Editörler : Pangaea
23 Haziran 2024 10:17

Seminere gitmezsem ne olur

Semineri il disinda almak için başvuru yapmıştım başvuru yaptığım ile tayinim çıktı. Tayin işlemlerini pazartesi halletmek istiyorum çünkü bir daha buraya dinm3k istemiyorum. Dolqyisiyla Seminerin ilk 2 günü katilamayacagim bir sorun olur mu

23 Haziran 2024 10:28

hocam bunu seminer okulunuzla görüşün. çünkü bu seminer zorunlu bi olay, keyfi değil. sıkıntı yaşarsınız kafanıza göre hareket ederseniz. semineri alacağınız okulu arayın durumunuzu söyleyin onların cvbına göre hareket edin. sonra başınız ağrımasın..

majesteleri7
Daire Başkanı
23 Haziran 2024 11:04

Kafana göre takıl bi şey olmaz ben de katılmayı düşünmüyorum belki bir gün uğrarım geçerken ne yapıyolar diye.

Velocıraptor
Genel Müdür
23 Haziran 2024 11:24

o da bir şey mi Ben ilk gün uzaktan bağlanıp zoom ile bir merhaba diyeceğim sonra tatile kaldığım yerden devam edeceğim.

majesteleri7, 10 ay önce

Kafana göre takıl bi şey olmaz ben de katılmayı düşünmüyorum belki bir gün uğrarım geçerken ne yapıyolar diye.

savcıı
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 12:20

Boş boş yorumlar

Seminere gitmezsen 1 günlük mazeretsiz ise gitmediğin zaman alacağın cezayı alirsin

berkaydal
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 13:01

Pazartesi ilişiğinizi keserseniz gitmek zorunda kalmazsınız. 15 gün süreniz var.

Ayşenn16
Aday Memur
23 Haziran 2024 13:21

ben ayın 14ünde ilişiğimi kestim okulumdan, semineri il dışında almak içinde başvuru yapmıştım.. şimdi pazartesi tayinim çıkan okulda başlamamı yapıcam dolayısıyla seminerin ilk günü katılamamış olucam.. salıdan itibaren katılsam seminere sorun olur mu bu durumda

PapaHermit
Aday Memur
23 Haziran 2024 13:24

Kurumu arayıp durumu açıklarsanız size muhakkak istisnai bir izin verilecektir.

Ayşenn16, 10 ay önce
ben ayın 14ünde ilişiğimi kestim okulumdan, semineri il dışında almak içinde başvuru yapmıştım.. şimdi pazartesi tayinim çıkan okulda başlamamı yapıcam dolayısıyla seminerin ilk günü katılamamış olucam.. salıdan itibaren katılsam seminere sorun olur mu bu durumda

Ayşenn16
Aday Memur
23 Haziran 2024 13:35

hocam zaten mehil iznimiz yok mu ayrıca bir izin vermelerine gerek var mı
PapaHermit, 10 ay önce

Kurumu arayıp durumu açıklarsanız size muhakkak istisnai bir izin verilecektir.

berkaydal
Şube Müdürü
23 Haziran 2024 13:37

Bir şey Olmaz. Pazartesi sabah gidip seminere katılabilirsiniz. İmkanınız yoksa salı günü 9'da gidip seminere katılabilirsiniz. Göreve başlama kağıt üzerinde yapılan bir şey. Bazı idareler enteresan şekilde davranabiliyor. Ne zaman başlayacaksanız başlayın o günün sabahı okulda olun.

Ayşenn16, 10 ay önce

ashil13
Genel Müdür
23 Haziran 2024 14:54

Seminere 2 gün katılamayacağım sorun olur mu? Yok ya olmaz geldiğinde seni çiçekle karşılarlar.

Burada bazı soruları geçekten öğretmenler mi yazıyor, yoksaa grıgırna girip yazan öğrenciler falan mı var diye düşünmeden edemiyorum. Arkadaşım sen devlet memurusun, devlet memuru mazeretsiz göreve gitmemezlik edemez. Ederse suç işlemiş olur, cezası vardır.

İl dışı tayinin çıkmış. Şu an tayinin çıktığı ildesin anladığım kadarıyla, eski okulundan ilişiğini kesmediğin için 15 gün mehil müddeti iznini de kullanamazsın. Bu aklı verenler de ilginç. Yapılacak en mantıklı bir tek şey var o da rapor almak.

ashil13
Genel Müdür
23 Haziran 2024 14:56

Mehil müddeti kararname tebliğ edilince başlar. Henüz okullara kararnameler gelmediği için başlayan bir izin de yok.

Ayşenn16, 10 ay önce
hocam zaten mehil iznimiz yok mu ayrıca bir izin vermelerine gerek var mı

Ayşenn16
Aday Memur
23 Haziran 2024 14:58

kararnamem tebliğ edildi 14 haziranda da ilişiğimi kestim
ashil13, 10 ay önce

Mehil müddeti kararname tebliğ edilince başlar. Henüz okullara kararnameler gelmediği için başlayan bir izin de yok.

ashil13
Genel Müdür
23 Haziran 2024 15:03

O zaman 15 gün süreniz var demektir.

Ayşenn16, 10 ay önce
kararnamem tebliğ edildi 14 haziranda da ilişiğimi kestim

matematikogret54
Aday Memur
23 Haziran 2024 15:16

Ne semineri zaman ve para kaybı başka bir şey degil

ercanizma
Memur
23 Haziran 2024 15:59

Ben ptesi salı sahilde olacağım için müdüre soyledim Carsamba uğrarım ok dedi dedim . Ok dddo

Ayşenn16
Aday Memur
23 Haziran 2024 16:41

kimse burda keyfi için sorular sormuyor, hoşunuza gitmiyorsa dalgada geçmeyin

Kagiş
Müsteşar
23 Haziran 2024 16:47

Olur olur, söylerim!!?)))

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler