Editörler : Lanet
18 Temmuz 2024 21:52

İzmirden Manisa'ya her gün iş için gidilir mi

İzmir Manisa'ya iş için her gün giden var mı varsa otobüs dolmuş kendi araç hangisi tercih edilir

muratmutluer14
Kapalı
19 Temmuz 2024 09:27

gidilir hocam bornovada oturursanız çok rahat gidip gelinir birçok insan gidip geliyor her gün

hsnd
Başbakan Müsteşarı
19 Temmuz 2024 09:36

Bornova Manisa Kavşağı olarak bilinen yerden İzmir-Manisa otobüsleri mevcut. Gidiş dönüş 250 TL olması gerekiyor şu an hesap yapmanız açısından yazıyorum. Birçok kişi özellikle öğrenciler sürekli kullanıyor bu hattı. Biraz maliyetli olabilir tabi. Kendi aracınızla maliyet biraz daha fazla olur ayrıca aracınızın yıpranması da cabası. Rahatlık açısından kendi aracınız ama maliyet vs açısından otobüs. Tercih sizin.

ozlemonur1
Aday Memur
19 Temmuz 2024 09:38

teşekkürler hocam otobüs firmalarıyla anlaşılıyor mu ozman normalde tek sefer 250 tl diye biliyorum
hsnd, 10 ay önce

Bornova Manisa Kavşağı olarak bilinen yerden İzmir-Manisa otobüsleri mevcut. Gidiş dönüş 250 TL olması gerekiyor şu an hesap yapmanız açısından yazıyorum. Birçok kişi özellikle öğrenciler sürekli kullanıyor bu hattı. Biraz maliyetli olabilir tabi. Kendi aracınızla maliyet biraz daha fazla olur ayrıca aracınızın yıpranması da cabası. Rahatlık açısından kendi aracınız ama maliyet vs açısından otobüs. Tercih sizin.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
19 Temmuz 2024 09:42

Anlaşma konusunu bilemem onu girişimde bulunarak öğrenebilirsiniz ama şu an ücret 125 TL görünüyor tek yön olarak.

ozlemonur1, 10 ay önce
teşekkürler hocam otobüs firmalarıyla anlaşılıyor mu ozman normalde tek sefer 250 tl diye biliyorum

historival
Aday Memur
30 Temmuz 2024 16:01

vestelde çalışanlar karşıyaka Çiğli tarafında oturur menemen üzerinde. manisaya gider bir sürü insan tanıyorum kendi araçlarıyla yahut carpool şeklinde

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
01 Ağustos 2024 09:40

kirada oturmuyorsan gidilir

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi