Editörler : cihan27E.Kayı Han
10 Temmuz 2024 17:31

Memur ve Memur Emeklisinden temmuzda geri alınan yüzde 15

Memur ve Memur Emeklisinden temmuzda yüzde 15 geri alınıyor. Yüzde 15in işçi emeklisinden de geri alınması gerekir. Adamlar memur emeklisinden zaten fazla alıyordu şimdi daha da fazla alacaklar. Ocakta yüzde 49.50yi cebe indirdiler şimdi de yüzde 24,73ü cebe indirecekler. Fark oransal olarak daha da açılmış olacak.

Kalet
Daire Başkanı
10 Temmuz 2024 17:34

Herkes enflasyon kadar zam alsın. Konunun açılış sebebi budur.

Arizonalı
Memur
10 Temmuz 2024 20:15

niyet belli hesabı denkleştiremeyince fatura memur emeklisine kesildi, herkesi tabanda birleştirecekler anlaşılan.

Kalet
Daire Başkanı
10 Temmuz 2024 20:52

Hocam herkes tabanda birleştirilmiyor. Yüzde 30 daha fazla kazanan işçi emeklisine yüzde 15 ekstradan hediye edildi. Aradaki yüzde 30 fark; 1,30*1,15= 1,495 yani yüzde yüzde 49,50'ye çıktı.

Arizonalı, 10 ay önce
niyet belli hesabı denkleştiremeyince fatura memur emeklisine kesildi, herkesi tabanda birleştirecekler anlaşılan.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
11 Temmuz 2024 09:02

Nerede yazıyor verilen zam geri alınır diye?

Kalet
Daire Başkanı
11 Temmuz 2024 15:50

Toplu sözleşmede yazıyor.

İsmi Lazım Deil, 10 ay önce

Nerede yazıyor verilen zam geri alınır diye?

11 Temmuz 2024 16:22

işçi emeklisi denilince herkes 10bin alanları düşünüyor çok iyi emekli maaşı alan işçilerde var ama değerlendirilirken hepsi 10 alıyormuş izlenimi oluştu

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
12 Temmuz 2024 09:28

Toplu sözleşmede böyle bir madde yok.

Kalet, 10 ay önce

Kalet
Daire Başkanı
16 Temmuz 2024 00:02

Onun için mi enflasyon yüzde 24,73ken, yüzde 19,31 alıyoruz?

İsmi Lazım Deil, 10 ay önce

Toplu sözleşmede böyle bir madde yok.

elit-a
Memur
16 Temmuz 2024 06:52

Enflasyonda aşağı verilmesinin sebebi toplu sözleşme.Yılbaşında enflasyondan fazla verilmesinin sebebide toplu sözleşme.Yalnız garip olan ssk emeklilerine enflasyon oranı olan %36 verilmesi gerekirken onlarida memurla %49 la eşitlediler şimdi onlar fazla alacak eşitlemeye gitmeyecekler.Memur bu kadar sahipsiz.

Kalet, 10 ay önce

Kalet
Daire Başkanı
16 Temmuz 2024 09:00

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.

elit-a, 9 ay önce

Enflasyonda aşağı verilmesinin sebebi toplu sözleşme.Yılbaşında enflasyondan fazla verilmesinin sebebide toplu sözleşme.Yalnız garip olan ssk emeklilerine enflasyon oranı olan %36 verilmesi gerekirken onlarida memurla %49 la eşitlediler şimdi onlar fazla alacak eşitlemeye gitmeyecekler.Memur bu kadar sahipsiz.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
16 Temmuz 2024 16:41

Neden %19 aldığımızı yağcılık yaptığın sendikana soracaksın bana değil.

Kalet, 9 ay önce

Onun için mi enflasyon yüzde 24,73ken, yüzde 19,31 alıyoruz?

Kalet
Daire Başkanı
16 Temmuz 2024 17:52

Ben sendikaya söyleyeceğimi söyledim sen kafanı yorma. Önce memur arkadaşların maaş sistemini öğrenmesi gerekiyor ki sendika birşeyleri yapmaya mecbur kalsın.

İsmi Lazım Deil, 9 ay önce

Neden %19 aldığımızı yağcılık yaptığın sendikana soracaksın bana değil.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
17 Temmuz 2024 13:50

Ne söyledin sendikaya hele söyle bakalım.

Kalet, 9 ay önce

Ben sendikaya söyleyeceğimi söyledim sen kafanı yorma. Önce memur arkadaşların maaş sistemini öğrenmesi gerekiyor ki sendika birşeyleri yapmaya mecbur kalsın.

Kalet
Daire Başkanı
17 Temmuz 2024 14:15

Önce sistemin nasıl işlediğini anlattım öyle saçma şey mı olur dediler.

İsmi Lazım Deil, 9 ay önce

Ne söyledin sendikaya hele söyle bakalım.

Kalet
Daire Başkanı
17 Temmuz 2024 15:44

Adamlar daha sistemin nasıl işlediğini bilmiyor. Verilen geri alınıyor farkında değil boyalı cümleler nedeniyle. Geçen sene temmuz ayıydı. Enflasyon 19 küsurdu ama 17,55 artmıştı katsayılar. Bunun sebebi nedir deyince aydınlanır gibi oldu yetkili.

tolgperperek
Daire Başkanı
17 Temmuz 2024 16:10

Kağıt üzerinde edebiyat yapıp devletin teklifinin bile altında aldıran, her rakamı aşağıya doğru yuvarlatan sendikadan elbet bir gün kanun önündede hesap sorulacaktır ki ekonomi bölümlerinde okutulacağı kesin bu başarılı olan başarısızlığın ha birde TÜİK ile paralel ilerlediğide doğru bu sendikanın.

Kalet, 9 ay önce

Adamlar daha sistemin nasıl işlediğini bilmiyor. Verilen geri alınıyor farkında değil boyalı cümleler nedeniyle. Geçen sene temmuz ayıydı. Enflasyon 19 küsurdu ama 17,55 artmıştı katsayılar. Bunun sebebi nedir deyince aydınlanır gibi oldu yetkili.

M Can
Genel Müdür
09 Ağustos 2024 14:57

O sözleşmeyi hazırlayan, kabul eden ve imza atanlarda gram hakkım varsa helal etmiyorum. Ali Cengiz oyunları ile memur ve emeklisinin hakkını gasp ettiler..

elit-a, 9 ay önce

12 Ocak 2025 14:00

memur ve memur emeklisine ek zam şart

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi