K/A iyi forumlar diliyorum. Muvazzaf ( İstihkam )personelim astsubayım. Sağ ve sol omuzlarım sürekli çıkıyordu artık o kadar yer edindiler ki çıktığı zaman hastahaneye gerek duymadan kendim yerine oturtur hala gelmişti bu yüzden sağ omuzumdan başlayarak ameliyat oldum bankart lezyonu tanısı konuldu periyodik muayene de ortopedi 58B1 den işlem yaptı. Kendimi toparlamaya yakın sol omuzdan da aynı şekilde ameliyat olacağım . Yeni sınıfımın belirlenme süresi tahmini olarak ne kadar süre de olur. Sınıfın belirlenmesi sonrası kurs hemen akabinde mi oluyor yoksa bunun bir tarihi mi var. Arz ve rica ederim
Çok sağolun süreci takip ediyorum Şuan sağlık yönetmeliğinde karşılığı sınıf değişikliği ama bakalım sürecin sonunda nasıl bir karar çıkacak
ByAstsubay, 10 ay önce Çok geçmiş olsun sınıf değişiklikten daha çok geri hizmete verirler sizleri şahsen daha iyi olur masa başı çalışırsınız
Jandarma Astsubay olarak görev yapmaktayım kalıcı hipotroid çıktı B tanısı oluyor yardımcı sınıfa veya geri hizmete alırlar mı
Lightof, 10 ay önce Çok sağolun süreci takip ediyorum Şuan sağlık yönetmeliğinde karşılığı sınıf değişikliği ama bakalım sürecin sonunda nasıl bir karar çıkacak
Ne gibi bir sonuç çıkar bilmemekle birlikte sağlık yönetmeliğine baktığım zaman eğer size verilen kod 42B1 ise ve rütbeniz asb.çvş-üçvş arasındaysa sınıfı görevini yapamaz raporu veriyor. Yardımcı sınıf kadrolarından da bando sınıfı hariç diğer sınıflara tercih hakkı açık.
Mahmet bayarslan, 10 ay önce Jandarma Astsubay olarak görev yapmaktayım kalıcı hipotroid çıktı B tanısı oluyor yardımcı sınıfa veya geri hizmete alırlar mı
Geçmiş olsun öncelikle tanının kodu var mı? Yada ölçüleri var mı?
Ultraasla, 9 ay önce muv asbyım düz taban tanısı koyuldu. ayaklarımdan aşırı derecede rahatsızım ayakta dururken mesaideyken nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
Lightof, 9 ay önce Geçmiş olsun öncelikle tanının kodu var mı? Yada ölçüleri var mı?
Rütbeniz asb.çvş-üçvş. arasında ise ulaştırma, bando ve harita sınıfı dışında olan yardımcı sınıflara tercih hakkınız mevcut verilen kodun karşılığı periyodik muayene de bu kodu aldığınız durumda yüksek ihtimalle sınıfı görevini yapamaz alırsınız . Sağlık yönetmeliğine göre
Ultraasla, 9 ay önce 661B
İyi akşamlar iyi forumlar. Rapor aldıktan sonra olan süreç hakkında paylaşım yapmak istedim. Raporum Msb ve kuvvet tarafından onaylandıktan sonra sgk ya evraklarımın girişi oldu. Daha sonra Sgkda yapılan işleme mütakiben kuvvet sınıf değişikliği mi yoksa malüllük mü diye yazı gönderdi. Açılan sınıflardan tercih yaptım. Sınıflandırma bekliyorum. Raporu aldığım tarihten sonrada atama gördüğüm yerde karargaha görevlendirmem yapıldı. Bilgilerinize arz ve rica ederim.
Lightof, 7 ay önce İyi akşamlar iyi forumlar. Rapor aldıktan sonra olan süreç hakkında paylaşım yapmak istedim. Raporum Msb ve kuvvet tarafından onaylandıktan sonra sgk ya evraklarımın girişi oldu. Daha sonra Sgkda yapılan işleme mütakiben kuvvet sınıf değişikliği mi yoksa malüllük mü diye yazı gönderdi. Açılan sınıflardan tercih yaptım. Sınıflandırma bekliyorum. Raporu aldığım tarihten sonrada atama gördüğüm yerde karargaha görevlendirmem yapıldı. Bilgilerinize arz ve rica ederim.
Rapor sonucu tsk da görev yapamaz olursa kuvvet malullük ya da yardımcı sınıf diye soruyor mu muvazzaf muharip sınıf astsubayım
Çok teşekkür ederim. Ben ameliyat olduktan sonra birliğim sevk etti hastahaneye periyodik muayeneye başladım ekstra olarak ortopedi servisinde muayene talebim oldu. Yapılan işlemler kayıt altında olduğu ve yaşamış olduğum rahatsızlığı o şekilde kategorize etti doktor. Daha sonra zaten kurul onayladı. Alacağınız kodun karşılığı önemli
Mrtozkrt123, 7 ay önce öncelikle çok geçmiş olsun. ameliyattan sonra tsk da görev yapamaz gibi bir durum olmadı değil mi. Bende muvazzaf astsubayım da belimden ameliyat oldum vida takıldı aynı süreçleri bende geçireceğim o yüzden danışmak istedim
Sağlık yönetmeliğin de aldığınız kodun karşılığı yoksa ve TSK da görev yapamaz verilirse sınıf değişikliği olmuyor. Tabi bu rapora itiraz etme hakkınız mevcut
mmm0606, 7 ay önce Rapor sonucu tsk da görev yapamaz olursa kuvvet malullük ya da yardımcı sınıf diye soruyor mu muvazzaf muharip sınıf astsubayım
Doktor insiyatifiyle mi yardımcı sınıf kodu aldınız tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz
Lightof, 7 ay önce Çok teşekkür ederim. Ben ameliyat olduktan sonra birliğim sevk etti hastahaneye periyodik muayeneye başladım ekstra olarak ortopedi servisinde muayene talebim oldu. Yapılan işlemler kayıt altında olduğu ve yaşamış olduğum rahatsızlığı o şekilde kategorize etti doktor. Daha sonra zaten kurul onayladı. Alacağınız kodun karşılığı önemli
Konulan teşhis ve bulunan bulgular neticesinde doktor sağlık yönetmeliğinde karşılığı olan kodu yazdı pek birşey sormadı diğer branşlarda aynı şekilde
mmm0606, 7 ay önce Doktor insiyatifiyle mi yardımcı sınıf kodu aldınız tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz
Özele bakabilir misiniz
Lightof, 7 ay önce Konulan teşhis ve bulunan bulgular neticesinde doktor sağlık yönetmeliğinde karşılığı olan kodu yazdı pek birşey sormadı diğer branşlarda aynı şekilde
Cevap verdim özelden
mmm0606, 7 ay önce Özele bakabilir misiniz