Editörler : Lanet
11 Temmuz 2024 14:22

TEİAŞ maaş?
yeni başlayan memur ne kadar alıyor ?
11 Temmuz 2024 20:19

teiaşın duyurular kısmında tercih edecekler için yayınlanmış oradan bakabilirsin

maresca0
Aday Memur
11 Temmuz 2024 20:49

başarı ücreti ne oluyor

cartcurt28
Memur
11 Temmuz 2024 21:55

Kit kit diye pompaladilar millete..hicbir numarasi yok..7 8 bin tl fark var arada 657 ile..tayin yok, ücra yerlerde calis dur, fabrika mabrika vs..harbi boşunaymış..

Teiass
Aday Memur
12 Temmuz 2024 08:56

Teiaş mı Teiaş büyük bir pişmanlıktır. Özlük hakları olarak hafta sonu çalış beraber çalıştığın işçi mesai alır iken sana hafta içi dahi izin vermez. Liyakat çok iyi !! Tayin konusunda alacağın cevap ''görev yaptığınız biriminizde personel yetersizliği ve iş yoğunluğu sebebiyle hizmetinize ihtiyaç duyulduğundan tayin talebiniz Bölge Müdürlüğümüzce uygun görülmemektedir.'' denilecek ve siz her gittiğinizde referasın var mı diye dümdüz söylenecek varsa arattır diyecek onurlu yöneticiler, maaş eskiden dişe dokunurdu 657 baya fark vardı şimdi onun farkıda kalmadı. Memurluğun en büyük avantajı memlekettin de çalışmaktı onu da elimizden aldılar memlekete hasret kaldık. Referans aramıyorum kul hakkı yiyeceğime öleyim daha iyi özelleşmeyi dört gözle bekliyorum teiaş gibi kritik bir kurumu satmasına üzülürdüm. Büyüklerimiz ne uygun görürse artık!!

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi