Editörler : swat3410
11 Temmuz 2024 02:05

Taşınabilir internet hakkında

Taşınabilir İnternet almayı düşünüyorum kullanan ya da bilgisi olan var mı acaba

Thracis
Aday Memur
11 Temmuz 2024 08:53

Merhaba, Şırnak'ta ATGM olarak görev yaptığımda Turkcell'den almış ve 1 sene civarı kullanmıştım.

Öncelikle modem gibi bir kutu içerisinde telefon sim kartı var. Sadece elektrik bağlantısını kurduğunuzda modem şeklinde çalışıyor, her hangi bir sabit hat veya başka bir bağlantıya ihtiyacınız yok.

hız verimlilik vs. konularında hiç bir sıkıntı yaşamamıştım ( film izlemek - oyun oynamak gibi )

gamzeli34
Aday Memur
11 Temmuz 2024 08:54

Şuan çok pahalı o 200gb 1000tl
Thracis, 10 ay önce

Merhaba, Şırnak'ta ATGM olarak görev yaptığımda Turkcell'den almış ve 1 sene civarı kullanmıştım.

Öncelikle modem gibi bir kutu içerisinde telefon sim kartı var. Sadece elektrik bağlantısını kurduğunuzda modem şeklinde çalışıyor, her hangi bir sabit hat veya başka bir bağlantıya ihtiyacınız yok.

hız verimlilik vs. konularında hiç bir sıkıntı yaşamamıştım ( film izlemek - oyun oynamak gibi )

Thracis
Aday Memur
11 Temmuz 2024 08:58

Fiyat olarak güncel bilgim yok ben 2020-2021 yılları arasında kullanmıştım o zamanda hemen hemen sabit internetin 2 katı kadardı. Yanlış hatırlamıyorsam kampanyalı olarak aldığım için daha uygun olmuştu ve sınırsız kota almıştım.

Telefon interneti ile durumu çözemiyorsanız alınabilir. Ancak daha minimal seviye kullanım veya sabit hat gibi bir çözüm bulursanız maliyet düşecektir.

gamzeli34, 10 ay önce
Şuan çok pahalı o 200gb 1000tl

Serdar Akça
Yasaklı
30 Ocak 2025 17:51

Forumdan uzaklaştırıldınız ... swat3410

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi