Editörler : gül-feşan

sakavome
Aday Memur
03 Ekim 2024 11:30

2 ay önce kardeşimin raporu üzerine tayin aldım kardeş vs etkilemez annenizin rahatsızlığının ne olduğunu bilmemekle beraber raporu var mıdır ? Sadece tayin de değil refakat izni hakkınız var mı diye de bakalım

Bingöllü17
Aday Memur
12 Ekim 2024 16:26

Aile yardımına ihtiyacı vardır ibareli aldım rapor. Daha yeni içeriye verebildim sonuç ne gelecek bekliyorum ama 2 ayda geliyor cevap diyorlar

sakavome, 9 ay önce

2 ay önce kardeşimin raporu üzerine tayin aldım kardeş vs etkilemez annenizin rahatsızlığının ne olduğunu bilmemekle beraber raporu var mıdır ? Sadece tayin de değil refakat izni hakkınız var mı diye de bakalım

samukabey
Aday Memur
08 Kasım 2024 18:56

merhaba örnek rapor için mesaj atmak istedim ama iznim yoktu
Lab. Teknikeri, 12 ay önce
Kardeş etkilemez. Hasta adına EAH veya Tıp Fakültesi Hastanesinden Durum Bildirir Sağlık Kurulu Raporu alacaksın. 3 Hekim imzalı da olur. 3 Hekim imzalı olursa mümkünse 3 Hekim de aynı branş olsun. Örnek rapor var buradan yollayamayağım için mail veya GSM yaz gönderirim

samukabey
Aday Memur
09 Kasım 2024 19:50

bana örnek raporu atabilir misiniz size özelden mesaj atamıyorum
Lab. Teknikeri, 12 ay önce
Kardeş etkilemez. Hasta adına EAH veya Tıp Fakültesi Hastanesinden Durum Bildirir Sağlık Kurulu Raporu alacaksın. 3 Hekim imzalı da olur. 3 Hekim imzalı olursa mümkünse 3 Hekim de aynı branş olsun. Örnek rapor var buradan yollayamayağım için mail veya GSM yaz gönderirim
10 Kasım 2024 14:43

Ben de size mesaj yazamıyorum. Mail adresinizi buradan yazın
samukabey, 7 ay önce
bana örnek raporu atabilir misiniz size özelden mesaj atamıyorum

samukabey
Aday Memur
10 Kasım 2024 17:19

teşekkür ederim hocam. [email protected]
Lab. Teknikeri, 7 ay önce
Ben de size mesaj yazamıyorum. Mail adresinizi buradan yazın
Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular