Editörler : E.Kayı Han
11 Temmuz 2024 15:27

Ceza infaz kurumunda memurun diyet yemek

arkadaşlar bende yağlı yemek yiyemediğim için doktordan kolonoskopi ve endoskopiyle hastalığıma teşhis koydurmaya çalışıyorum. ama cezaevinde memurun diyet yazdırması yasakmı. böyle şeyler duyuyorum. varsa öyle bi şey ne yapmam lazım

kadiresref
Memur
12 Temmuz 2024 08:17

Neden yasak olsun. Şu kadarı var ki memur için diyet yemek çıktığına rast gelmedim. Diyet yemek alan mahkum varsa bir kişi ilave ederler tabelaya zor bir şey değil tabi

cte2335
Aday Memur
12 Temmuz 2024 09:00

dilekçe ile müdür beye ilet sağlık durumunu, müdür bey genel bütçeye havale eder yemek düzenlenir.

cybernetic
Şef
12 Temmuz 2024 09:35

Teşhis koyulana kadar diğer arkadaşların da dediği gibi idare edilebilir. Amirinize danışınız, muhakkak yardımcı olacaklardır. Durumunuz için de ayrıca geçmiş olsun. Sıhhat dilerim

johnymu
Şef
12 Temmuz 2024 23:51

teşekkürler arkadaşlar

bürodan
Şube Müdürü
15 Temmuz 2024 22:17

Zor bir şey değil bu Genel Mutfağa günlük listeler gider diyet açlık grevi çölyak vs listeyi gönderen arkadaşına rica et ekler seni ve istediğin yemek gelir, sana özel yemek çıkmıyor var olan karavanadan sana da verilir. Geçmiş olsun.

kalker_1984
Memur
16 Temmuz 2024 07:22

mahkum için ayrıca bir yemek yapılmıyor ki örnek verecek olursak kuru fasulye yemeği var diyelim sadece haslamis kısmını alıyorsun ve piaz gibi yolluyorsun köfte gibi yemeklerde de haşlama yapılıyor aynı yemekten alınıp yapılıyor sıcak su ile yıkayınıp tuzu alınıp veriliyor ayrıca bir yemek beklemek olmuyor çoğu cezaaevinde mutfak sistemleri amatörce olduğu için düzene girmede sorun yaşanıyor
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi