değil, 34 yıldır burdayım, malesef burda doğdum, atandigimda da duygusal davrandim ve burayı yazdım malesef, ülkede şehirlerin bile dokunulmazlığı var, elestirilemiyor, ilk atandigimda, imam hatipteydim, bildiğin öğrencim taciz etti diyorum, ön yargı diyor adam.

Memleketinogretmeni, 12 ay önce

Arkadaş yaşadığı sıkıntının hissettirdiği ağırlığı ortaya koymak için bunu vurgulamış.Ben o sözü önemsemeden okudum geçtim.Bu bakış açısıyla çok sıkıntı yaşarsınız demeniz çok yersiz.Zaten o ortamda 12 yıl geçirdiğinden bu bakış açısına sahip olmuş.Faydan yoksa niye buraya daha kötü hissettirecek bir şeyler yazarsın ki!

sias
Şef
23 Haziran 2024 13:04

Ben burda doğdum, atandigimda duygusallastim ve burayı yazdım, şimdi de 12 sene kalınca korkuyorum, ev,arabam da yok, başka şehirde bu saatten sonra gitmek çok zor benim için, pişmanım buray bilerek yazdigima, sevmiyorum, ailem var diye gitmiyorum

Datdiriditdit, 12 ay önce

Yazdıklarınızı okuyunca vizonteledeki belediye başkanının sözü aklıma geldi.

Bir yerde mutlu mesut olmanın ilk şartı orayı sevmektir. Burayı seversen, burası Dünya'nın en güzel yeridir. Ama Dünya'nın en güzel yerini sevmezsen, orası Dünya'nın en güzel yeri değildir.

Sizi mutlu etmeyen tükenmişlik hissini yaşatan şehirden veya okuldan neden tayin isteyerek ayrılmıyorsunuz ki. Belki ihtiyacınız olan yeni bir başlangıçtır

sias
Şef
23 Haziran 2024 13:06

Çok zor bir yer, ailem burda diye yazmıştım, şimdi de başka yerde tek başıma hayata başlamak zor geliyor,

ercanizma, 12 ay önce

Bugüne kadar binlerce kişiye EFT yaptım öğretmenlik harici işler yaptigim için. Bir gün birine yanlışlıkla iki kez para gönderdim. İş yaptığım binlerce insanın tamamı o parayı geri gönderirdi ama benim gönderdiğim kişi Urfalı bir pislik olduğu için göndermedi . Kimi tanidiysam aynı çıktı Urfalı . Kaç kurtul dicem ama o da zor .Allah sabır versin

sias
Şef
23 Haziran 2024 13:08

Sırf onun için dedimki 15 saat alayım 3 gün gelirim, müdür gicikligna ,beni tanimamasina rağmen, daha yeni atanmistim, beş güne yatmıştı dersi, dediğim gibi diktatörlük var burda

aa.gülçiçek1100, 12 ay önce
hocam geçen yaz aynen bu kafadaydım okul açılacak diye yürüyen stres topuydum. tükenmiştim çalışmak istemiyordum. bu hem okul ortamından hem de benden kaynaklıydı mental olarak. ben de Eylül'de ücretsiz izin aldım 2 ay.( 5 yılını tamamlayanlara verilen ücretsiz izin) 2 ay kafamı topladım o sırada da okulda idare komple değişti şansıma. hem kafamı topladım hem de okul idaresi değişti. 2 ay sonra okula başladım çok güzel bi şekilde dönemi tamamladım. aylıksız izni düşünebilirsiniz dönem başında. bana iyi gelmişti..

berkaydal
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 13:12

Urfa...

Bizzat orada kırsalda çalışanlardan dinlemek lazım. Ön yargı da neymiş... Ooooo.

Elifcc
Aday Memur
24 Haziran 2024 09:39

hocam ben de urfada görev yapan bir öğretmenim. halkı, ilçe milli eğitimi hepsi cahil. lütfen akıl sağlığınızı böyle insanlar için bozmayın. yapabiliyorsanız il dışı yapın hocam. gerçekten urfada yaşamayan biri sizi anlayamaycaktır

sias
Şef
17 Ağustos 2024 18:22

Evet,ama 12 yıl sonrada başka bir yere gitmekten ve yalnız kalmaktan korkuyorum, aile evine ataninca ailemle kardeşlerimle aram açıldı, eşim cocugum da yok, orda ne yaparım diye korkuyorum

selcukturkce, 12 ay önce

Hocam aileniz orada diye ömür boyu orada kalmak zorunda değilsiniz, 12 yılda topladığınız puanlarla çok iyi yerler olmasa da bir yere tayin olabilirsiniz. Belki anlatmadığınız şeyler vardır orada yaşamak durumundasınızdır ama anlattıklarınıza göre orada kalmak size çok zarar veriyor. Bu arada Z kuşağı olsaydım bilinçli olurdum, demişsiniz de bu çok saçma geldi bana kusura bakmayın!

sias
Şef
17 Ağustos 2024 18:26

Bu satten sonra evlilik imkansız, sahil kasabası içinse puanım yetmez malesef

freef, 12 ay önce

Evlenirsen geçer. Bir de Batıda şöyle sakin, deniz kenarı küçük bir kasabada olsun eşin ve eşininn yanına eş durumundan tayin istersen psikolojik danışman gibi olursun. İyi bir kasaba lisesi, sınıflar 20 kişi falan... Bir taşla 3 kuş.

sias
Şef
17 Ağustos 2024 18:29

Akıl sağlığı mi kaldı, in.tihara meyilli oldum, buraliyim ben ama.karakterime çok ters bir yer, öğrenciler bile buralı gibi değilsiniz der, bagiramm, merhametliyim ,sadece Urfalı değil Türkiye'dekilerin çoğunun yapmadığı şeyleri doğal olark yaparim bura tam tersi,diğer yerl de öyledir belki ama ben bir burayı biliyorum.

Elifcc, 12 ay önce
hocam ben de urfada görev yapan bir öğretmenim. halkı, ilçe milli eğitimi hepsi cahil. lütfen akıl sağlığınızı böyle insanlar için bozmayın. yapabiliyorsanız il dışı yapın hocam. gerçekten urfada yaşamayan biri sizi anlayamaycaktır

Serdes
Kapalı
17 Ağustos 2024 22:43

Hocam Ege veya marmaraya gelin keşke daha önceden kabuklarımı kırıp gelseydim diyeceksiniz. Bu hayat bir kere yaşanıyor ve tekrarı yok. Sizi sihirli bir elde gelip kurtarmayacak. Biran önce çıkış yolu bulup gemileri de yakın limanıda.
Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi