Editörler : Lanet
11 Temmuz 2024 09:30

Belediye Memuru kurum değiştirme
Herkese Merhaba Ankara Büyükşehir Belediyesinde 657ye tabi memeurum yaklaşık 4.5 yıl sözleşmeli kalan 1.5 yılda kadrolu bir şekilde devam etmekteyim. Kurum değişikliği yapmak istiyorum. bunun en kolay yöntemi nedir? yada en rahat hangi kuruma geçiş yapabilirim?
11 Temmuz 2024 09:58

En kolayı bir şekilde Sözleşmeliye geçmek. Sınavsız kadrolu geçiş için Mansur Yavaş sana muvafakat vermeli ve karşı tarafı da ayarlamalısın.

11 Temmuz 2024 10:01

Son bir yol da belediye içi bir birime geçiş. Ama bu sürgün gibi olacaktır rahat edersin ama bir yanın üzgün olur. Sorun çıkaranlara yapılan muamele aşağı yukarı bu.

11 Temmuz 2024 10:04

Ben de bir üniversitede kadroluydum, puanla sözleşmeliye geçtim. Tanıdığın yoksa daha kolay bir yol bulunmuyor.

bravehard
Daire Başkanı
12 Temmuz 2024 08:28

Belediyeden, başka bir kuruma, özellikle merkezi bütçeli bir kuruma geçmek, çok yüksek bir torpiliniz yoksa, imkansız derecesin de zordur.

kısasakısas
Aday Memur
08 Eylül 2024 22:24

bekleme süresi var mı ceza durumu gibi 6 ay bir yıl
elk muhendis, 3 ay önce

Ben de bir üniversitede kadroluydum, puanla sözleşmeliye geçtim. Tanıdığın yoksa daha kolay bir yol bulunmuyor.

08 Eylül 2024 22:30

Kadroludan sözleşmeliye hemen geçiliyor. Bekleme süresi yok. Tekrar kadrolu memur olmak için 6 ay bekleme süresi var (usulüne uygun istifa)

kısasakısas, 1 ay önce
bekleme süresi var mı ceza durumu gibi 6 ay bir yıl
12 Eylül 2024 15:48

Sözleşmeliye geçince nasıl bir etkisi oluyor ki ? Memurun geçişine nazaran daha mı kolay, anlamadım.

elk muhendis, 1 ay önce

Kadroludan sözleşmeliye hemen geçiliyor. Bekleme süresi yok. Tekrar kadrolu memur olmak için 6 ay bekleme süresi var (usulüne uygun istifa)

12 Eylül 2024 18:14

Kadroludan kadroluya muvafakat şart. Kadroludan sözleşmeliye istifa edilip geçiliyor.

beyribey84, 4 hafta önce

Sözleşmeliye geçince nasıl bir etkisi oluyor ki ? Memurun geçişine nazaran daha mı kolay, anlamadım.

frtst
Aday Memur
12 Eylül 2024 21:48

Arkadaşlar üniversitede kadrolu memurluktan belediyede 657 zabıtalığa geçiş mümkün mü ?

12 Eylül 2024 23:13

Rektör onayı gerekiyor.

frtst, 4 hafta önce

Arkadaşlar üniversitede kadrolu memurluktan belediyede 657 zabıtalığa geçiş mümkün mü ?

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi