Editörler : Pangaea

Soner Eraslan
Aday Memur
21 Haziran 2024 15:13

sen konuşma boş işler müdürü :)
şaşkın tarihçi, 1 yıl önce
soner işsiz güçsüz bir zavallı ilgi budalasısın anladık. millete laf yetiştireceğine hayata odaklan

freef
Daire Başkanı
21 Haziran 2024 15:29

Troller olmasa, resmiyete boğulurduk.

Yaz Soner kardeşim. Foruma sanku ölü toprağı serpilmiş gibiydi.

Soner Eraslan
Aday Memur
21 Haziran 2024 15:35

eyvallah kral. :)
freef, 1 yıl önce

Troller olmasa, resmiyete boğulurduk.

Yaz Soner kardeşim. Foruma sanku ölü toprağı serpilmiş gibiydi.

21 Haziran 2024 17:27

seminerler online olmalı. Saati bile belirli değil

Mustafa Algebra
Kapalı
21 Haziran 2024 19:00

Sanki ,eğitimle ilgili başka problem kalmadı;yok seminer kaçta başlayacakmış yok online olmalıymış vs...
21 Haziran 2024 20:39

Saati belli değil 9-10-11 demekki sallamıyor MEB klavuz da yok

21 Haziran 2024 23:04

Boş konuşacağına sen de hangi problemden rahatsız oluyorsan onla ilgili konuş. Engel olan mı var?

Mustafa Algebra, 1 yıl önce
Sanki ,eğitimle ilgili başka problem kalmadı;yok seminer kaçta başlayacakmış yok online olmalıymış vs...
21 Haziran 2024 23:15

Boşver hocam, öğretmen değil belli ki. Sahada olan biziz ve sorunlara muhatap olan da biziz. Biz kenetlenelim gerisi hallolur

bulaşşıkk, 1 yıl önce

Boş konuşacağına sen de hangi problemden rahatsız oluyorsan onla ilgili konuş. Engel olan mı var?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
22 Haziran 2024 02:13

Öğretmen olamamış geliyor öğretmenler arasında kendini vasıflı hissetmeye çalışıyor.Zavallı!

Soner Eraslan, 1 yıl önce
sana mı kaldı bunu sorgulamak :) işine bak

Soner Eraslan
Aday Memur
22 Haziran 2024 08:17

zavallı senin ta sıfatındır, öğretmen değilim zaten okul psikolojik danışmanıyım :)
Memleketinogretmeni, 12 ay önce

Öğretmen olamamış geliyor öğretmenler arasında kendini vasıflı hissetmeye çalışıyor.Zavallı!

22 Haziran 2024 08:43

ne güzel işiniz var işte bol oturmalı :) öğretmenlere neden bulaşıyorsunuz kendinizi daha mı değerli hissediyorsunuz:)
Soner Eraslan, 12 ay önce
zavallı senin ta sıfatındır, öğretmen değilim zaten okul psikolojik danışmanıyım :)

Soner Eraslan
Aday Memur
22 Haziran 2024 08:48

şuraya yazdığınız hevesle ders anlatsaydınız şuan eğitim çok daha iyi yerlerde olurdu ;)
aa.gülçiçek1100, 12 ay önce
ne güzel işiniz var işte bol oturmalı :) öğretmenlere neden bulaşıyorsunuz kendinizi daha mı değerli hissediyorsunuz:)
22 Haziran 2024 08:53

hocam benim ya da meslektaşlarımın nasıl ders anlattığını sorgulamak haddinize değil ki :) o noktada değilsiniz.. :)) siz canı sıkılan, özel ve iş hayatınızda tatmin olmayıp etrafa sataşan bir kişiliksiniz :) umarım her şey sizin için iyi olur, burdaki söylemlerinizi tamamen can sıkıntınıza veriyorum.. :) size de iyi tatiller pskolojik danışman bey :))
Soner Eraslan, 12 ay önce
şuraya yazdığınız hevesle ders anlatsaydınız şuan eğitim çok daha iyi yerlerde olurdu ;)

Soner Eraslan
Aday Memur
22 Haziran 2024 08:55

bak hala aynısını diyorum, gel buraya yazma hevesini ders anlatmak için kullan kardeş :)
aa.gülçiçek1100, 12 ay önce
hocam benim ya da meslektaşlarımın nasıl ders anlattığını sorgulamak haddinize değil ki :) o noktada değilsiniz.. :)) siz canı sıkılan, özel ve iş hayatınızda tatmin olmayıp etrafa sataşan bir kişiliksiniz :) umarım her şey sizin için iyi olur, burdaki söylemlerinizi tamamen can sıkıntınıza veriyorum.. :) size de iyi tatiller pskolojik danışman bey :))
22 Haziran 2024 10:04

Seminerler ile ilgili bir kılavuz veya farklı illerde seminer alacak öğretmenler ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Seminer saatleri hakkında bir bilgilendirme yok.

Bakanın konuşması eba'da sabah saat 10.00 da denildi sadece.

Bence online olacak hadi inşallah :)))

gıdaaa
Aday Memur
08 Temmuz 2024 10:24

Evet sizin gibilere cevap vermek bana ve benim gibi öğretmenlere kaldı

Soner Eraslan, 1 yıl önce
sana mı kaldı bunu sorgulamak :) işine bak

Soner Eraslan
Aday Memur
08 Temmuz 2024 10:30

sen kendine öğretmen mi diyorsun ? ne yaptın bu ülkenin çocukları için anlat hele Bi?
gıdaaa, 12 ay önce

Evet sizin gibilere cevap vermek bana ve benim gibi öğretmenlere kaldı

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi