Editörler : Pangaea
10 Temmuz 2024 10:03

Yurt dışı izin

Çocuklarımla beraber yurt dışına çıkıcam ama eşim gelmeyecek acaba bunun için bir izin gibi bir şey almamız gerekiyor mu

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
10 Temmuz 2024 11:23

Memuriyet açısından soruyorsanız yurtdışına çıkmak için ayrıca bir izne gerek yoktur.

Eşinizin gelmemesiyle ilgili bildiğim kadarıyla çocuklar reşit değilse eşinizin onayını isteyebilirler.

dnz.fzk
Aday Memur
10 Temmuz 2024 13:28

Eşimin gelmemesi ile ilgili soruyorum çocuklar küçük herhangi bir izin bir imza isterler mi eşimden

YUSUF YILDIRIM, 11 ay önce

Memuriyet açısından soruyorsanız yurtdışına çıkmak için ayrıca bir izne gerek yoktur.

Eşinizin gelmemesiyle ilgili bildiğim kadarıyla çocuklar reşit değilse eşinizin onayını isteyebilirler.

Çelik3
Aday Memur
10 Temmuz 2024 13:52

Eğer eşinizle evliliginiz devam ediyorsa ve pasaporta beraber gidip başvurduysanız herhangi bir izi,

Çelik3
Aday Memur
10 Temmuz 2024 13:56

Eğer evliliğiniz devam ediyorsa ve pasaport almak için beraber başvuru yaptıysanız herhangi bir izin almanıza gerek yok.Ben 10 yaşındaki kızımla 4 kez babası olmadan yurtdisina çıktım.Kimse herhangi bir belge,izin sormadı.

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
10 Temmuz 2024 19:33

es yoksa .. noter onayli muvafakatname ister polis sinir kontrolde.

oraya giderek sozlu onay yazili kagit vs .. ise yaramaz.

onayli noter yazisi sart

YUSUF YILDIRIM, 11 ay önce

Çelik3
Aday Memur
11 Temmuz 2024 09:31

Eğer eşler ayriysa bu dediğiniz doğru.Evlilik devam ediyorsa ve pasaport başvuruları aynı anda yapıldıysa gerek yok.Ben defalarca 10 yaşındaki çocuğumla tek çıktım.

EL CHAPO, 11 ay önce

es yoksa .. noter onayli muvafakatname ister polis sinir kontrolde.

oraya giderek sozlu onay yazili kagit vs .. ise yaramaz.

onayli noter yazisi sart

dnz.fzk
Aday Memur
11 Temmuz 2024 16:34

Teşekkür ederim evet eşimle beraber aldık.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi