Editörler : Lanet
11 Temmuz 2024 12:16

KİT Çalışma Şartları, Maaş Ve Yan Haklar

Türk Şeker, TEİAŞ, EÜAŞ, TCDD, TAİŞ, TEDAŞ gibi kurumların çalışma şartları, maaş ve yan hakları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Vardiye sistemi var mı?

Lojman imkanı var mı?

Güncel maaş durumu nedir?

İkramiye var mı? ne şelilde?

Giyim yardımı, gıda, yakıt desteği vb. yan haklar var mı?

11 Temmuz 2024 13:29

tcdd de çalışıyorum bı sonrakı mesajda detaylı şekilde anlatacagım .

11 Temmuz 2024 13:36

vardiya sistemi unvana göre olabilir bazı bölümler vard,yalı cunku.lojman ımkanı degişebilir farklı bölgelerde misafırlıkten faydalanabılır.giyim yardımı son 2 yıl aldık bu sene sayıştayın denetımıne takılınca ıptal oldu,gıda desteggı yok.tekniker veya mühendis isen araziye çıkar3 ayda bir arazi tazminatı ve her ay harcırah alırsın.her ay ek olarak katener ücreti yatar şu an 500 lira katener destegi tüm personele aylık şekilde yatmaktadr.ünvanım teknıker araziye çıkmıyorum,7/1 derece kademe var ve 6 yıldır çalışıyorum.depremden sonra nakılle malatyaya geldım ve aldıgım maaş 42 bin civarı.hakedişlerin asla gecikmez,unvana göre sözleşme ücreti zaten farklı olur.son olarak tercih sizin hakkınızda hayırlısı olsun.Tercih vereceksenız zor yanları oldugu gibi kolay yanları da var mutlaka kı bu her kurumda böyle.8-5 yapıyoruz haftasonu ve resmi tatiller var..promosyon en son 2023 ocakta aldık 25000 tl idi ve 3 yıl gecerlıydı yani 2025 aralığına kadar.şimdilik diyeceklerim bu kadar.

albasador
Daire Başkanı
11 Temmuz 2024 16:30

Arkadaşlar Eüaş ta çalışıyorum ve bildiklerimi aktarayım.

Bir çok taşrada lojman var ama bekarsanız alma şansınız yok denecek kadar az.

İdari ve teknik memurlar vardiyalı çalışmaz, klasik 8/5 düzeni fakat teknik kısımda arıza durumlarında mesai harici görev yerlerine çağrılabiliyorlar.

Maaşlar TEİŞ,EÜAŞ,TEDAŞ,TCDD,TKİ vs KİT kurumlarında hemen hemen aynı ama 657 ye tabi kurumlardan yüksek.İkramiye yok sadece promosyon var.

Taşra işletmelerinde yemekhane,misafirhane,bekar lojmanı gibi olanaklar mevcut.

11 Temmuz 2024 17:26

kitlerde yer değişikliği olanağı nedir ?

atanamayanaktuer
Aday Memur
11 Temmuz 2024 20:15

hocam ben bugun aradim da kurumlari ozelden yazsam acaba bilgi verir misiniz? bir de hangi hes te çalışıyorsunuz
albasador, 10 ay önce

İdari ve teknik memurlar vardiyalı çalışmaz, klasik 8/5 düzeni fakat teknik kısımda arıza durumlarında mesai harici görev yerlerine çağrılabiliyorlar.

Maaşlar TEİŞ,EÜAŞ,TEDAŞ,TCDD,TKİ vs KİT kurumlarında hemen hemen aynı ama 657 ye tabi kurumlardan yüksek.İkramiye yok sadece promosyon var.

pehcizade
Aday Memur
11 Temmuz 2024 20:39

TTK da maden teknikeri olan bir arkadaş iletişime geçebilir mi ?

dopetr
Memur
11 Temmuz 2024 21:37

mazeretim olmasına rağmen aynı kurum içi bile zor. dayı gerekiyor

patatessalatası, 10 ay önce
kitlerde yer değişikliği olanağı nedir ?
15 Temmuz 2024 13:44

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

ahmet44mlty, 10 ay önce

vardiya sistemi unvana göre olabilir bazı bölümler vard,yalı cunku.lojman ımkanı degişebilir farklı bölgelerde misafırlıkten faydalanabılır.giyim yardımı son 2 yıl aldık bu sene sayıştayın denetımıne takılınca ıptal oldu,gıda desteggı yok.tekniker veya mühendis isen araziye çıkar3 ayda bir arazi tazminatı ve her ay harcırah alırsın.her ay ek olarak katener ücreti yatar şu an 500 lira katener destegi tüm personele aylık şekilde yatmaktadr.ünvanım teknıker araziye çıkmıyorum,7/1 derece kademe var ve 6 yıldır çalışıyorum.depremden sonra nakılle malatyaya geldım ve aldıgım maaş 42 bin civarı.hakedişlerin asla gecikmez,unvana göre sözleşme ücreti zaten farklı olur.son olarak tercih sizin hakkınızda hayırlısı olsun.Tercih vereceksenız zor yanları oldugu gibi kolay yanları da var mutlaka kı bu her kurumda böyle.8-5 yapıyoruz haftasonu ve resmi tatiller var..promosyon en son 2023 ocakta aldık 25000 tl idi ve 3 yıl gecerlıydı yani 2025 aralığına kadar.şimdilik diyeceklerim bu kadar.

15 Temmuz 2024 13:45

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

albasador, 10 ay önce

atanamayanaktuer
Aday Memur
15 Temmuz 2024 17:00

hocam ozelden yazabilir miyin acaba
albasador, 10 ay önce

baturbey01
Aday Memur
18 Temmuz 2024 23:19

hocam merhaba ben halihazırda elektrik tesisatçısı olarak gsb de çalışıyorum.geçenlerde kura İle eüaş işçi olarak asil çıktım sizden ricam biliyorsanız işci maaşları çalışma şartlarını yazarmısınız
albasador, 10 ay önce

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi