Editörler : Lanet
10 Temmuz 2024 13:19

Yaşamak istemiyorum!

nefes almak bile yük gibi geliyor. işe güce kendimi veremiyorum. hayat anlamsız. inanın kolay olsaydı öldürürdüm kendimi. hiç acımazdım. ziyanım.

10 Temmuz 2024 14:13

Kardeşim mesele ölüp kurtulmak ise hepimiz ölelim mesele ölmek değil. Hadi diyelim hayatımıza kıydık peki sonraki hayat ne olacak asıl sınav orası burası değil yağmurdan kaçarken doluya yakalanmış olacağız özele gelsene orada konuşalım seninle

gokhankakiz
Daire Başkanı
10 Temmuz 2024 16:39

doktor tedavisi ve terapi görüyorum ama yine değersiz ve aşağılık hissediyorum kendimi yaptığım güzel şeyler olmasına rağmen. hayatımdaki eksiklere odaklı bir hayat biraz da benimki. kafam sürekli ya geçmişte ya gelecekte. şu anı yaşamak nasip olmadı henüz. olaylara bakış açım çok kötümser. annemi kaybettikten sonra (o zaman da antidepresan kullanmama rağmen) haberi alır almaz çok daha dibe çöktüm.

gokhankakiz
Daire Başkanı
10 Temmuz 2024 22:11

güncel

gokhankakiz
Daire Başkanı
11 Temmuz 2024 12:52

güncel.

gokhankakiz
Daire Başkanı
12 Temmuz 2024 00:13

güncel

gokhankakiz
Daire Başkanı
16 Temmuz 2024 02:29

hala böyleyim

Befy
Aday Memur
17 Temmuz 2024 09:20

Hayat çok önemli bir şey olsaydı kendimizi öldürebilme yetisine sahip olmazdık. Yaşamak zor, onurunla yaşa!

Memur1212
Şef
18 Temmuz 2024 15:52

?..göğsünün daraldığını biliyoruz.? (Hicr Suresi; 97)

?Rabbinin rızasına ermek için sabret!? (Müddesir Suresi; 7)

"...Onlar, inananlar ve kalpleri Allah?ı anmakla huzura kavuşanlardır. Biliniz ki, kalpler ancak Allah?ı anmakla huzur bulur." (Rad Suresi; 28)

Hiç şüphe yok ki çözüm buradadır. Uyguladıkça ferahlayacaksın. Sevdiklerimizi kaybetsek de hayat devam ediyor.

gazanya
Daire Başkanı
22 Temmuz 2024 08:40

Cok geçmişte yada cok gelecekte yasayan insanlar mutlu olamazlar..simdiyi yasanak ve en sevdigimiz seylere odaklanmak.herkesin bir hobisi mutlaja vardir.

gazanya
Daire Başkanı
22 Temmuz 2024 08:43

Evli misin .yada bir cocugun vat mi .o zaman hayat drgisiyor.cocuk insana çok buyuk mutluluk getiriyor.sadece bir çocuk ama.Bu drvirde bir çocuk.

gazanya
Daire Başkanı
22 Temmuz 2024 08:45

Ya şöyle bir annen olsa ne yaparsin.benimki gibi.yillarca arayip sormayan benimki gibi...

gazanya
Daire Başkanı
22 Temmuz 2024 08:46

Simdi aramiz düzeldi şimdi gorusuyoruz.sma bir ara kafayi yiyecektim..

gazanya
Daire Başkanı
22 Temmuz 2024 08:48

Oluyor donem dönem. .ressam fride kahlonun hayatini oku.bu arada.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi