Editörler : Pangaea
07 Temmuz 2024 04:22

Müdür yardımcılığından istifa

Bir ilcede müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Eşim de merkez de vardiyalı olarak memur olarak görev yapmakta. Sağlık nedenlerim ve cocuklarıma bakacak kimsemizin olmadığından dolayı 2 defa dilekce yazdım ancak kabul görmedi. Bransım ile ilgili İlce de görev yaptığım okulda yer yok, ilce mem de de yer yok ve il merkezi içinde yer yok diyip dilekcemi kabul etmediler.(Yönetici Atama Yönetmeliği) çocuğum bu sene 1. sınıfa baslayacak, ben 8-5 calısıyorum, esim vardiyalı calısıyor ki cocuğu nasıl bırakacağız okula yada okul çıkısında alıp bırakabıleceğimiz kimse de yok, sokakda mı bekleyecek. Dilekcelerimize red geldikten sonra il içi atamalarında 3 okul acıldı bransımdan ancak puanım yetmediği için atanamadım. Nasıl bir yol izlemeliyim yada yer yok diyen yönetim 2-3 ay sonra il içinde yer açıyor bu durumu mahkemeye tasıyabilirmiyim.

Ayrıca anayasaya göre kimse istemediği bir işte zorla çalıstırılamaz diyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? cimere yazsam yada Ombudsman kurumuna yazsam bir sonuç cıkarma?

Lütfen net bilgisi olan yardımcı olabilir mi

srknyln
Şube Müdürü
07 Temmuz 2024 07:17

Kıymetli hocam; size red valilikten mi geliyor il Mem den mi? İl Mem valiliğe sunmadan red veriyor sanki.

Eğer valiliğe gitmediğini teyit ederseniz, sendikanızdan destek alıp istifa sürecini birlikte yöneterek İl memi aşabilirsiniz.

TayfurG01
Şube Müdürü
07 Temmuz 2024 12:51

Hocam en büyük faydası kendini kurtarmış olmandır gerisi önemli değilfir hiçbirşey bundan bu görevden kötü olamaz zor demiyorum kötü resmen.Her işin yüklendiği sessiz tabaka.Ben yapmam yapamam yok görevin değilsede yapacaksın.Sen yapmassan sırada bekleyen yalakalar selficiler var hemen ben yaparım diyorlar.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Temmuz 2024 04:24

Alanınızda il içi atamada istediğiniz ilçeye atanmaya puanınız yetmediği için yönetici olmuşsunuz bu aşikar.Hak etmediğiniz bir şeyi ağlayarak istiyorsunuz.Bu ayıptır.Dilekcenize yönetici olmadan önce öğretmenlik yaptığım okula dönmek istiyorum yazın mutlaka kabul edilir.Ki erik olanı budur.

majesteleri7
Daire Başkanı
08 Temmuz 2024 08:36

Milli eğitim müdürünün yanına çık Yuvam dağılacak psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum sebebi sizsiniz mektup bırakacağım isim isim vereceğim de odasına girince kafasan kırık pozları kes kabul ederler.Dalga geçmiyorum böyle yapanlar ve sonra kurtulanlar oldu

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Temmuz 2024 11:36

Bunu aynen cimerden meb e gönderip bunun mümkün olup olmadığını soracağım.Nasıl akillar bunlar ya.Bayan norm fazlası olma derdinde sen de akıl öğretiyorsun.

majesteleri7, 12 ay önce

Milli eğitim müdürünün yanına çık Yuvam dağılacak psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum sebebi sizsiniz mektup bırakacağım isim isim vereceğim de odasına girince kafasan kırık pozları kes kabul ederler.Dalga geçmiyorum böyle yapanlar ve sonra kurtulanlar oldu

ilker484
Şef
09 Temmuz 2024 12:26

Sendikanıza gidip avukat desteği isteyin hocam. İl de mutlaka açık bir yer vardır fakat uzak bir ilçe olursa çocuğunuzu alıp bırakmak daha zor olabilir.

TayfurG01
Şube Müdürü
13 Temmuz 2024 08:19

Kimse zorla idareci olamaz hocam bal gibi istifa hakkınız vardır norm olur olmaz o ayrı bir sorun.Norm fazlası olursunuz yönetici atama yönt ve çekilenlerin durumu yazar orada.Son zamanlarda değişti diye biliyorum varsa gekdiğiniz okulda ilcede olan açık norma yerleşirsiniz yoksa ilde felandı galiba.Hem geçerli sebebiniz var.Yanlış bilgi olmasın yinede yönetici atama yön bir bakın derim

60ogretmen60
Aday Memur
14 Temmuz 2024 05:10

Aynen Valiliğe gitmiyor. İl Milli Eğitim Müdürü tarafından red veriliyor cevabi yazı.

Sendikanın kendine hayrı yok, milli eğitim de tutturmuş her yerde norm yok diyor vs. Norm yok diyorsun ancak il içi atamada 3 tane norm açıldı!!! mahkemeye gitsem nasıl bir sonuç çıkar acaba

srknyln, 12 ay önce

Kıymetli hocam; size red valilikten mi geliyor il Mem den mi? İl Mem valiliğe sunmadan red veriyor sanki.

Eğer valiliğe gitmediğini teyit ederseniz, sendikanızdan destek alıp istifa sürecini birlikte yöneterek İl memi aşabilirsiniz.

60ogretmen60
Aday Memur
14 Temmuz 2024 05:14

güncel

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi