Editörler : Pangaea
18 Temmuz 2024 22:31

Üçüncü İl içi ve iller arası atama istiyoruz

3 . İl içi ve il dışı atama istiyoruz

asrınmücahidesi
Genel Müdür
18 Temmuz 2024 22:34

Bence ayda bir yapabilirler :))

Noluck
Aday Memur
19 Temmuz 2024 01:05

Hocam düzgün yer açmadıkça isterse ayda bir kez yapsın nafile. Şimdi il içinde çoğu yeri açmıcaklar mesela çünkü mazeret tayinlerine boşluk bırakmak için.

beyazdag06
Şef
19 Temmuz 2024 09:24

Ee mantıklı. Hepsini açsa mazaret ataması yapılacaklar ne yapsın?
Noluck, 9 ay önce

Hocam düzgün yer açmadıkça isterse ayda bir kez yapsın nafile. Şimdi il içinde çoğu yeri açmıcaklar mesela çünkü mazeret tayinlerine boşluk bırakmak için.

majesteleri7
Daire Başkanı
19 Temmuz 2024 13:40

Yok sen atanana kadar tayin yapsınlar 4. Alaaddin keykubat

matemkogr
Kapalı
19 Temmuz 2024 17:48

Haftada bir yapsınlar.. Beğenmeyen dilekçe verşp iptal ettirsin. Oyun parkı ya MEB

Noluck
Aday Memur
19 Temmuz 2024 18:42

Hocam bizim mazeretimiz yok diye yıllardır 60-70 km yol mu gidelim sırf mazeretlilerin işi görülsün diye??? Yıllardır il içinde yer değiştiremez olduk çakılı kadro muyuz biz? Sadece mazeret düşüne düşüne her yer norm fazlası. Tamam bana ilçe merkezindeki okulları açsın ben köyden çıkayım mazeretli köye gelsin illa mazeretli diye evin yakınına merkezi okullara mı gitmek zorunda yapmayın lütfen ya.

beyazdag06, 9 ay önce
19 Temmuz 2024 19:09

il içinde yer açılmıyor zaten. açık veya kapalı olan tüm okulları yazabiliyorsun. Kapalı okullardan birisinden açık okullardan bir okula geçerse oraya da birisi yerleşebiliyor. artık genel olarak boşluk azaldı.
Noluck, 9 ay önce

yase.min
Aday Memur
19 Temmuz 2024 19:20

:)))

tarihci2019
Aday Memur
19 Temmuz 2024 19:41

Haftada bir mantıklı eved

matemkogr, 9 ay önce

Haftada bir yapsınlar.. Beğenmeyen dilekçe verşp iptal ettirsin. Oyun parkı ya MEB

Noluck
Aday Memur
19 Temmuz 2024 20:19

Evet hocam bunları biliyorum sadece benim üzüldüğüm kısım açık varken açılmaması nedenleri ise ya mazereti düşünüyolar ya da görevlendirme yapacak insanları düşünüyorlar. Yıllardır yol giden insanları düşünmüyorlar. Açık yoksa merkezdeki okullara torpille nasıl insan görevlendiriyorlar mesela? Artık il içinde bir şey yapılması gerek açık yok diyip kabullenilmemesi gerek bunu anlatmaya çalışıyorum.

matematikçi10, 9 ay önce
il içinde yer açılmıyor zaten. açık veya kapalı olan tüm okulları yazabiliyorsun. Kapalı okullardan birisinden açık okullardan bir okula geçerse oraya da birisi yerleşebiliyor. artık genel olarak boşluk azaldı.

RafaNadal
Memur
22 Temmuz 2024 14:54

Hocam mazeret atamasında da bir şey acmiyorlar geçen sene 2.il dışında açılan yerler mazerette açıldı zaten. Yusuf tekin gibi kötü bakandan sonra, mazeret atamaları da çöp oldu. Mahvettiler sistemleri

beyazdag06, 9 ay önce

RafaNadal
Memur
24 Temmuz 2024 10:21

Geçen sene 2.il içi dışında neresi açıksa maazerette de oralar açıktı yani anlayacagin bakan bey artık mazeret tayinine boş yer ayirmiyor. O deviri bitirdiler. Şu an liste ne ise mazerette de öyle

Noluck, 9 ay önce

25 Temmuz 2024 13:11

Hee oldu olacak her ay tayin yapsınlar..

Noluck
Aday Memur
25 Temmuz 2024 13:39

Hocam emin misiniz. İl dışı kadroları milli eğitim müdürlüklerince belirleniyor ama mazeretinkiler bakanlık tarafından tüm kadrolar açılıyor. İl dışı ve mazeret aynı olamaz o yüzden il dışı daha kısıtlı olacağı için.

RafaNadal, 9 ay önce

Geçen sene 2.il içi dışında neresi açıksa maazerette de oralar açıktı yani anlayacagin bakan bey artık mazeret tayinine boş yer ayirmiyor. O deviri bitirdiler. Şu an liste ne ise mazerette de öyle

RafaNadal
Memur
26 Temmuz 2024 00:08

Evet hocam senedir takip ediyorum geçen sene neredeyse aynı liste paylaşıldı emekli olanlar vs eklenir mi bilmiyorum ama bir fark olacağını sanmıyorum.. umarım yanilirim ama, yanilmayacağim

Noluck, 9 ay önce

Hocam emin misiniz. İl dışı kadroları milli eğitim müdürlüklerince belirleniyor ama mazeretinkiler bakanlık tarafından tüm kadrolar açılıyor. İl dışı ve mazeret aynı olamaz o yüzden il dışı daha kısıtlı olacağı için.

Noluck
Aday Memur
26 Temmuz 2024 13:32

Hocam eşler ayrı kalmasın tabiki umarım eşler birleştirilir ama diğerleri de mağdur edilmeyecek şekilde.

RafaNadal, 9 ay önce

Evet hocam senedir takip ediyorum geçen sene neredeyse aynı liste paylaşıldı emekli olanlar vs eklenir mi bilmiyorum ama bir fark olacağını sanmıyorum.. umarım yanilirim ama, yanilmayacağim

RafaNadal
Memur
26 Temmuz 2024 14:28

Hocam iş bilmezler 2 senedir 2 il içi/il dışı açıyor eş durumuna kontenjan kalmıyor, yani magduriyet net var

Noluck, 9 ay önce

Hocam eşler ayrı kalmasın tabiki umarım eşler birleştirilir ama diğerleri de mağdur edilmeyecek şekilde.

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi