Editörler : swat3410

Srkan112
Aday Memur
09 Ağustos 2024 21:09

Bence savcı başından atmış dosyayı
kalibey, 1 ay önce

İrtibat iltisak organik ilişki hiyerarşide yer alma gibi üyelik için klasik ifadelerle açıldı dava

kalibey
Aday Memur
09 Ağustos 2024 21:17

Neden ki hocam ben çok bilmiyorum da polis falan olmadığım için

Srkan112, 1 ay önce
Bence savcı başından atmış dosyayı

Srkan112
Aday Memur
09 Ağustos 2024 21:20

Yani hocam savcı uğraşmak istememiş, mahkeme ne yapacaksa yapsın demiş. Önüne gelen feto dosyalarını direk mahkemeye gönderen bir savcı olabilir. Mahkemeye çıkacaksınız diye kesin ceza alırım diye düşünmeyin. Mahkeme de beraat etmek daha sağlam bir temizlenme yoludur. İrtibat iltisak dan yada organik bağdan ceza vereceklerse siyasetçiler müebbet yer
kalibey, 1 ay önce

Srkan112
Aday Memur
09 Ağustos 2024 21:22

Aramızda ilk mahkemesi olan sizsiniz. Çoğumuzun adli soruşturması Ekim kasıma kaldı. Mahkemeniz olursa bizi de bilgilendirirseniz çok memnun oluruz
kalibey, 1 ay önce

kalibey
Aday Memur
10 Ağustos 2024 00:31

Şunu da anlamadım; kursa giderken iletişim kurduğum kişileri de ( kurs görevlisi) tanık olarak göstermeleri normal mi ve resen mi oluyor bunlar yani kişi ülkede yaşıyor diye mi?

Beraat veya hagb alsam bile kurum ne der bilinmez direk ihraçta mümkün

Srkan112, 1 ay önce
Yani hocam savcı uğraşmak istememiş, mahkeme ne yapacaksa yapsın demiş. Önüne gelen feto dosyalarını direk mahkemeye gönderen bir savcı olabilir. Mahkemeye çıkacaksınız diye kesin ceza alırım diye düşünmeyin. Mahkeme de beraat etmek daha sağlam bir temizlenme yoludur. İrtibat iltisak dan yada organik bağdan ceza vereceklerse siyasetçiler müebbet yer
Toplam 65 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi