Editörler : gül-feşan
18 Temmuz 2024 04:56

Sağlık Sen Yer Değişikliği Talep Toplama Platformu 3+1 sözleşmeli Personel

Sağlık-Sen tarafından, Sağlık Bakanlığı?nda görev yapan sözleşmeli personelin yer değişikliği taleplerinin toplanması için bir platform oluşturulmuştur. Bu platform ile toplanan yer değişikliği talepleri, Cumhurbaşkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı?na iletilecektir. Sağlık-Sen olarak bu çalışma ile ; Sağlık Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli statüde çalışanların yer değişikliği sorununun çözülmesi, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan karşılıklı yer değişikliği (becayiş) düzenlemesini etkinleştirmekle birlikte alınan taleplerin daha hızlı ve güvenilir şekilde karar mercilerine iletilmesidir. Sağlık Sen in başlatmış olduğu platformun 3+1 sözleşmeli personel için talep ne kadar fazla olursa gerekli iyileştirmelerin yapılmasını umuyorum. O yüzden başvuru yapalım

Elhakem
Aday Memur
18 Temmuz 2024 05:05

https://sbtalep.sagliksen.org.tr/

Elhakem
Aday Memur
19 Temmuz 2024 21:26

..

mudurhoplatan53
Kapalı
22 Temmuz 2024 08:14

Açıktan atamayla atanıp yer değişikliği talep etmek tam bir saçmalıktır merkezi atamayla atanmayanların bakanlık bünyesinde çalısmaya kanunen hakkı olamaz

Elhakem
Aday Memur
22 Temmuz 2024 10:39

mevzuatın düzeltilmesi, aile birliğinin sağlanması anayasal haktır.

mudurhoplatan53
Kapalı
22 Temmuz 2024 10:40

Kabul ederek giriliyor bu kadroya anayasal hakkın olarak istifa edip merkezi atan

Elhakem, 10 ay önce

mevzuatın düzeltilmesi, aile birliğinin sağlanması anayasal haktır.

Elhakem
Aday Memur
22 Temmuz 2024 11:44

Merkezi atandığım için söylüyorum zaten. Aile Birliğinden bahsediyorum.

mudurhoplatan53, 10 ay önce

Kabul ederek giriliyor bu kadroya anayasal hakkın olarak istifa edip merkezi atan

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi