Editörler : swat3410

asavran09
Aday Memur
17 Temmuz 2024 11:53

özelden yazamıyorum izinler kapalı sizde..genelde şahıs hesabina havale edilmiş. bakalim süreç ne olacak.daha soruşturmada muhtemelen e devlette gozukmuyo bende şikayetçi oldum zaten o hesaplarda incelenir
asavran09, 10 ay önce
özelden yaziyorum size..

adalı-polis
Genel Müdür
17 Temmuz 2024 15:09

Kardeşim sen sabah kadarda anlatsan buradaki olayı çözecek kişi bilirkişi raporudur. Banka derse ki ben sms göndermedim, mail göndermedim kişiyi bilgilendirmedim, ozaman faydana...Yada başka bir bilgisayar yada telefondan onay olmadan girilebilir derse bu senin zararına.. Genelde mahkeme bu konuda bddk dan da bilirkişi raporu talep edebiliyor. Bence boşlama avukat ile savunma yap..

asavran09
Aday Memur
17 Temmuz 2024 15:10

tmamdir teşekkür ederim :)
adalı-polis, 10 ay önce

Kardeşim sen sabah kadarda anlatsan buradaki olayı çözecek kişi bilirkişi raporudur. Banka derse ki ben sms göndermedim, mail göndermedim kişiyi bilgilendirmedim, ozaman faydana...Yada başka bir bilgisayar yada telefondan onay olmadan girilebilir derse bu senin zararına.. Genelde mahkeme bu konuda bddk dan da bilirkişi raporu talep edebiliyor. Bence boşlama avukat ile savunma yap..

85200258
Müsteşar Yardımcısı
17 Temmuz 2024 15:24

Abi iyi güzel diyorsun. Banka hesapları ele gecirilebiliyor. Bu kadarinda çok bir sorun yok. Link , virüslü uygulamalar vs. adam telefonu bir nevi ele geçirebiliyor. Buna zaten kimsenin itirazı yok. ( Güvenli siteler ve uygulamalara girildiginde böyle bir ihtimal de yok ayrıca. Yani sen herhangi bir şüpheli linke filan tıklayıp saçma sapan uygulamalar indirmezsen telefonuna virüs de giremez. ) Olayın inandırıcı olmayan boyutu. Arkadaşın maddi bir zarara uğramamasi. Sadece parayı takla attırmak için adamlar işi gücü bırakmış arkadaşın hesabini patlatmış.
kozanlıkardeş, 10 ay önce

Ben emekli polisim 21mayista saat 5de 259bintl kredi kullanmışlar 3000tl paparada birn hesaba göndermişler 10bin hayat sigortası kesilmiş 2biin küsur kullandırma ücreti kesmişler ayrıca şarjda olan telefonumuda kapanmış sabah açtım telefonu mesaj geldi kredi cektigime dair müşteri temsilcisini aradım ben kredi çekmedim diye bankayagittim 18 bin TL yatırarak krediyi kapattım karakola şikayetçi oldum banka sigorta ve kullandırma ücretini geri ödedi paparaya giden para araştırılacak dediler ayrica banka Akbank benim hesabımda havale ve EFT de kısıtlama vardı paranın tamamını gonderememisler bakıyorum bazı arkadaşlar mesaj gelecek falan diyor adamlar telefonu ele geçiriyorlar mesajida onlar görüyor arkadaş doğru söylüyor benim gibi Akbank tan mağdur olanlar var

pls3421
Aday Memur
17 Temmuz 2024 17:14

Kardeş sen hesabını birilerine kullandırmışsın ki hesabına bloke koymuşlar..Hesabını şikayet eden mağdurlar var demekki.Linke tıklamakla hiçbir kimsenin hesabı çalınamaz.Hadi çalındı diyelim.Muhtemelen sen gelen linkte onay vermişsin ki hesabına girilmiş senin onayınla.Her türlü dava açılacak sana ve seni mağdur olarak hiçbir hakim yada savcı değerlendirmez. Sen bu olayın faillerinden birisin. Gerçekten de polissen şayet meslekten ihraç olursun. Yazdıklarının hepsini okudum bu arada.Yazan herkes tecrübeleri ölçüsünde sana cevap vermiş. Kimse seni yargılamıyor burda.Şayet yazılanlara tahammülün yoksa böyle bir konu açmayacaktın en başında.
asavran09, 10 ay önce
bulundum zaten merak etme sen daha düşünme mağdur olmadığımı:)burda destan mi yazayım baştan sonra incesin incesine her detayını mi yazayım.. bulundum çalıştığım adliyede direk savcılığa

Tyler.Dur.Ulen
Aday Memur
22 Temmuz 2024 20:55

yaw he he. hesabını finansal amaçlı başkalarına ver, eve tebligat gelince de riv riv riv. demezler mi senin hesabını senden habersiz nasıl kullanıyorlar? bunca zamandır internetle haşır neşirim fidana oltalama ile banka hesabı çalındığını ilk kez görüyorum. kendi elinle vermeden bu işler yürümez. günün sonunda banka bi şekilde sana onay için kod/mesaj gönderir. savunman telefonunda +18 içerikli reklamlar bulunan dayıların telefonuma virüs girdi demesinden farkı yok
Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi