Valla dostum ne diyeyim,senin gibi benzer durumda olan arkadaşlarım var çok zor süreçler.Arada böyle bazı kurumlarda oluyor.İlerisi için aklında bulunsun,açıktan alım merkezi alım deme herşeye başvur,hatta evrak gönder kim çağırırsa ona gidersen.Kuruma gidipte işe başlama evrağı imzalamadığın sürece hiçbir sıkıntı olmuyor.Bende sen gibi beklerken uyan her ilana başvurdum,hatta 1 yere evrak gönderip bulunduğum şehirede atama yapılınca oraya yazı gönderip iptal ettim.Allah sabır versin umarım bu günler çabuk geride kalır
Valla dostum ne diyeyim,senin gibi benzer durumda olan arkadaşlarım var çok zor süreçler.Arada böyle bazı kurumlarda oluyor.İlerisi için aklında bulunsun,açıktan alım merkezi alım deme herşeye başvur,hatta evrak gönder kim çağırırsa ona gidersen.Kuruma gidipte işe başlama evrağı imzalamadığın sürece hiçbir sıkıntı olmuyor.Bende sen gibi beklerken uyan her ilana başvurdum,hatta 1 yere evrak gönderip bulunduğum şehirede atama yapılınca oraya yazı gönderip iptal ettim.Allah sabır versin umarım bu günler çabuk geride kalır
Luck19 , 3 ay önce
Şimdi arkadaşım durumu daha detaylı anlatayım. 26 temmuzda 2023/1 kpss açıklandı. 8 Ağustos 18 Ağustos 2023 evrak teslimi tarihleriydi. Ki şöyle bir durum vardı. 26 temmuz günü açıklandı diğer gün yani 27 temmuzda kurumu sabahtan aradım. Kurumunuza atandım ne yapılması gerekiyor diye. Onlarda duyuruları takip edip evrak teslimi için denilen tarihlerde evraklarınızı ulaştırın. Yaa şöyle söyleyeyim evrak için duyuru bekliyoruz bir türlü o da böyle verem edecek şekilde geç geldi o da bizler kurumu arayıp neden duyuruda bulunmadıklarını söyleyip sıkıştırdığımız için yaptılar onlara kalsa ne zaman duyuruda bulunacaktılar Allah bilirdi.. Neyse bu atamada 13 kişi atandık. 8 kişiyi 7 ay sonra şeker bayramında sonra çağırdılar. Kalan 5 kişi ise bunlar içinde bende varım tabi daha beklemekteyiz. Kurumu her hafta personel birimi arayıp bir gelişme var mı diye soruyorum. Kurumdaki görevli artık senli benli olacak derecede samimi olduk diyeyim sana. Ayrıca İstanbul göç idaresi olsun Ankara'daki göç idaresi müdürlüğü olsun , mit olsun emniyet olsun hatta iç işleri bakanlığı olsun her yere sorup sordurduk ama hep aynı cümle aöyleniyor. Süreç devam etmekte. Ayrıca geçen ay cimere de şikayette bulunduk. Gelen cevapta yine başkanlığın personel daire başkanlığı tarafından cevaplandırılıp olup aynı cümle yazılmasıydı. Süreç devam etmektedir. Zaten cevap veren kişiyle her hafta görüşüyorum ve de aynı cevabı defalarca duydum. Anlayacağın durum böyle. Dün Kpss 2024 kaydımı yaptım,bugünde çalışmaya başladım. 2 ay bana hayli bir yeter. Zaten 2022 kpss hazırlanamadan girip 87 almıştım. 2021'de yks de sözelde derece yapıp ODTÜ'yü kazanmıştım. Onun alt yapısı hala sağlam. Kalan süre benim için yeterli de ama işte böyle yaparak beni 1 yıpratmaları bende büyük bir yıkıma sebep oldular. Tekrar sıfırdan aynı süreci göze alıp başlamak hiçte kolay bir şey değil...