Editörler : E.Kayı Han

Phd. Blackrock
Aday Memur
28 Mayıs 2025 09:37

evet onlar için ayrı olacak bakan beyin imzasında deniliyordu ay bitmeden bekleniyor ama bakalım...

santana10, 9 ay önce

Hocam Yeni Bir Atama yönetmeliğimi çıkacak İl/İlçe/Şube Müdürleri için tam anlaşılmadı ne demek istediğiniz

santana10
Daire Başkanı
12 Haziran 2025 18:50

İl içi tayin hakkı tamamen kalktımı il içi yer değiştirme uygulaması nasıl olacak bu konuda bilgisi olan cevap verebilir mi

sedat32
Aday Memur
12 Haziran 2025 21:21

Yönetmelikte il içinde mazeret tayinini dışında bir tayinden bahsedilmemekte, buna paralel olarak ta bakanlik dönem tayinlerinde il içindeki birimlerden aynı il içerisindeki farklı birimlere tercih hakkı verdi. Fakat 5442 sayılı kanun kapsamında valiler tarafından il içi tayin yapiliyor.

santana10, 8 ay önce

İl içi tayin hakkı tamamen kalktımı il içi yer değiştirme uygulaması nasıl olacak bu konuda bilgisi olan cevap verebilir mi

çamdalın
Şef
12 Haziran 2025 22:04

Yönetmelik 15. madde 2. fıkra:

Personel, il içinde bulunduğu hizmet bölgesinden daha alt hizmet bölgesindeki hizmet alanlarına atanma talebinde bulunabilir. Bu takdirde alt hizmet bölgesinde geçen hizmet süreleri ayrıldıkları bölge hizmetinden sayılır. Personelin bu fıkra uyarınca talepte bulunabilmesi için görev yaptığı hizmet alanında bir yıl çalışması şarttır.

Yani il içinde alt bölge olan ilçeye tayin isteyebilirsiniz.

santana10, 8 ay önce

çamdalın
Şef
12 Haziran 2025 22:05

3. fıkra olacak

çamdalın, 8 ay önce

Yönetmelik 15. madde 2. fıkra:

Personel, il içinde bulunduğu hizmet bölgesinden daha alt hizmet bölgesindeki hizmet alanlarına atanma talebinde bulunabilir. Bu takdirde alt hizmet bölgesinde geçen hizmet süreleri ayrıldıkları bölge hizmetinden sayılır. Personelin bu fıkra uyarınca talepte bulunabilmesi için görev yaptığı hizmet alanında bir yıl çalışması şarttır.

Yani il içinde alt bölge olan ilçeye tayin isteyebilirsiniz.

santana10
Daire Başkanı
12 Haziran 2025 22:34

Teşekkür ederim

Bayramcanlık
Aday Memur
14 Haziran 2025 12:40

tarım işçilerinin il içi tayin hakkı var mıdır?

vethek12
Aday Memur
21 Ağustos 2025 16:47

Merhabalar bir sorum olacak;Tarım Bakanlığında İl Tarım Müdürlüğünden, Gıda Kontrol Laboratuvarına geçiş kurum içi geçiş mi yoksa kurumlar arası geçişmidir?

mirac42
Aday Memur
21 Ağustos 2025 19:50

Gıda kontrol laboratuvarları kurum içi bakanlığın kuruluşudur.müdür muvafakat verip gıda kont lab yönetmeliğindeki şartları taşıyorsanız geçebilirsiniz

vethek12, 6 ay önce

Merhabalar bir sorum olacak;Tarım Bakanlığında İl Tarım Müdürlüğünden, Gıda Kontrol Laboratuvarına geçiş kurum içi geçiş mi yoksa kurumlar arası geçişmidir?

vethek12
Aday Memur
22 Ağustos 2025 08:44

Peki hocam karşı tarafada görüş soruyorlar, orası olumlu görüş vermezse tayin olmuyor mu? Mazeret durumuna istinaden istiyorum, yönetmelik şartlarını taşıyorum geçmek istediğim kurumun.

mirac42, 6 ay önce

Gıda kontrol laboratuvarları kurum içi bakanlığın kuruluşudur.müdür muvafakat verip gıda kont lab yönetmeliğindeki şartları taşıyorsanız geçebilirsiniz

mirac42
Aday Memur
22 Ağustos 2025 09:42

laboratuvar müdürüyle görüşmen gerekiyor ya da ilgili daire başkanlığı. ama müdürü bağlaman lazım bence.

vethek12, 6 ay önce

Peki hocam karşı tarafada görüş soruyorlar, orası olumlu görüş vermezse tayin olmuyor mu? Mazeret durumuna istinaden istiyorum, yönetmelik şartlarını taşıyorum geçmek istediğim kurumun.

teknikbirisi
Aday Memur
02 Ekim 2025 13:29

bu yıl il içinde de tercih yapılabildi. aynı ilde ilçeler arasında hatta üst bölgelere tercih yapıp giden arkadaşlar oldu. bundan sonra böyle mi olacak acaba bilgisi olan var mı

Yasinbenx
Aday Memur
06 Ekim 2025 15:22

yeni yönetmeliğe göre alt bölge tayini yapabiliyor muyuz il içi alt bölgeden bahsetmiyorum, ben 1. bölgedeki A Şehrinde 2 yılımı doldurdum 4.Bölgedeki B Şehrine gelecek tayin döneminde tercih verebilecek miyim (1. böldeki 5 yıl çalışma süresini tamamlamak mı gerekiyor)

sedat32
Aday Memur
06 Ekim 2025 16:39

Yer değiştirme suretiyle yapılacak atamalarda hizmet bölgesindeki çalışma süresinin tamamlanması zorunludur. Bu Yönetmelikte belirtilen istisnalar dışında, hizmet bölgesindeki çalışma süresi tamamlanmadan diğer bölgelere atama yapılamaz. Hizmet bölgelerindeki çalışma süresi, aynı hizmet bölgesindeki hizmet alanları arasında bölünebilir.

Yasinbenx, 4 ay önce

yeni yönetmeliğe göre alt bölge tayini yapabiliyor muyuz il içi alt bölgeden bahsetmiyorum, ben 1. bölgedeki A Şehrinde 2 yılımı doldurdum 4.Bölgedeki B Şehrine gelecek tayin döneminde tercih verebilecek miyim (1. böldeki 5 yıl çalışma süresini tamamlamak mı gerekiyor)

06 Ekim 2025 21:36

yıl başında il içi tayin açacak yer var mı ?

santana10
Daire Başkanı
07 Ekim 2025 09:26

Yeni yönetmelik ile il içi tayinler genel tayin döneminde olmaya başladı ekstra il içi tayin açılmaz yanlız mazeret durumunuz varsa o ayrı bir uygulama yoksa genel tayin dışında il içi yer değiştirme artık bulunmamaktadır.

Gıdaci0099, 4 ay önce
yıl başında il içi tayin açacak yer var mı ?
Toplam 116 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi