Editörler : crops35
18 Temmuz 2024 20:48

Memur Görevlendirme

merhaba arkadaşlar, memur atandığı bir kurumun bir biriminden başka bir birimine kendi rızası dışında görevlendirilebilir mi?

Mesela bir eem 'e "sen elektrik teknik servis birimine git" veya "zayıf akım biriminde görev al " denilebilir mi? Nerede adam eksikse oraya git denilebilir mi ?

14mühendis
Memur
18 Temmuz 2024 20:52

Denilebilir

bnmadmv
Memur
18 Temmuz 2024 22:03

diyemez, kişinin bilgi ve beceri seviyesine uygun iş verilmek zorunda.yapamayacağın bir iş ise itiraz edebilrsin.Sana eğitim vermelerini talep edebilirsin.Baktın mobning için yapıyorlar sendikana haber ver önce.Baktın onlardan da bir şey çıkmıyor önce kuruma gerekli bir dilekçe yaz. Dilekçenin numarasını al.Sonra kurum ısrar etmeye devam ederse ve o esnada ya da sonra yaşanacak herhangi bir sıkıntı da o dilekçe seni kurtarırır.Israr ederlerse git mahkemeye dilekçeyi de ,durumunu da özetleyen bir dileçke yaz ver mahkemeye.Sonra bekle bakalım değişiyor mu değişmiyor mu.Kazanınca da mahkemeyi mobbing yapmaya çalışanu sen ver mahkemeye bakalım adalet onu hangi birime veriyor görürürüz.Hayırlı akşamlar.
14mühendis, 10 ay önce
Denilebilir

14mühendis
Memur
18 Temmuz 2024 22:08

Sözünü ettiği ünvan ile sözünü ettiği bölümlerde ihtiyaç varsa görevlendirme yapılabilir. İki yerde ünvanıyla alakalı yer. Sizin dediğiniz görevi ile uygun olmayan yerler için.
bnmadmv, 10 ay önce
diyemez, kişinin bilgi ve beceri seviyesine uygun iş verilmek zorunda.yapamayacağın bir iş ise itiraz edebilrsin.Sana eğitim vermelerini talep edebilirsin.Baktın mobning için yapıyorlar sendikana haber ver önce.Baktın onlardan da bir şey çıkmıyor önce kuruma gerekli bir dilekçe yaz. Dilekçenin numarasını al.Sonra kurum ısrar etmeye devam ederse ve o esnada ya da sonra yaşanacak herhangi bir sıkıntı da o dilekçe seni kurtarırır.Israr ederlerse git mahkemeye dilekçeyi de ,durumunu da özetleyen bir dileçke yaz ver mahkemeye.Sonra bekle bakalım değişiyor mu değişmiyor mu.Kazanınca da mahkemeyi mobbing yapmaya çalışanu sen ver mahkemeye bakalım adalet onu hangi birime veriyor görürürüz.Hayırlı akşamlar.
18 Temmuz 2024 22:09

hocam ben örneği yanlış verdim . Örnekte verdiğim ünvanlar beni karşılıyor doğru. Ama aslında benim ünvanımla alakası olmayan bir birimden bahsedicektim . Aceleyle ünvanla alakalı örnekler vermişim.

14mühendis, 10 ay önce
Sözünü ettiği ünvan ile sözünü ettiği bölümlerde ihtiyaç varsa görevlendirme yapılabilir. İki yerde ünvanıyla alakalı yer. Sizin dediğiniz görevi ile uygun olmayan yerler için.

bnmadmv
Memur
18 Temmuz 2024 22:11

elektrik teknik servisi de ne servisi binlerce alet var nereden bilecek memur hepsini. Ne ile ilgili ise önce onun eğitimi verilir. Zayıf akımın da , teknik servisinde kendine göre işleri var.
14mühendis, 10 ay önce

14mühendis
Memur
18 Temmuz 2024 22:15

İyi okumamışsınız. Memur değil elektrik elektronik mühendisi demiş. Ona istinaden o bölümlerde çalışabilir. Kaldı ki arkadsş örneği rastgele vermiş.
bnmadmv, 10 ay önce
elektrik teknik servisi de ne servisi binlerce alet var nereden bilecek memur hepsini. Ne ile ilgili ise önce onun eğitimi verilir. Zayıf akımın da , teknik servisinde kendine göre işleri var.

bnmadmv
Memur
18 Temmuz 2024 22:15

elektrik elektronik mühendisleri memur değil mi?
14mühendis, 10 ay önce
İyi okumamışsınız. Memur değil elektrik elektronik mühendisi demiş. Ona istinaden o bölümlerde çalışabilir. Kaldı ki arkadsş örneği rastgele vermiş.

bnmadmv
Memur
18 Temmuz 2024 22:16

siz daha memur kim onu bilmiyorsunuz adama akıl veriyorsunuz.
18 Temmuz 2024 22:20

hocalarım benim yüzümden tartışmayın lütfen , ben yanlış örnekler verdim .

bnmadmv
Memur
18 Temmuz 2024 22:24

yok tartışmıyorum da.bir insan için çok önemli bir bilgi belki.zor durumda olmayan bir insan gelip de burda konu başlığı açmaz.Arkadaş 657 yi rafa kaldırıp mühendisleri ayrı kategoriye koyup, dizi de kuzu yapıp ,atanma emeğinizi, yıllarca okuyup mühendis olmanızı, belki tecrübenizi bir kenara koydu af edersin domal dedi :)))
Serkan45044504, 10 ay önce

hocalarım benim yüzümden tartışmayın lütfen , ben yanlış örnekler verdim .

bnmadmv
Memur
18 Temmuz 2024 22:28

beyse ben mesaimi doldurdum.hayırlı akşamlar

14mühendis
Memur
18 Temmuz 2024 22:41

Arkadaş sen şakamısın. Elektrik elektronik mühendisi ünvan. Kadrosu Memur. Ne iş yapacak elektrik elektronik mühendisi. Elektrik ile ilgili bölümlerde çalışmayıp, Gidip evrak kayıtta mı çalışacak Boş vaktin olduğunda gel sana mevzuat dersi vereyim 13 senelik memur kadrosunda olup mühendis ünvanı ile çalışan biri olarak.
bnmadmv, 10 ay önce
yok tartışmıyorum da.bir insan için çok önemli bir bilgi belki.zor durumda olmayan bir insan gelip de burda konu başlığı açmaz.Arkadaş 657 yi rafa kaldırıp mühendisleri ayrı kategoriye koyup, dizi de kuzu yapıp ,atanma emeğinizi, yıllarca okuyup mühendis olmanızı, belki tecrübenizi bir kenara koydu af edersin domal dedi :)))
19 Temmuz 2024 10:37

Elektrik teknik servisindeki işleri yaptırmak olur mühendisin görevi. O birimin elektrik sorumlusu olur. Çok saçma bir durum göremedim.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi