Editörler : Pangaea

Englıshteacher34
Aday Memur
24 Haziran 2024 17:44

Hocam ben sordum yaz sonuna kkadar süreniz var dediler ayrıca müdür yardımcısı da böyle dedi

Dalaras, 11 ay önce

Hocam sordunuz mu? Ne dediler?

Dalaras
Şube Müdürü
24 Haziran 2024 18:10

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Bende bir kaç yetkiliye sordum. İlişik kesme işlemini seminerden sonra yapabileceğimi söylediler. Fakat sorduğum bir yetkili, bu sürecin çok fazla uzatılmaması konusunda milli eğitimden direktif geldiğini belirtti. Bu sebeple ne olur, ne olmaz diyerek çokta fazla bu süreci uzatmamak lazım sanırım.

Englıshteacher34, 11 ay önce

Hocam ben sordum yaz sonuna kkadar süreniz var dediler ayrıca müdür yardımcısı da böyle dedi

Sevdim-Seni
Genel Müdür
02 Temmuz 2024 21:32

Cevap verdigim halde hic cevap verilmemiş gibi sorup duruyorsunuz.

Buyurun, ilisik kesmeyenler isterse iptal edebilir diye yazı yazmış bakanlik...

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE,

İLLER ARASI İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMESİ YAPILAN ÖĞRETMENLER

2024 yılı yer değiştirme döneminde iller arasında isteğe bağlı olarak ataması yapılan öğretmenlerden isteyenlerin 05.07.2024 tarihine kadar başvuruda bulunmaları ve görev yerlerinden ayrılmamış olmaları koşuluyla iller arasında yapılan atamalarının Bakanlığımızca iptal edilmesi Bakanlık Makamının 01.07.2024 tarihli ve 105399543 sayılı Onayı ile uygun görülmüştür.

Bilgilerini ve ilinizde görev yapmakta iken 2024 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme döneminde ataması gerçekleşen öğretmenlere duyurulması önemle rica olunur.

Englıshteacher34
Aday Memur
02 Temmuz 2024 21:55

Hocam bu yazı da ilişik kesme süresinden bahsetmiyorki iptalden bahsediyor

Sevdim-Seni, 11 ay önce

Cevap verdigim halde hic cevap verilmemiş gibi sorup duruyorsunuz.

Buyurun, ilisik kesmeyenler isterse iptal edebilir diye yazı yazmış bakanlik...

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE,

İLLER ARASI İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMESİ YAPILAN ÖĞRETMENLER

2024 yılı yer değiştirme döneminde iller arasında isteğe bağlı olarak ataması yapılan öğretmenlerden isteyenlerin 05.07.2024 tarihine kadar başvuruda bulunmaları ve görev yerlerinden ayrılmamış olmaları koşuluyla iller arasında yapılan atamalarının Bakanlığımızca iptal edilmesi Bakanlık Makamının 01.07.2024 tarihli ve 105399543 sayılı Onayı ile uygun görülmüştür.

Bilgilerini ve ilinizde görev yapmakta iken 2024 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme döneminde ataması gerçekleşen öğretmenlere duyurulması önemle rica olunur.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
04 Temmuz 2024 20:21

seminer sonuna, temmuza kadar beklenir mi beklenmez mi diye tartışmalar vardı.

Gördüğünüz gibi 1 Temmuzda Milli Eğitim ilişik kesmeyenler isterse iptal edebilir diye yazı yayınlıyor.

Yani isteyen temmuza kadarda ilişik kesmeden bekleyebiliyormuş. Haziranda okul kapanır kapanmaz ilişik kesmek diye birşey yokmuş.

Englıshteacher34, 11 ay önce

Hocam bu yazı da ilişik kesme süresinden bahsetmiyorki iptalden bahsediyor

Toplam 65 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi