Editörler : crops35
11 Temmuz 2024 15:11

Teiaş -Eüaş

merhaba teiaş ve eüaş kurumlarının maaş,yan haklar ve çalışma koşulları hakkında bilgisi olan var mıdır

cengbm
Kapalı
11 Temmuz 2024 15:31

Bayağı bir mühendis alacaklar. Orada çalışan arkadaşlar bilgilendirme yapsa çok güzel olur.

Özelleştirme durumları nedir bende bunu merak ediyorum

Esn.t
Aday Memur
11 Temmuz 2024 16:23

Özelleştirilse ne olacak hocam kadrolu alım değil mi bu?

cengbm, 11 ay önce

Bayağı bir mühendis alacaklar. Orada çalışan arkadaşlar bilgilendirme yapsa çok güzel olur.

Özelleştirme durumları nedir bende bunu merak ediyorum

albasador
Daire Başkanı
11 Temmuz 2024 16:26

Arkadaşlar 10 yılı aşkın süredir EÜAŞ ta çalışıyorum. Klavuza merakımdan baktım ve EÜAŞ bir çok bölgeye alım yapıyor. Öncelikle şunu bilmeniz gerekli özelleşme olduktan sonra herhangi bir mağduriyet yok.2 seçenek var ya havuza gidip istediğiniz ile atanıyorsunuz ama kurum seçme şansınız yok ya da EÜAŞ diyor ki benim falança yerde sana ihtiyacım var o yüzden seni havuza göndermiyorum diyor.Çünkü 399a tabi sözleşmede bu durum var. Maaşlar tabi ki 657 kurumlarına göre yüksek.

11 Temmuz 2024 16:38

ne kadar bir yükseklikten bahsediyoruz. dişe değer bir yükseklik mi

albasador, 11 ay önce

Arkadaşlar 10 yılı aşkın süredir EÜAŞ ta çalışıyorum. Klavuza merakımdan baktım ve EÜAŞ bir çok bölgeye alım yapıyor. Öncelikle şunu bilmeniz gerekli özelleşme olduktan sonra herhangi bir mağduriyet yok.2 seçenek var ya havuza gidip istediğiniz ile atanıyorsunuz ama kurum seçme şansınız yok ya da EÜAŞ diyor ki benim falança yerde sana ihtiyacım var o yüzden seni havuza göndermiyorum diyor.Çünkü 399a tabi sözleşmede bu durum var. Maaşlar tabi ki 657 kurumlarına göre yüksek.

Gulaysu
Aday Memur
12 Temmuz 2024 08:08

Hocam memur maaşı ne kadar ve puan olarak tahminen kaça düşer
albasador, 11 ay önce

12 Temmuz 2024 08:39

ben 91,14 başvurmayı düşünüyorum
Gulaysu, 11 ay önce
Hocam memur maaşı ne kadar ve puan olarak tahminen kaça düşer

albasador
Daire Başkanı
12 Temmuz 2024 15:30

Temmuz 2024 bekar memur olarak 50400 TL maaş yattı

buffalosoldier, 11 ay önce

ne kadar bir yükseklikten bahsediyoruz. dişe değer bir yükseklik mi

turasas2022
Memur
12 Temmuz 2024 16:27

samsun teias da calisan memur var mi ?

fb265
Daire Başkanı
12 Temmuz 2024 16:37

teiaş mı, eiaş mı, tcdd taşımacılık mı, tcdd işletmecilik mi, tarım işletmeleri mi, raylı sistemler mi... hangisi daha cazip acaba

maresca0
Aday Memur
12 Temmuz 2024 17:16

temmuz yattı mı ki

albasador, 11 ay önce

12 Temmuz 2024 22:36

sitede 47.750 yazıyor
albasador, 11 ay önce

Batshuayii1903
Aday Memur
13 Temmuz 2024 16:14

güncel teiaş memur maaşı ne kadar

tb.16
Aday Memur
14 Temmuz 2024 20:21

hocam özeliniz kapalı galiba size bir şey sormam lazım
albasador, 11 ay önce

Türk.TR
Aday Memur
14 Temmuz 2024 22:59

Teiasta memurum. Temmuz zammı ile beraber maas 51k civarı. Sitede yazan 47k maas %8 eksik hesaplanmis hali. ilk 6 ay aday memur oluyorsunuz %8 eksik alıyorsunuz. Sonra diger memurlar ile esitleniyor. Kurum ozellesme surecinde, hic bir sey belli degil. Puani 90+ olan memur olacak arkadaslar teias yazmayin, baska kuruma gidin. Ozellesip de sgk ya yolladıklarında maasiniz bir anda 50k dan 40k ya düser. Ah vah edersiniz iş işten gecmis olur.

ozlemonur1
Aday Memur
14 Temmuz 2024 23:02

özelleşme olunca maaş düşer mi daha önce özelleştirilen kurumlarda maaş düşüşü olmadı bildiğim kadarıyla
Türk.TR, 11 ay önce
Teiasta memurum. Temmuz zammı ile beraber maas 51k civarı. Sitede yazan 47k maas %8 eksik hesaplanmis hali. ilk 6 ay aday memur oluyorsunuz %8 eksik alıyorsunuz. Sonra diger memurlar ile esitleniyor. Kurum ozellesme surecinde, hic bir sey belli degil. Puani 90+ olan memur olacak arkadaslar teias yazmayin, baska kuruma gidin. Ozellesip de sgk ya yolladıklarında maasiniz bir anda 50k dan 40k ya düser. Ah vah edersiniz iş işten gecmis olur.

Türk.TR
Aday Memur
14 Temmuz 2024 23:08

Maaş düşmüyor ama gittiğin kurumdaki maaşlar senin maaşından düşük olduğu için onlar sana yetişene kadar zam almıyorsun. Sonuç olarak düşüyor :)
ozlemonur1, 11 ay önce
özelleşme olunca maaş düşer mi daha önce özelleştirilen kurumlarda maaş düşüşü olmadı bildiğim kadarıyla

ozlemonur1
Aday Memur
14 Temmuz 2024 23:09

anladım hocam teaiş ta rotasyon var mı peki
Türk.TR, 11 ay önce
Maaş düşmüyor ama gittiğin kurumdaki maaşlar senin maaşından düşük olduğu için onlar sana yetişene kadar zam almıyorsun. Sonuç olarak düşüyor :)

bemeh_43
Aday Memur
21 Temmuz 2024 21:38

hocam tayin atama işi nasıl peki benim eşim uzman çavuş. yanına gidebiliyormuyum Ayrıca özlük hakları ile ilgili bilgi verirmisniz. çalışma saatleri yıllık izinler, çalışma ortamı vs. teşekkürler
Türk.TR, 11 ay önce
Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi