Editörler : E.Kayı Han
09 Temmuz 2024 16:03

Sınıf değişikliği süreci

K/A iyi forumlar diliyorum. Muvazzaf ( İstihkam )personelim astsubayım. Sağ ve sol omuzlarım sürekli çıkıyordu artık o kadar yer edindiler ki çıktığı zaman hastahaneye gerek duymadan kendim yerine oturtur hala gelmişti bu yüzden sağ omuzumdan başlayarak ameliyat oldum bankart lezyonu tanısı konuldu periyodik muayene de ortopedi 58B1 den işlem yaptı. Kendimi toparlamaya yakın sol omuzdan da aynı şekilde ameliyat olacağım . Yeni sınıfımın belirlenme süresi tahmini olarak ne kadar süre de olur. Sınıfın belirlenmesi sonrası kurs hemen akabinde mi oluyor yoksa bunun bir tarihi mi var. Arz ve rica ederim

ByAstsubay
Memur
10 Temmuz 2024 15:58

Çok geçmiş olsun sınıf değişiklikten daha çok geri hizmete verirler sizleri şahsen daha iyi olur masa başı çalışırsınız

Lightof
Aday Memur
10 Temmuz 2024 16:07

Çok sağolun süreci takip ediyorum Şuan sağlık yönetmeliğinde karşılığı sınıf değişikliği ama bakalım sürecin sonunda nasıl bir karar çıkacak

ByAstsubay, 10 ay önce
Çok geçmiş olsun sınıf değişiklikten daha çok geri hizmete verirler sizleri şahsen daha iyi olur masa başı çalışırsınız

Mahmet bayarslan
Aday Memur
18 Temmuz 2024 13:14

Jandarma Astsubay olarak görev yapmaktayım kalıcı hipotroid çıktı B tanısı oluyor yardımcı sınıfa veya geri hizmete alırlar mı

Lightof, 10 ay önce

Çok sağolun süreci takip ediyorum Şuan sağlık yönetmeliğinde karşılığı sınıf değişikliği ama bakalım sürecin sonunda nasıl bir karar çıkacak

Lightof
Aday Memur
19 Temmuz 2024 09:50

Ne gibi bir sonuç çıkar bilmemekle birlikte sağlık yönetmeliğine baktığım zaman eğer size verilen kod 42B1 ise ve rütbeniz asb.çvş-üçvş arasındaysa sınıfı görevini yapamaz raporu veriyor. Yardımcı sınıf kadrolarından da bando sınıfı hariç diğer sınıflara tercih hakkı açık.

Mahmet bayarslan, 10 ay önce

Jandarma Astsubay olarak görev yapmaktayım kalıcı hipotroid çıktı B tanısı oluyor yardımcı sınıfa veya geri hizmete alırlar mı

Ultraasla
Aday Memur
21 Temmuz 2024 01:02

muv asbyım düz taban tanısı koyuldu. ayaklarımdan aşırı derecede rahatsızım ayakta dururken mesaideyken nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Lightof
Aday Memur
21 Temmuz 2024 10:31

Geçmiş olsun öncelikle tanının kodu var mı? Yada ölçüleri var mı?

Ultraasla, 9 ay önce
muv asbyım düz taban tanısı koyuldu. ayaklarımdan aşırı derecede rahatsızım ayakta dururken mesaideyken nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Ultraasla
Aday Memur
22 Temmuz 2024 20:42

661B
Lightof, 9 ay önce

Geçmiş olsun öncelikle tanının kodu var mı? Yada ölçüleri var mı?

Lightof
Aday Memur
23 Temmuz 2024 10:36

Rütbeniz asb.çvş-üçvş. arasında ise ulaştırma, bando ve harita sınıfı dışında olan yardımcı sınıflara tercih hakkınız mevcut verilen kodun karşılığı periyodik muayene de bu kodu aldığınız durumda yüksek ihtimalle sınıfı görevini yapamaz alırsınız . Sağlık yönetmeliğine göre

Ultraasla, 9 ay önce
661B

Lightof
Aday Memur
24 Eylül 2024 20:40

İyi akşamlar iyi forumlar. Rapor aldıktan sonra olan süreç hakkında paylaşım yapmak istedim. Raporum Msb ve kuvvet tarafından onaylandıktan sonra sgk ya evraklarımın girişi oldu. Daha sonra Sgkda yapılan işleme mütakiben kuvvet sınıf değişikliği mi yoksa malüllük mü diye yazı gönderdi. Açılan sınıflardan tercih yaptım. Sınıflandırma bekliyorum. Raporu aldığım tarihten sonrada atama gördüğüm yerde karargaha görevlendirmem yapıldı. Bilgilerinize arz ve rica ederim.

Mrtozkrt123
Aday Memur
25 Eylül 2024 23:00

öncelikle çok geçmiş olsun. ameliyattan sonra tsk da görev yapamaz gibi bir durum olmadı değil mi. Bende muvazzaf astsubayım da belimden ameliyat oldum vida takıldı aynı süreçleri bende geçireceğim o yüzden danışmak istedim
Lightof, 7 ay önce

İyi akşamlar iyi forumlar. Rapor aldıktan sonra olan süreç hakkında paylaşım yapmak istedim. Raporum Msb ve kuvvet tarafından onaylandıktan sonra sgk ya evraklarımın girişi oldu. Daha sonra Sgkda yapılan işleme mütakiben kuvvet sınıf değişikliği mi yoksa malüllük mü diye yazı gönderdi. Açılan sınıflardan tercih yaptım. Sınıflandırma bekliyorum. Raporu aldığım tarihten sonrada atama gördüğüm yerde karargaha görevlendirmem yapıldı. Bilgilerinize arz ve rica ederim.

mmm0606
Aday Memur
25 Eylül 2024 23:28

Rapor sonucu tsk da görev yapamaz olursa kuvvet malullük ya da yardımcı sınıf diye soruyor mu muvazzaf muharip sınıf astsubayım

Lightof, 7 ay önce

Lightof
Aday Memur
27 Eylül 2024 20:09

Çok teşekkür ederim. Ben ameliyat olduktan sonra birliğim sevk etti hastahaneye periyodik muayeneye başladım ekstra olarak ortopedi servisinde muayene talebim oldu. Yapılan işlemler kayıt altında olduğu ve yaşamış olduğum rahatsızlığı o şekilde kategorize etti doktor. Daha sonra zaten kurul onayladı. Alacağınız kodun karşılığı önemli

Mrtozkrt123, 7 ay önce
öncelikle çok geçmiş olsun. ameliyattan sonra tsk da görev yapamaz gibi bir durum olmadı değil mi. Bende muvazzaf astsubayım da belimden ameliyat oldum vida takıldı aynı süreçleri bende geçireceğim o yüzden danışmak istedim

Lightof
Aday Memur
27 Eylül 2024 20:10

Sağlık yönetmeliğin de aldığınız kodun karşılığı yoksa ve TSK da görev yapamaz verilirse sınıf değişikliği olmuyor. Tabi bu rapora itiraz etme hakkınız mevcut

mmm0606, 7 ay önce

Rapor sonucu tsk da görev yapamaz olursa kuvvet malullük ya da yardımcı sınıf diye soruyor mu muvazzaf muharip sınıf astsubayım

mmm0606
Aday Memur
27 Eylül 2024 22:20

Doktor insiyatifiyle mi yardımcı sınıf kodu aldınız tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz

Lightof, 7 ay önce

Çok teşekkür ederim. Ben ameliyat olduktan sonra birliğim sevk etti hastahaneye periyodik muayeneye başladım ekstra olarak ortopedi servisinde muayene talebim oldu. Yapılan işlemler kayıt altında olduğu ve yaşamış olduğum rahatsızlığı o şekilde kategorize etti doktor. Daha sonra zaten kurul onayladı. Alacağınız kodun karşılığı önemli

Lightof
Aday Memur
28 Eylül 2024 23:09

Konulan teşhis ve bulunan bulgular neticesinde doktor sağlık yönetmeliğinde karşılığı olan kodu yazdı pek birşey sormadı diğer branşlarda aynı şekilde

mmm0606, 7 ay önce

Doktor insiyatifiyle mi yardımcı sınıf kodu aldınız tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz

mmm0606
Aday Memur
29 Eylül 2024 00:04

Özele bakabilir misiniz

Lightof, 7 ay önce

Konulan teşhis ve bulunan bulgular neticesinde doktor sağlık yönetmeliğinde karşılığı olan kodu yazdı pek birşey sormadı diğer branşlarda aynı şekilde

Lightof
Aday Memur
29 Eylül 2024 18:42

Cevap verdim özelden

mmm0606, 7 ay önce

Özele bakabilir misiniz

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi