Editörler : Pangaea
04 Temmuz 2024 16:44

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme

Arkadaşlar ilkatama ile geldiğim okuldayım 4 yıl aydır burada görev yapıyorum.Buyıl ilk iliçi yerdeğiştirmede herhangi bi tercih yapmadım ikinci il içi yer değişikliğinin olacağı açıklandı biliyorsunuz.Bu sefer yerdeğişikliği istiyorum.Nasıl ilerliyor süreç daha önce hiç yerdeğişikliği yapmadığım için bilmiyorum,anlatırsanız sevinirim

04 Temmuz 2024 16:45

mebbis ,başvuru modülünden başvuru yapacaksınız,kişiselden

Fencibiri
Memur
04 Temmuz 2024 17:59

Diyelim ki istediğim okul oldu ve tayin oldum hizmet puanım sıfırlanıyor mu ya da azalıyor mu

bahçesaray, 11 ay önce
mebbis ,başvuru modülünden başvuru yapacaksınız,kişiselden

Takiyüddinmehmed
Aday Memur
04 Temmuz 2024 18:31

Sizin 4 ay mı oldu ? 4 yıl mı ?

Yer değişikliğinden sonra puan sifirlanmaz, puan hiç sıfırlanmaz , hep artar. Artıkça artar ama artık pek önemi kalmadı puanla bir yere gidilmiyor, milletin muazzam puanları var .

Fencibiri
Memur
04 Temmuz 2024 21:25

4 yıl 7 ay oldu

Takiyüddinmehmed, 11 ay önce

Sizin 4 ay mı oldu ? 4 yıl mı ?

Yer değişikliğinden sonra puan sifirlanmaz, puan hiç sıfırlanmaz , hep artar. Artıkça artar ama artık pek önemi kalmadı puanla bir yere gidilmiyor, milletin muazzam puanları var .

yeşilceeeee
Aday Memur
04 Temmuz 2024 22:39

Bir sorum olacak,şimdi 2. defa yapılacak olan il dışı ve il içi atamaya sadece ilk atamaya başvuranlar mı başvurabilecek yoksa herkes başvurabilir mi?

Fencibiri
Memur
05 Temmuz 2024 01:54

Evet bunu ben de merak ediyorum, önceki yapılanla herhangi bir ilgisi var mı

yeşilceeeee, 11 ay önce

Bir sorum olacak,şimdi 2. defa yapılacak olan il dışı ve il içi atamaya sadece ilk atamaya başvuranlar mı başvurabilecek yoksa herkes başvurabilir mi?

Serkan 43
Aday Memur
05 Temmuz 2024 21:03

Süre şartı kaldırılsın

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi