Editörler : Pangaea
07 Temmuz 2024 12:47

Unutulanlar. Anasınıfları ne istiyor?

1-Teneffüs ve dinlenme hakkı verilmesi.2-Okullarda yıllardır çözülmeyen abla yardımcı çalıştırma serbest olsun isteyene.Veli ile öğretmen gönüllü anlaşıyor sınıf bakımlı temiz hijyenik oluyorsa kime zarar bu durum.Bazı okul müdürleri müsade etmiyor iş güvenliği vb. Bunu çözerse bakanlık büyük bir iyilik etmiş olacak.Bu hizmetliyle işkurcuyla yapılacak gönülsüz tiplerin işi değil savsaklamaya gelmez .Temizlik,tuvalet,oyun,beslenme masası hazırla,sil süpür vb.bunlar mutlaka yapılmalı yoksa mutlu gülen sınıflar mümkün değil.Altını ıslatan çocuğu alıp gidip üzerini değiştireceksiniz ben yirmi çocuğu nasıl bırakayım kime bırakayım onun için bu şart.Meb sesimizi duysun artık.Yıllarca yazdık duymadı görmedi.3-Erken emeklilik yıpranma hakkı .

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
07 Temmuz 2024 18:27

Olur sınıfa çay ister misin

TayfurG01
Şube Müdürü
07 Temmuz 2024 19:33

Bazen burada yorum yapan arkadaş gibileride malesef çıkıyor,onu yeterince eğitemediğimiz için aziz milletimizden bir eğitimci olarak özür diliyoruz.Biz derdimizi anlatıyoruz çözüm bekliyoruz adam geyik peşinde yüce rabbim dünya boş kalmasın diye bunlardanda serpmiş işte içimize.

SorunCevaplayıN, 11 ay önce

Olur sınıfa çay ister misin

07 Temmuz 2024 22:08

O gereksiz israfı ciddiye alma hocam yazdıklarınız gayet yerinde ve haklı istekler. Anasınıfçı değilim ama çektiklerini gayet iyi biliyorum. 5 saat aralıksız sınıfta wcye bile çıkamıyorlar. Acil çözüm bulunması lazım.

TayfurG01, 11 ay önce

Bazen burada yorum yapan arkadaş gibileride malesef çıkıyor,onu yeterince eğitemediğimiz için aziz milletimizden bir eğitimci olarak özür diliyoruz.Biz derdimizi anlatıyoruz çözüm bekliyoruz adam geyik peşinde yüce rabbim dünya boş kalmasın diye bunlardanda serpmiş işte içimize.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 00:25

Sen yardımcı ol tuvalete götürürsün:)

bulaşşıkk, 11 ay önce

O gereksiz israfı ciddiye alma hocam yazdıklarınız gayet yerinde ve haklı istekler. Anasınıfçı değilim ama çektiklerini gayet iyi biliyorum. 5 saat aralıksız sınıfta wcye bile çıkamıyorlar. Acil çözüm bulunması lazım.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 00:37

Mesleğe başlarken sartlarini biliyordun. Gelip burda ağlama. Yok yardımcı lazım yok tenefüs lazim. Her branşın kendi zorluğu var. Ortaokuldaki öğretmenden tenefuste soru çözüyor. Tenefuste tutmadığın nöbetin parasini alırken iyi. Hiç demiyorsun biz nobet tutmuyoruz ki . Ne ala memleket egitememismis hepi topu anasinifinda öğretmensiz eğitimin dışında bile sayılırsınız burda hikayeleri bırak işine odaklan

TayfurG01, 11 ay önce

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 00:40

Tek işin hakaret :) aileden aldığın eğitim burda ortaya çıkıyor. Seni küfür ede ede dövdükleri için evde insanlara sozunu o sekilde geçirmeye çalışıyorsun:) öyle klavye delikanlılığı ile olmaz. Gerçekten delikanlı isen özelden at numaranı görelim:)

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Temmuz 2024 04:20

Anaokulu öğretmenleri bu mesleği seçerken koşulları bilmiyor muydu ben anlamıyorum arkadaş.Cocuklari kendi başına bırakıp tenefüse çıkma hayali nedir?Biz kocaman çocukları ya derste ya nöbette gözetliyoruz.Sizinkiler minicik.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Temmuz 2024 04:29

Vallahi aynı şeyleri söyledim ama daha kibar söylemişim.Ayrıca benim çocuğum ana okuluna giderken bu ablalı sistem vardı öğretmen zavallı ablaya bırakır dururdu sınıfı.Veliler ablaya para versin siz de onlari amele gibi kullanın istiyorsunuz.

Mesleğe başlarken sartlarini biliyordun. Gelip burda ağlama. Yok yardımcı lazım yok tenefüs lazim. Her branşın kendi zorluğu var. Ortaokuldaki öğretmenden tenefuste soru çözüyor. Tenefuste tutmadığın nöbetin parasini alırken iyi. Hiç demiyorsun biz nobet tutmuyoruz ki . Ne ala memleket egitememismis hepi topu anasinifinda öğretmensiz eğitimin dışında bile sayılırsınız burda hikayeleri bırak işine odaklan

berkaydal
Şube Müdürü
08 Temmuz 2024 10:47

Normal insan şartların iyileşmesini savunur kafası az çalışanların şartların iyileşmesini değil değişmemesini savunur. Bunların bir kısmı Çanakçıdır. Bu çanakçılar her şartta yalayacak bir çanak bulacakalrı için mevcut durumun değişmesini istemezler. Kafası çalışmayanlarda iyi uygulamaları kötü örneklerle yıkmaya çalışır. Akıl işte Allah herkese nasip etmiyor. Düşün trafik var. Birileri diyor ki bu yıl yetmiyor daha geniş yol lazım. Öbürü çıkıp diyor ki geniş yollarda hız yapıyorlar yol yapmayın. :) daracık yolda kilit trafiği tercih ediyorlar. Bunlar bide öğretmen. Yazık. Ülkenin en büyük sorunu öğretmen profili.

berkaydal
Şube Müdürü
08 Temmuz 2024 10:50

Bide demişki sen mesleğe başlarken şartları biliyordun. Tabi biliyordu. Başladı. Yanlış olduğunu gördü. Düzelsin istiyor. Yetersiz olduğunu gördü değişsin istiyor. Bu nasıl bir kafa ya. Bu nasıl bir düşünce yapısı. Şu insanların eğitimcililkten para kazanması....

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 11:06

Alışmışsın çanak çanak başka bildiğin yok. İstenilen şey mantıklı mı mantıksız mi önemli değil. Sen ve senin gibilere kalsa ogretmen hicbirsey yapmasın sadece yatsin. Dys de yazı otomatik okunsun sınıflarda yardımcı olsun isi o yapsin. Ama eminim ki okulda idare yalakalığın tekisindir. Herseye eyvallah diyen sesi çıkmayan birisindir.

berkaydal, 11 ay önce

Bide demişki sen mesleğe başlarken şartları biliyordun. Tabi biliyordu. Başladı. Yanlış olduğunu gördü. Düzelsin istiyor. Yetersiz olduğunu gördü değişsin istiyor. Bu nasıl bir kafa ya. Bu nasıl bir düşünce yapısı. Şu insanların eğitimcililkten para kazanması....

rdyk
Aday Memur
08 Temmuz 2024 11:26

Eğitim sistemindeki herşey doğru mu? Öyle mi dusunuyorsunuz?

Alışmışsın çanak çanak başka bildiğin yok. İstenilen şey mantıklı mı mantıksız mi önemli değil. Sen ve senin gibilere kalsa ogretmen hicbirsey yapmasın sadece yatsin. Dys de yazı otomatik okunsun sınıflarda yardımcı olsun isi o yapsin. Ama eminim ki okulda idare yalakalığın tekisindir. Herseye eyvallah diyen sesi çıkmayan birisindir.

08 Temmuz 2024 11:33

Kesinlikle katılıyorum. Günümüzde her şey her an değişebiliyor. Daha yeni müfredat değişti. Eğitim sistemi iki de bir değiştiriliyor. Bir branşta görülen olumsuz şartlar da gayet tabii değiştirilebilir. Mesleğe başlarken şartları biliyordun demek dar görüşlülükten başka bir şey değil. Hem bir öğretmen niye meslektaşının olumsuz şartlarının değiştirilmesine karşı çıkar ki. Size ne zararı var bunun? Öğretmenler kadar kendi aralarında düşman olan meslek yok bence. O yüzden bir adım bile ilerleyemiyoruz.

berkaydal, 11 ay önce

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Temmuz 2024 11:33

Her şey doğru demiyor.Ne sığsınız arkadaş.İçeriğe bakmadan uygulamada olan her şeyi yanlış olarak görüp savunuyorsunuz.Bir düşün konuyla ilgili yorum yap.Gelmiş hakaret yazıp gidiyo insanlar.Tuhaf ya

rdyk, 11 ay önce

berkaydal
Şube Müdürü
08 Temmuz 2024 11:34

Çanak sesleri yükseliyor. Kulak tırmalıyor. Argüman olmayınca da olanları değil hayaline inandığı şeyler üzerinden savunma yapıyor. Klasik Çanakçı. :))

rdyk
Aday Memur
08 Temmuz 2024 11:38

Tam olarak yazdığımin neresinde hakaret vardı ve sığ olarak değerlendirildi? Sadece soru sordum. Ben mesela bilmediğim bir branş hakkında yorum yapmam. Biz öğretmeniz. Herşeyi bildiğimizi söyleyemeyiz değil mi?
Memleketinogretmeni, 11 ay önce

Her şey doğru demiyor.Ne sığsınız arkadaş.İçeriğe bakmadan uygulamada olan her şeyi yanlış olarak görüp savunuyorsunuz.Bir düşün konuyla ilgili yorum yap.Gelmiş hakaret yazıp gidiyo insanlar.Tuhaf ya

08 Temmuz 2024 11:45

Aynı kişi 2 farklı nickle yazıyor sanırım. Bu nasıl bir kinmiş arkadaş. Anasınıfçıları ne etti size?

rdyk, 11 ay önce
Tam olarak yazdığımin neresinde hakaret vardı ve sığ olarak değerlendirildi? Sadece soru sordum. Ben mesela bilmediğim bir branş hakkında yorum yapmam. Biz öğretmeniz. Herşeyi bildiğimizi söyleyemeyiz değil mi?

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 11:56

Hersey dogru değil ama anaokulu öğretmenin tenefus yapmak istemesi mantıksız. Tabi ki eksikler giderilmeli mantık cercevsinde . Yok dys kendi tıklayın. Yok ogretmen derse girmesin. Böyle istek mi olur.

rdyk, 11 ay önce

rdyk
Aday Memur
08 Temmuz 2024 12:35

Tenefus hakkını abartmış arkadaş ama bir mola lazım nöbetçi öğretmen eşliğinde falan. Kim ne söylüyorsa bakmayın. Merkezi büyük okullar dışında kimsenin ablası stajyeri yok. 300 dk sınıftan çıkamayınca insanlık dışı oluyor. Sağlık açısından sorun yaratıyor. Bilmem anlatabiliyor muyum? Tabi ki 300 dk kesintisiz derse girecegimizi biliyorduk ama mesaneniz patalayacak bunu kabul edeceksiniz, bagilsaniz sınıftan çıkamazsınız diye kimse bize birşey demedi birşeye de imza atmadık bunun için. Arkadaşlar empati lütfen.

Hersey dogru değil ama anaokulu öğretmenin tenefus yapmak istemesi mantıksız. Tabi ki eksikler giderilmeli mantık cercevsinde . Yok dys kendi tıklayın. Yok ogretmen derse girmesin. Böyle istek mi olur.

Bullaaşşıkk
Aday Memur
08 Temmuz 2024 13:00

Ya boşver hocam şunun neyini ciddiye alıp cevap veriyorsun. Cevap verdikçe kendini adamdan sayıyor. Ben bunun gibilere değil aldıkları oksijenin israf olmasına acıyorum.

rdyk, 11 ay önce
Tenefus hakkını abartmış arkadaş ama bir mola lazım nöbetçi öğretmen eşliğinde falan. Kim ne söylüyorsa bakmayın. Merkezi büyük okullar dışında kimsenin ablası stajyeri yok. 300 dk sınıftan çıkamayınca insanlık dışı oluyor. Sağlık açısından sorun yaratıyor. Bilmem anlatabiliyor muyum? Tabi ki 300 dk kesintisiz derse girecegimizi biliyorduk ama mesaneniz patalayacak bunu kabul edeceksiniz, bagilsaniz sınıftan çıkamazsınız diye kimse bize birşey demedi birşeye de imza atmadık bunun için. Arkadaşlar empati lütfen.
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi