Editörler : crops35
11 Temmuz 2024 12:36

3001 Memur
İki kişilik kontenjan var İstanbul'da. Beyoğlu ve Tuzla. Kim kaç puanla başvuracak bilelim umutlanmayalım. puan 80.

Normalbiri123
Aday Memur
11 Temmuz 2024 13:33

85

panioinos
Aday Memur
11 Temmuz 2024 14:25

son alım olduğu için ve memur maaşarından dolayı 88+ kapatır diye tahmin ediyorum.

Rambor
Aday Memur
11 Temmuz 2024 14:35

mağduruz yine ozaman. hizmetliye başvursak ordan aynı kurumda büro memurluğuna falan geçebilirmiyiz acaba ?
panioinos, 10 ay önce

son alım olduğu için ve memur maaşarından dolayı 88+ kapatır diye tahmin ediyorum.

panioinos
Aday Memur
11 Temmuz 2024 14:50

YHS için Görevde Yükselme Sınavı açılacağı söylentisi var. Ama ne zaman yapılır bu konu hakkında net bilgim yok. Ayrıca YHS kaldırılıp herkesin GİH e geçirileceği söylentisi de var.

Rambor, 10 ay önce
mağduruz yine ozaman. hizmetliye başvursak ordan aynı kurumda büro memurluğuna falan geçebilirmiyiz acaba ?

Rambor
Aday Memur
11 Temmuz 2024 15:14

Peki hizmetli temizlik ve ayak işleri falan mı yapıyor sadece masa başı mı çalışıyor var mı bilginiz bu konuda
panioinos, 10 ay önce

YHS için Görevde Yükselme Sınavı açılacağı söylentisi var. Ama ne zaman yapılır bu konu hakkında net bilgim yok. Ayrıca YHS kaldırılıp herkesin GİH e geçirileceği söylentisi de var.

panioinos
Aday Memur
11 Temmuz 2024 15:27

Eğer küçük bir ilçeye atanırsanız masa silme, yerleri silme, müdürlere çay sevrisi vb işler yaptırılabilir. Merkez büyük ilçelerde de eski tabirle odacılık yapıyorsunuz. Bazı yerlerde masabaşı çalışıyorsunuz. En son alım hizmetli 85-86 ile kapatmıştı. Bu alımda kadro sayısı az ve bu sene mezunlarda dahil edildiğinde açıkçası 88+ ile kapatır diye tahmin ediyorum. Tabi yine de bu benim kişisel tahminim, iddiam yok. Sizin en büyük avantajınız kimsenin pek istemeyeceği İstanbul olmasıdır. Ayrıca GİB kurum içi yükselme sınavı ile Gelir Uzmanı dahi olabiliyorsunuz ( Lisansı tamamladıktan sonra). İlk alımda D1 ehliyetiniz (var mı bilmiyorum) olsaydı şuan 1,5 yıllık memurdunuz(GİB Zonguldak 79,83 ile kapattı). Size önerim D sınıfı ehliyet alın ve kpss 2024 te 82+ puanı barajını aşın. Bu sizin elinizi güçlendirecektir.

Rambor, 10 ay önce
Peki hizmetli temizlik ve ayak işleri falan mı yapıyor sadece masa başı mı çalışıyor var mı bilginiz bu konuda

Normalbiri123
Aday Memur
11 Temmuz 2024 18:37

88 ne arkadaşım? Birçok kişi 2022 puanı ile atandı zaten hala daha 88 üstü diyorsunuz yok 95 üstü

seyma383888
Aday Memur
13 Temmuz 2024 18:58

ama kızmayın insanlara napsınlar onlarda siz sormuşsunuzdur ki söylüyorlar dır artı misalen bir kişi olarak düşünmeyin ki aynı puanı alan binlerce aday vardır eminim birbirinden habersiz
Normalbiri123, 10 ay önce

88 ne arkadaşım? Birçok kişi 2022 puanı ile atandı zaten hala daha 88 üstü diyorsunuz yok 95 üstü

Hedefatanmak
Yasaklı
14 Temmuz 2024 04:11

Valla ben 94 puanla tercih ettim yeni mezunum dhmi bekledim gelmedi. 3001leri yazdım. Bu ülkede serseri ya da babadan zengin olmayan birinin memur olmadan hayatta kalması zor...Kimse adam yerine koymuyor. Kapasiteni biliyorsun ama paran yoksa sende yoksun. Kısaca hizmetli kadrosu dahil yazın neresi gelirse. Atandıktan sonra zaten daha rahat calışırsınız. Daha yüksek alıp daha iyi yerlere gidersiniz. Herkese selametle...

1923dakota
Aday Memur
14 Temmuz 2024 13:54

maalesef 80 puanla yerleşemeyenler var. sözleşmelilerin ordan oraya geçmeside etkiliyor. sağlıkçıların sağlıktan başka her yere gitmeside etkiliyor. ne diyim sistem düzelmedikçe daha çok atanamayız. normalde o kadar alım oldu ama işte. :((

1923dakota
Aday Memur
14 Temmuz 2024 14:04

inşallah atanırsın. bundan sonra zaten tasarruf ayağına daha az alım olur. belki aynı puanı tekrar alamazsın. bekleme.

Hedefatanmak, 10 ay önce

Valla ben 94 puanla tercih ettim yeni mezunum dhmi bekledim gelmedi. 3001leri yazdım. Bu ülkede serseri ya da babadan zengin olmayan birinin memur olmadan hayatta kalması zor...Kimse adam yerine koymuyor. Kapasiteni biliyorsun ama paran yoksa sende yoksun. Kısaca hizmetli kadrosu dahil yazın neresi gelirse. Atandıktan sonra zaten daha rahat calışırsınız. Daha yüksek alıp daha iyi yerlere gidersiniz. Herkese selametle...

Rambor
Aday Memur
14 Temmuz 2024 15:27

Hizmetli alımları bile 90+ ise bazı şeyleri oturup düşünmek lazım

Hedefatanmak
Yasaklı
14 Temmuz 2024 15:39

Alımların azalacağını sanmıyorum zaten her atamada 2000 kişi max alınıyor nereye azaltacaklar?

3001 kadroları benim evimin neredeyse önü o yüzden iyi oldu.

İstanbulda yaşıyorum.

Yürüyerek bile gidebileceğim yer..

Kit diye dhmi diye saçma sapan yerlere gidip bir sürü masraf yapmak istemiyorum.

Dhmi bile olsa atatürk havaalanı beklerim

Sizde bence öyle yapın yaşadığınız yerde kadro açıldıysa oraya önceleyin

Ev kiraları saçma yüksek burada dandik 2+1 bile 20k mesela

1923dakota, 10 ay önce

inşallah atanırsın. bundan sonra zaten tasarruf ayağına daha az alım olur. belki aynı puanı tekrar alamazsın. bekleme.

Yildizgibi
Aday Memur
17 Temmuz 2024 13:44

Sanıırm türkiye hudut ve sahilleri yazacaksınız. Kurum, çalışma şartları vs hakkında bilgi edinebildiniz mi? Birde ilk sıraya hangisini yazacaksınız? Üç tane alım vardı 3001 ile.

Hedefatanmak, 10 ay önce

Alımların azalacağını sanmıyorum zaten her atamada 2000 kişi max alınıyor nereye azaltacaklar?

3001 kadroları benim evimin neredeyse önü o yüzden iyi oldu.

İstanbulda yaşıyorum.

Yürüyerek bile gidebileceğim yer..

Kit diye dhmi diye saçma sapan yerlere gidip bir sürü masraf yapmak istemiyorum.

Dhmi bile olsa atatürk havaalanı beklerim

Sizde bence öyle yapın yaşadığınız yerde kadro açıldıysa oraya önceleyin

Ev kiraları saçma yüksek burada dandik 2+1 bile 20k mesela

Rambor
Aday Memur
21 Temmuz 2024 15:35

3001 GİB Hizmetli başvuranlar kaç puanla başvurdunuz? 80
22 Temmuz 2024 00:11

81.5 ama 83 aşağısına düşeceğini sanmıyorum

Rambor, 9 ay önce
3001 GİB Hizmetli başvuranlar kaç puanla başvurdunuz? 80
Toplam 16 mesaj