Editörler : Pangaea
04 Temmuz 2024 13:30

Yeni atanan öğretmen maaşı

Merhaba . Erkek kardeşim bu sene mülakata girdi. Alanında Türkiye 5.si. Bir aksilik olmazsa atanır diye düşünüyoruz. Seyyanen zammı da katacak olursak bir matematik öğretmeni ortalama ne kadar alıyor?

04 Temmuz 2024 13:32

39,796

mratanamayan
Memur
04 Temmuz 2024 13:54

temmuz 15 de yeni atanan bekar öğretmen 44 lira (+ - 2 lira) maaş alır

Ozelegitim61
Şube Müdürü
04 Temmuz 2024 14:20

Ek dersi tam alırsa eğer maaş ve ek ders 50 bin civarında alır. Sadece maaş 42 bin civarında yatar.

Pelinin1
Şube Müdürü
04 Temmuz 2024 14:41

Şuan yeni atanan öğretmen 40 bin lira alıyor, ancak yeni atanacak öğretmenin kaç lira alacağı ömk kanunlaşırsa belli olacak

Ömk ya göre yeni atanacakların maaşı daha düşük olacak, ama bu ne zaman yürürlüğe girer uygulanır bilmiyorum

ercanizma
Memur
04 Temmuz 2024 17:03

Kıskançlık loading. Bilirim böyle ablaları. Allah kolaylık versin Matci kardesm

04 Temmuz 2024 17:28

babam da böyle. trt haberi izleyip maaşıma ne kadar zam gelcek onu hesaplıyor :))

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
04 Temmuz 2024 17:44

bu sene akademi falan yok. yalan yanlış yazan salaklara bakmayın

ibrahim98
Şube Müdürü
04 Temmuz 2024 18:44

Konunun muhatabı değilim ancak forumda gezerken sürekli hakaret edici ifadelerde bulunduğunu görüyorum.. Bir gün evine celp gelirse şaşırma.

şaşkın tarihçi, 10 ay önce

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
04 Temmuz 2024 20:39

yürü be ibo
ibrahim98, 10 ay önce

Konunun muhatabı değilim ancak forumda gezerken sürekli hakaret edici ifadelerde bulunduğunu görüyorum.. Bir gün evine celp gelirse şaşırma.

Pelinin1
Şube Müdürü
04 Temmuz 2024 20:59

Merak etme burda en salak sensin, açık ara öndesin :))

şaşkın tarihçi, 10 ay önce

erdem.k88
Genel Müdür
04 Temmuz 2024 22:20

10 yıllık öğretmen uzman değil 37 bin alıyorum, 40 alan yeni öğretmen nasil oluyor ? ya da benim 3 bin liramı kim alıyor :)
Pelinin1, 10 ay önce

Şuan yeni atanan öğretmen 40 bin lira alıyor, ancak yeni atanacak öğretmenin kaç lira alacağı ömk kanunlaşırsa belli olacak

Ömk ya göre yeni atanacakların maaşı daha düşük olacak, ama bu ne zaman yürürlüğe girer uygulanır bilmiyorum

Pelinin1
Şube Müdürü
04 Temmuz 2024 22:28

Ayın 15 inde maaşını alınca tekrar yazarsın

Siz ne yiyip ne içiyorsunuz?

erdem.k88, 10 ay önce
10 yıllık öğretmen uzman değil 37 bin alıyorum, 40 alan yeni öğretmen nasil oluyor ? ya da benim 3 bin liramı kim alıyor :)

erdem.k88
Genel Müdür
04 Temmuz 2024 22:45

Ya yazdığını anlayarak yazmıyorsun ya da gerçekten makara geçiyorsun. Burda şuan yeni atanan öğretmen 40 bin alıyor yazmışsın. Ben de bırak yeni atanani 10 yıllık bile 40 bin almıyor dedim. Asıl siz ne yiyip içiyorsunuz, üst perdeden yazmışsınız ama önce yazdığınızı idrak edin sonra ust perdeye çıkarsınız sayın hocam.
Pelinin1, 10 ay önce

Pelinin1
Şube Müdürü
04 Temmuz 2024 23:04

Cidden kafan mı basmıyor?

erdem.k88, 10 ay önce
Ya yazdığını anlayarak yazmıyorsun ya da gerçekten makara geçiyorsun. Burda şuan yeni atanan öğretmen 40 bin alıyor yazmışsın. Ben de bırak yeni atanani 10 yıllık bile 40 bin almıyor dedim. Asıl siz ne yiyip içiyorsunuz, üst perdeden yazmışsınız ama önce yazdığınızı idrak edin sonra ust perdeye çıkarsınız sayın hocam.

erdem.k88
Genel Müdür
04 Temmuz 2024 23:15

yazdıklarına ,yazdığını anlamadığın yorumlara falan baktım, hatta daha önce yazdıklarının da bir kısmına baktım şuan sana cevap verdiğim için kendime kızıyorum. haklısın bir trolü, bir anlama problemli anlatma problemli ,herkesle kavga eden birini neden kaale alıp cevap verdim diye kendime kızıyorum. Tekrar tekrar okursan ya da çevren de Türkçe okuyan yazan birileri varsa üstte ki mesajda ne yazdığını sana anlatır, ama sen anlar mısın şüpheliyim. Yeni atanan öğretmen 40 bin alıyor yazmışsın bu şimdi ki zamanı tarif ediyor yani hali hazırda 40 bin alıyor diyorsun. ama iki mesaj altta da temmuz 15 de ne kadar alacaksın vs diyorsun. Eger gelecek zamandan bahsediyorsan yeni atanan öğretmen temmuz 15 de 40 bin ALACAK yazarsın o zaman bizde doğru anlar doğru cevap veririz. hem şuan alıyor diye yazmışsın, yazdığını idrak edememiş birde uste çıkmaya çalışıp sanki bizler yanlış anlamisiz gibi davranıyorsun. pardon yanlış yazmışım, ben temmuzda 40 alacak demek istemiştim demek zor olmasa gerek. ama dediğim gibi daha önceki postlara bakınca bu beklentimin boşa olduğunu görmüş oldum. Bu yazdıklarıma da cevap atabilirsiniz sıkıntı değil bu size son cevabımdı.
Pelinin1, 10 ay önce

Cidden kafan mı basmıyor?

esma ak
Aday Memur
05 Temmuz 2024 00:14

Ben zaten kendi paramı kazanıyorum. Kimi, niçin kıskanayım? Ailemize ufak bir hediye hazırlayacağız en azından bütçe planlaması yapalım diye sorulan bir soruydu.😀

ercanizma, 10 ay önce

Kıskançlık loading. Bilirim böyle ablaları. Allah kolaylık versin Matci kardesm

Pelinin1
Şube Müdürü
05 Temmuz 2024 09:43

Maaş zammı ayın 15 inde değil, 1 temmuzdan itibaren geçerli , yani şimdiki zaman

Ayrıca burda yorum yaparken senin gibi kompozisyon yazacak halim yok, herkesin ortalama zekaya sahip olduğunu varsayarak yorum yapıyorum ...,

erdem.k88, 10 ay önce
yazdıklarına ,yazdığını anlamadığın yorumlara falan baktım, hatta daha önce yazdıklarının da bir kısmına baktım şuan sana cevap verdiğim için kendime kızıyorum. haklısın bir trolü, bir anlama problemli anlatma problemli ,herkesle kavga eden birini neden kaale alıp cevap verdim diye kendime kızıyorum. Tekrar tekrar okursan ya da çevren de Türkçe okuyan yazan birileri varsa üstte ki mesajda ne yazdığını sana anlatır, ama sen anlar mısın şüpheliyim. Yeni atanan öğretmen 40 bin alıyor yazmışsın bu şimdi ki zamanı tarif ediyor yani hali hazırda 40 bin alıyor diyorsun. ama iki mesaj altta da temmuz 15 de ne kadar alacaksın vs diyorsun. Eger gelecek zamandan bahsediyorsan yeni atanan öğretmen temmuz 15 de 40 bin ALACAK yazarsın o zaman bizde doğru anlar doğru cevap veririz. hem şuan alıyor diye yazmışsın, yazdığını idrak edememiş birde uste çıkmaya çalışıp sanki bizler yanlış anlamisiz gibi davranıyorsun. pardon yanlış yazmışım, ben temmuzda 40 alacak demek istemiştim demek zor olmasa gerek. ama dediğim gibi daha önceki postlara bakınca bu beklentimin boşa olduğunu görmüş oldum. Bu yazdıklarıma da cevap atabilirsiniz sıkıntı değil bu size son cevabımdı.

kirpii
Aday Memur
05 Temmuz 2024 13:05

milliegitimde 9yilim. kimya ogretmeniyim. kidem derece 4_2

haziran yatan maas 36.522

temmuzu bilemiyoruz henuz

yakamoz0682, 10 ay önce

39,796

05 Temmuz 2024 14:04

temmuz 15 maaşı 40 bin yeni başlayan öğretmen için ek ders okuluna göre değişir

C.dem
Aday Memur
05 Temmuz 2024 16:10

ömk de yeni atananların maaşı düşük olacak demişiniz . oran vs. var mı ? Ben de baktım da göremedim.
Pelinin1, 10 ay önce

Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi