Editörler : E.Kayı Han

sefakirmit
Şef
05 Temmuz 2024 21:57

ya bir kişi de düzgün bir yorum yapmamış arkadaşlar aynı yolda yürüyen insanlarız. bilgin yoksa alay etmeyin lütfen. sonuçta hak olursa isteyen alır istemeyen almaz, bun kötü niyetle kullanma potansiyeli olan memur sivil fark etmez evinde mutlaka var zaten silah ruhsatlı yada ruhsatsız, ben severim ama sorumluluğunu düşündükçe uzak dururum ama bu tercih meselesi bir hak verilmeme nedeni konuşulmalı diye düşünüyorum. kırmayalım birbirimizi, zaten bakanlığımız bize değer vere vere ölüyor bari birbirimize biz yapmayalım. kalın sağlıcakla

İCRACIM
Aday Memur
05 Temmuz 2024 22:40

Aynen öyle amaca odaklanılmalı birbirimize saygılı olmalıyız
sefakirmit, 10 ay önce

ya bir kişi de düzgün bir yorum yapmamış arkadaşlar aynı yolda yürüyen insanlarız. bilgin yoksa alay etmeyin lütfen. sonuçta hak olursa isteyen alır istemeyen almaz, bun kötü niyetle kullanma potansiyeli olan memur sivil fark etmez evinde mutlaka var zaten silah ruhsatlı yada ruhsatsız, ben severim ama sorumluluğunu düşündükçe uzak dururum ama bu tercih meselesi bir hak verilmeme nedeni konuşulmalı diye düşünüyorum. kırmayalım birbirimizi, zaten bakanlığımız bize değer vere vere ölüyor bari birbirimize biz yapmayalım. kalın sağlıcakla

kamuz01
Memur
11 Temmuz 2024 17:17

sen kimsin lan senin elini öpeceğim de beni affedecekmişsin

Zeytun31, 10 ay önce
İnfaz koruma Antep bursa patlamaları dışarda saldırılar sana 10 tane sayarım. Ara len Cteyi kayıt var orada. Personel saldırı kayıtları. Birkez cte katıp saldiraya uğramadı. sonra gel elimi öp ayıbını affedeyim.

Zeytun31
Şef
11 Temmuz 2024 17:18

Jeton köşeli galiba yeni düştü:)
kamuz01, 10 ay önce

sen kimsin lan senin elini öpeceğim de beni affedecekmişsin

kamuz01
Memur
11 Temmuz 2024 17:24

çocuk adam oyun saatin bitti hadi yürü evine oğlum

Zeytun31, 10 ay önce
Jeton köşeli galiba yeni düştü:)