Editörler : Pangaea
04 Temmuz 2024 23:34

Unvan değişikliği /MEB
Merhaba hocalarım , ben elektrik öğretmeniyim. Unvan değişikliği sınavına girmek istiyorum.Bu sınava girmek için kaç yılını bitirmiş olmak gerekiyor diye arattığımda bazı yerlerde 2 yıl bazı yerlerde , adaylığın kalkması yeterli yazıyor. Ortak bilgi paylaşımı yapılan bir grup var mı?

ares25
Memur
05 Temmuz 2024 06:44

Adaylığın kalmadı yeterli ama sınav açan kim?

zor günlerdi
Aday Memur
05 Temmuz 2024 08:41

Milli eğitim bakanlığı 2021 de açmış ve mevzuata göre 2 yılda bir açılır diyor.2023 sınavı olmuş mu diye baktım ve sanıyorum olmamış ve sınava girenler, sözlü sınavda yapılan usulsüzlükler için mahkemeye vermişler. özellikle avukat grubu vermiş ve onların sınavı yinelenmiş. Personel genel müdürlüğünün 1 temmuzda yükselme için bir ilanı var. Belki unvan değişikliği unvanı da gelebilir mi diye düşündüm.
ares25, 1 yıl önce

Adaylığın kalmadı yeterli ama sınav açan kim?

zor günlerdi
Aday Memur
05 Temmuz 2024 08:43

*unvan değişikliği ilanı
zor günlerdi, 1 yıl önce
Milli eğitim bakanlığı 2021 de açmış ve mevzuata göre 2 yılda bir açılır diyor.2023 sınavı olmuş mu diye baktım ve sanıyorum olmamış ve sınava girenler, sözlü sınavda yapılan usulsüzlükler için mahkemeye vermişler. özellikle avukat grubu vermiş ve onların sınavı yinelenmiş. Personel genel müdürlüğünün 1 temmuzda yükselme için bir ilanı var. Belki unvan değişikliği unvanı da gelebilir mi diye düşündüm.

hsnbsn
Şef
10 Temmuz 2024 13:19

2008 - 2015 - 2021 yıllarında yapıldı. Yani meb 6-7 yılda bir yapıyor bu sınavı.

zor günlerdi
Aday Memur
10 Temmuz 2024 15:52

Olma olasılığı nasıl sizce? çok fazla yo pil var gibi geldi bana , özellikle mülakat olması çok kötü.
hsnbsn, 1 yıl önce

2008 - 2015 - 2021 yıllarında yapıldı. Yani meb 6-7 yılda bir yapıyor bu sınavı.

hsnbsn
Şef
19 Temmuz 2024 14:07

mülakatta aynı puanı verdiler son sınavda.

zor günlerdi, 1 yıl önce
Olma olasılığı nasıl sizce? çok fazla yo pil var gibi geldi bana , özellikle mülakat olması çok kötü.

bilginlik
Şube Müdürü
19 Temmuz 2024 14:51

Sen öyle san. Ben şahidim yazılıdan 79 puan alan bir yandaşa mülakatta 85 puan verildiğini gördüm. Zaten onun için bakanlık artık eskisi gibi yazılı sınav puanlarına ait listeyi ve mülakat puanlarına ait listeyi yayınlamıyor. Kendilerine keyiflerine göre hareket ediyorlar nasıl olsa sarı sendikada onların ve onlarda buna göz yumdu. Kısaca şeffaflık bitti olan biteni şeytan bile göremiyor artık bu bakanlıkta.

hsnbsn, 1 yıl önce

mülakatta aynı puanı verdiler son sınavda.

crabnet355
Müsteşar
19 Temmuz 2024 18:36

mülakatta puanı düşünmezler torpilin varsa evet yüksek verebilirler ama düşürdüklerini görmedim..

Teknik elektrik
Aday Memur
19 Temmuz 2024 21:17

Ünvan degisikliginde torpil neden olsun. Teknik öğretmen maaş +ek ders mühendis kadrosundan fazla maaş alıyor zaten. Parayı dusunmeyip idealinin peşinden koştuğu için tebrik ederim. Mülakat torpil bunlari düşünme sınavdan yüksek al atanirsin...

zor günlerdi
Aday Memur
19 Temmuz 2024 21:20

teşekkür ederim hocam. Umarım olur hocam üni yıllarının notlarını bulmaya çalışıyorum.
Teknik elektrik, 1 yıl önce

Ünvan degisikliginde torpil neden olsun. Teknik öğretmen maaş +ek ders mühendis kadrosundan fazla maaş alıyor zaten. Parayı dusunmeyip idealinin peşinden koştuğu için tebrik ederim. Mülakat torpil bunlari düşünme sınavdan yüksek al atanirsin...

Teknik elektrik
Aday Memur
19 Temmuz 2024 21:22

Çok iddialı konuşuyorsunuz. Bakanlıkta her şeye hakimsiniz sanirim. Sizin mesleğiniz nedir?

bilginlik, 1 yıl önce

Sen öyle san. Ben şahidim yazılıdan 79 puan alan bir yandaşa mülakatta 85 puan verildiğini gördüm. Zaten onun için bakanlık artık eskisi gibi yazılı sınav puanlarına ait listeyi ve mülakat puanlarına ait listeyi yayınlamıyor. Kendilerine keyiflerine göre hareket ediyorlar nasıl olsa sarı sendikada onların ve onlarda buna göz yumdu. Kısaca şeffaflık bitti olan biteni şeytan bile göremiyor artık bu bakanlıkta.

Teknik elektrik
Aday Memur
19 Temmuz 2024 21:26

Olur inşallah. Siz torpil varmış mülakat varmış yok eliyorlarmis laflarına aldırmayın. Disiplinli çalışın puanınızı alın atanın, sonra bu dediklerime hak vereceksiniz. Başarılar yolunuz açık olsun inşallah...

zor günlerdi, 1 yıl önce
teşekkür ederim hocam. Umarım olur hocam üni yıllarının notlarını bulmaya çalışıyorum.

bilginlik
Şube Müdürü
22 Temmuz 2024 08:50

Söylediklerim iddia değil hakikat. İspatı basit 2023 GYS yazılı puan listelerini ve mülakat puanı listelerini Bakanlıktan isteyip görebilirsin dediklerimi. Ama bu listeleri bakanlık vermiyor saklıyor. Ben gördüğüm şeyleri yazdım yazarım da çünkü herkesin her şeyden haberi olsun.. Yani mülakat / sözlü sınavında puanlar adil verilmedi bunu iddia ediyorum söylüyorum. Not: Bu sınava (MEB GYS 2023 ) ben de girdim. Bir kaç kişinin yazılı ve mülakat puanlarını da gözlerimle gördüm kardeşim. Keşke her şey senin dediğin gibi olsa da ben yanılıyor olsam.

Teknik elektrik, 1 yıl önce

Çok iddialı konuşuyorsunuz. Bakanlıkta her şeye hakimsiniz sanirim. Sizin mesleğiniz nedir?

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi