Editörler : Pangaea

yas1978
Şef
22 Temmuz 2024 15:41

okul öncesi iseniz aile sosyal politikalar bünyesinde çalışabilirsiniz.. Sosyal çalışmacı çocuk gelişimci gibi kadrolar var değerlendirin....Uzaktan eğitimle sosyal hizmetler bölümlerini okuyun kpss ile atamaları var bu bakanlık bünyesinde sosyal çalışma uzmanı olursunuz..

yas1978
Şef
22 Temmuz 2024 15:49

Bak yukardaki arkadaş şefliği kazanıp geçmiş ben şefliğe geçişin kaldırıldığını falan zannediyordum demek ki kalkmamış sizde takip edin sınavını....Sınav yapılacağı zaman başvurun değerlendirin..

235U
Genel Müdür
23 Temmuz 2024 08:15

öğretmenliğin özeti.

bi mobingci idare es geçilmiş o kadar.

net resim

gensrik, 11 ay önce

Son çalıştığım okulda bir velinin saldırısına uğradım. Çocuğunu bir başka öğrenci dövmüş. Gelip hıncını bizden çıkarmaya çalıştı. Adamla tekme yumruk dövüştük. Bana tehditler savurdu. Aşiretini toplayıp geleceğini söyledi. Polislerin elinden bir şey gelmedi. Milli eğitim arkamda durmadı. Bir süre sonra başka bir öğretmen arkadaşım saldırıya uğradı. Daha bunlar binde biri.

Sol elimde uyuşmalar başladı. Doktora gittim. Doktor sinirsel nöbetler yaşadığımı söyledi. Evde kendi çocuklarıma bile tahammül edemez oldum. Aşırı asabi bir adama dönüştüm.

Şu an huzurla şeflik görevimi ifa ediyorum. Otomobilime zarar veren olur mu diye ara sokaklara saklama derdim yok, acaba takip eden var mı diye arkama baka baka yürüme derdim yok, aman derse geç kalmayayım diye acele etme derdim yok (Geçen mesaiye 1/2 saat geç kaldım. Arayan yok, soran yok. Düşünseniz de derse bu kadar geç kaldığınızı.).

Tatil konusuna gelince. Evet yılda 30 gün tatiliniz var. Bu süre de gezmek için yeterli bir süre. Huzurun olsun da varsın tatilin az olsun.

mitril
Genel Müdür
25 Eylül 2024 16:02

Hocam sınavla şefliğe geçme en son 2023 sınavıyla yapıldı. Atamaları 2024'te yapıldı. Genelde 3 yılda bir yapılıyor bu sınavlar. Geçmiş sınavlara baktığımda 2015, 2018, 2023 şeklinde olmuş. 2026'da sınav yapılsa 2027 atama yaparlar. Hemen çözüm arayan için uzun bir süre. Siz süreci nasıl başlattınız? Dilekçe ile mi, araya birilerini mi koydunuz? Geçiş sürecinizden müfettiş denetimi nasıl oldu mesela, sınıfta dersinizi mi dinledi. Biraz daha detay verir misiniz?

yas1978, 11 ay önce

Bak yukardaki arkadaş şefliği kazanıp geçmiş ben şefliğe geçişin kaldırıldığını falan zannediyordum demek ki kalkmamış sizde takip edin sınavını....Sınav yapılacağı zaman başvurun değerlendirin..

köy okulu.m
Aday Memur
26 Eylül 2024 21:16

hocam kurumlar arası geçiş sinaviyla geçemez miyiz tekrar bölüm oku sınava gör hiç enerhim yok şahsen

yas1978, 11 ay önce

okul öncesi iseniz aile sosyal politikalar bünyesinde çalışabilirsiniz.. Sosyal çalışmacı çocuk gelişimci gibi kadrolar var değerlendirin....Uzaktan eğitimle sosyal hizmetler bölümlerini okuyun kpss ile atamaları var bu bakanlık bünyesinde sosyal çalışma uzmanı olursunuz..

YeniNickname
Kapalı
30 Eylül 2024 15:01

hocam her işin sıkıntısı var ,sıkıntısına rağmen yine de öğretmenlik güzeldir.

Toplam 86 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi