Editörler : crops35
12 Temmuz 2024 08:57

50 ye yakın olur diye düşünüyorum temmuz zamlı hali.

Gulaysu, 10 ay önce
Hocam memud maaşları hakkında silginiz var mı tahmini kaçla kapatır

KamuY1
Aday Memur
12 Temmuz 2024 09:27

Arkadaşlar ben EÜAŞ tercih etmeyi düşünüyorum da atanırsak eğer 399 sayılı KHK'ya göre çalışağız 657ye tabi olmayacak mıyız yıllık izin özlük haklar vs. Bir de sözleşmeli mi olacağız yoksa kadrolu mu? Bilen varsa cevaplarsanız çok seviniriz

Bailando
Aday Memur
12 Temmuz 2024 10:01

merhaba işletme mezunuyum tedaşa memur olarak başvurmayı düşünüyorum. Çalışma temposu ve şartları hakkında bilgi verebilecek olan var mdır? bir de tabloda kadro derecesi neden yazmıyor.kit olduğu için mi

maresca0
Aday Memur
12 Temmuz 2024 10:35

puanınız kaçtı? hangi şehri düşünüyorsunuz?

Bailando, 10 ay önce

merhaba işletme mezunuyum tedaşa memur olarak başvurmayı düşünüyorum. Çalışma temposu ve şartları hakkında bilgi verebilecek olan var mdır? bir de tabloda kadro derecesi neden yazmıyor.kit olduğu için mi

kamucuuu58
Aday Memur
12 Temmuz 2024 13:25

eüaşın kadrolarında derece sınıf kısmında sözleşmeli yazıyor. sözleşmeli olarak hali hazırda çalışan birisi başvuru yapabilir mi?

atanamayanaktuer
Aday Memur
13 Temmuz 2024 08:59

4bli sözleşmeliyse evet basvurabilirsin 399 lu isen 3 yil sarti var internette arastirabilirsiniz
kamucuuu58, 10 ay önce
eüaşın kadrolarında derece sınıf kısmında sözleşmeli yazıyor. sözleşmeli olarak hali hazırda çalışan birisi başvuru yapabilir mi?

mcauchy
Memur
13 Temmuz 2024 10:36

C şıkkı hiçbiri, bütün kitler Ovp de ve yıllık planda belirtildiği üzere 2024 yılı sonuna kadar yeniden yapılandırılacak, özelleştirme planları var gibi

test4
Memur
13 Temmuz 2024 10:51

eüaş temmuz mühendis maaşları 62k civarında, büro personeli ise 50k civarında. bende 2 yere başvurmayı düşünüyordum. lakin ikisinde de baraj şehirden bayağı uzakta. barajın yanında konaklamak için misafirhane ve lojmanlar var. sosyal yaşam sıfır. hafta sonu bir yerlere gidebilirsiniz. onun dışında zor. tek olumlu yanı para biriktirebilirsiniz.

13 Temmuz 2024 12:37

Aynen öyle.

test4, 10 ay önce

eüaş temmuz mühendis maaşları 62k civarında, büro personeli ise 50k civarında. bende 2 yere başvurmayı düşünüyordum. lakin ikisinde de baraj şehirden bayağı uzakta. barajın yanında konaklamak için misafirhane ve lojmanlar var. sosyal yaşam sıfır. hafta sonu bir yerlere gidebilirsiniz. onun dışında zor. tek olumlu yanı para biriktirebilirsiniz.

Batshuayii1903
Aday Memur
13 Temmuz 2024 16:20

güncel teiaş memur maaşı ne kadar

Birinsan2tekniker
Aday Memur
20 Ağustos 2024 17:23

Hocam Merhaba Teiaş mülakatına gireceğim Elektronik Teknikeri olarak bize biraz bilgi verebilir misiniz. Elektronik Teknikeri ne iş yapar. Çalışma ortamı nasıldır vs ?

elk muhendis, 10 ay önce

O işler zor ya. 9 yıldır çalışıyorum ben yükselemedim. Yükselmeye şartlama kendini.

20 Ağustos 2024 21:51

Teiaş'ta çalışmadığım için araştırmalarım doğrultusunda yazacağım, Tekniker ünvanı için genelde rahat olduğu yazılıyor yorumlarda.Mühendislere bol bol arazi görevi oluyormuş. Teknikerlere de olur mu onu bilemiyorum. Sorumluluğun mühendise göre daha az olur diye düşünüyorum.

Birinsan2tekniker, 8 ay önce

Hocam Merhaba Teiaş mülakatına gireceğim Elektronik Teknikeri olarak bize biraz bilgi verebilir misiniz. Elektronik Teknikeri ne iş yapar. Çalışma ortamı nasıldır vs ?

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi